icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
24. okt 2010

@yeliel No a mne sa to zase naťahuje, aspoň že to dokážem brať s humorom 😀 😀 😀

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 sa mozes aspon na to vsetko poriadne pripravit 😉 🙂

sunday1
24. okt 2010

@yeliel Veď hej, len som manželovi na narodeniny kúpila lístky na 7. novembra na koncert, krásne my to vychádzalo medzi OPU a ET a takto asi budem musieť zostať doma. Ale to zas nie je až taký problém, len nech je všetko v poriadku 😉

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 uvidis ako to vsetko nakonice vypali 😀 😀 😀 mozno bude aj koncert ...a v poriadku bude urcite vsetko 😅 😉

sunday1
24. okt 2010

@yeliel Ono to asi vyznelo dosť sprosto s tým koncertom 😀 😀 😀, len by som chcela ísť s ním, keď už bude mať tie narodky, ale možno sa to naozaj vyrieši tak, že všetko bude 🙂

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 ja uz radsej nikdy nic neplanujem...lebo ptom to mam vsetko aj tak naopak 😀 😀 😀

sunday1
24. okt 2010

@yeliel Asi to aj ja začnem podobne praktizovať 😉

nechsazadari
24. okt 2010

Ahojte, od včera sme začali so stimulkou.
@sunday - chápem Ťa s tým koncertom. Ja zasa odchádzam z práce a zistila som, že mi chystajú nejaké to rozlúčenie na 16.11. a mne zatiaľ lekárka vypočítala OPU na 14.- teho , alebo 15- teho. Tak som zvedavá, ako to celé vypáli...
@yeliel, @dejka 12 - držím palce na zajtra, nech sa vám chce vyskakovať meter dvadsať, ale nech nevyskakujete, lebo by sa to mohlo maličkým nepáčiť 😉

sunday1
24. okt 2010

@nechsazadari Ahoj 😉 Držme si teda palce, aby bolo aj bábo (alebo hneď dvojičky?) aj žúrka 😉 No nie sme my nejaké náročné??? 😀 😀 😀

yeliel
24. okt 2010

@nechsazadari dakujem 😉

nechsazadari
24. okt 2010

@sunday1 - sme! 😀 😀 Ja len kvôli ľuďom, keď si robia starosti a ja nakoniec možno ani nedorazím... A ani nemôžem povedať, že kedy áno, lebo kto vie, ako sa veci poposúvajú. Hlavne aby bol nejaký ten človiečik na ceste, to nám bude ku šťastiu úplne stačiť, že? 😵

annamary27
24. okt 2010

@yeliel ahojky,držím na zajtra palce 😀 😀 😀 😀 😀 😀

balinka
24. okt 2010

@yeliel drzim palceky na zajtra a dufam,ze prides s dobrymi spravickami 😉 🙂

gabinkaa
24. okt 2010

@yeliel ahojček, tak na zajtra držím silno palčeky, aby bola dobrá správička, dobre sa vyspinkaj a nestresuj, ja už stimulkujem 🙂

yeliel
24. okt 2010

@annamary27
@balinka
@gabinkaa dakujem baby...ak ma tu neuvidite tak nic z toho a ak budu dobre spravicky tak sa tu budem hned otrcat a chvalit 😀 😀 😀

lujzalota
24. okt 2010

caute baby, prosim vas ked ste si pichali puregon a vyminuli celu ampulku, tak ostala v nej nejaka kvapalina alebo sa ta ampulka celkom vyprazdnila? prosim napiste mi, lebo neviem ci som si pichla spravnu davku ..... dakujem

marianka27
25. okt 2010

@lujzalota ahoj...no ked si si to správne počítala, tak by tam malo ostať ešte aspoň na jednu dávku 🙂 sestrička mi povedala, že tam dávajú v skutočnosti zhruba o jednu dávku viac, onejakých 100 ml, či tak nejak 🙂

annamary27
25. okt 2010

@lujzalota ahoj,v puregone je toho viac pre prípad,že by niekto vytlačil omylom väčšiu dávku.Ja som si to vytlačila do konca a ešte som musela načať druhú ampulku a zvyšných 50dopichnúť.

chicca555
autor
25. okt 2010

dobre ranko 🙂 🙂

ofs
25. okt 2010

Ahojte dievčatá,
Prosím o radu. Zajtra mám prenos, lenže už od včera mám zo spodu také svrbenie, pálenie, zrejme z tých liekov ktoré užívam do pošvy /utrogestan/. To nevadí? Alebo im mám povedať, aby ma najprv prečistili? Bojím sa, aby to neuškodilo. ďakujem za radu

lujzalota
25. okt 2010

@marianka27 vdaka, vdaka, ano asi tolko tam zostalo, vcera som pri pripravovani injekcii bola asi duchom inde .... velmi som sa nalakala, manzel ma presviedcal, ze to bolo urcite ok .... tak uz som v pohode, ved rano som bola na krvi, tak po druhej uvidim ....

sunday1
25. okt 2010

Dobré ránko 🙂

ofs
25. okt 2010

poradíte mi dievčatá? ďakujem veľmi pekne

kefalinek
25. okt 2010

po dlhsom case vam zelam pekny dnik, ale vas sem pribudlo, vsetky vitam,tak nam ziadost v piatok u poistovne vratili vraj tam musime dolozit spravy od lekara moj gyndosa prefotene o tych mojich operaciach,a vraj tam musi byt jeho podpis aj peciatka, tak som sa piatok nabehala ,ale hadam to uz bude v poriadku
@ofs skus zavolat do centra a opytaj sa na to? to budes mat najistejsie,ale ja tiez utrogestan zle znasam tak to moze byt kludne z toho len tam brkni a spytaj sa

ofs
25. okt 2010

ďakujem kefalinek, radšej tam zavolám, lebo asi zbytočne budem mať hororové scenáre, prajem ti pekný deň

wera
25. okt 2010

ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂
posielam veľa TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíkov 😀

@yeliel mooooc na Teba dnes myslím a teším sa na len a len pozitívne správičky 😀

@kefalinek fiiiha to sa čudujem že Vás poisťovňa takto preháňa z papiermi, tak ale už aby ste mali papierovačky za sebou a stimulku pred sebou 😉

@ofs tak ako Ti poradila aj kefalinek, pre istotu si zavolaj do centra čo treba robiť 🙂 možno by som na Tvojom mieste skúsila ešte pred prenosom nejaký vag.výplach, s tým by Ti poradili v lekárni 🙂

noe
25. okt 2010

Ahojte bambulky... dufam, ze dnes pribudnu dalsie tehulky 🙂

Dnes na sone bolo len 6 vajicok velkych a par drobnych pri ktorych si doktorka nieje ista ci podrastu. Tak uvidime na buducom sone, ale je to dost malo 😒 Snad to bude stacit aspom na jedno babulko 🙂

wera
25. okt 2010

@noe nebojkaj 🙂 ja som mala tiež málo folíkov a potom viac drobných, ale aj z tých sa niektoré pozviechali a pekne dohnali tie ostatné 😉 😉 😉 kedy máš najbližšie sono? a stále dávaš dve ampulky?

noe
25. okt 2010

No dufam, ze podrastu, aby bolo aspom na jedno babulko 🙂 Mam 150iu - 2 ampulky. A maju mi volat podla krvi, kedy dalsia kontrola ale asi streda/stvrtok, lebo spomynali, ze pohovor s embriologickou a potom dalsie sono mi daju na vikend, ked tu bude uz manzel a odber potom zaciatkom buduceho tyzdna 🙂

janemari
25. okt 2010

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂