2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 hmmm asi sa ho nemocnica chce zbaviť... možno si neplatí zdravotné poistenie... ale je sila že je nevládny a čo Vy máte s ním doma robiť...?
ale si šikulka že si si odsťahovala veci z tej izby 😉 a neboj zvládneš to v pohodičke 🙂
Tvoja mamina býva niekde blízko? keď budeš potrebovať tak k nej môžeš hocikedy zbehnúť pre ukľudnenie a pohodu 😀
zvládneš to, verím tomu 🙂 🙂 🙂
@noe Ja som mala tiež nakoniec viac vajok, ako sa bolo vidieť na sone, tak sa nemusíš báť. Dokonca ani 6 nie je zlé číslo, čo by niektoré zaň dali 😀 😀 😀
@annamary27 Vôbec si neviem predstaviť žiť v Tvojej situácii. Hlavne sa snaž čo najmenej stresovať, nech si chlapi riešia veci medzi sebou 😉
@annamary27 tak to potesi. Ale dobre, ze aj manzel je na tvojej strane a budete nanho dvaja 😉
@sunday1 mas pravdu, spomenula som si dnes na Moniku, tak to nasich 6 je pekna urodicka 🙂 A mozno bude este vacsia ved sme len 5 den menopuru 😉
Ked som volala s manzelikom, tak sa zacal smiat, ze co si pocneme so 6 detmi 😀 Ze nam na zaciatok staci jedno 🙂 Zlaty je ten moj poklad 😵 😵 😵 Tak budem verit, ze sa nam to jedno podari 🙂
@annamary27 prajem pevne nervy
kde je ta moja mrcha? 😲 uz tyzden meska,ach jaj 😉
@wera moja mama býva od nás asi 15km a budem k nej chodievať na injekcie asi na 19tu hodinu,aby som stíhala z roboty a aby aj oni boli v tom čase určite doma .A k tomu zdravotnému poisteniu,tak to mu svokra vyplatila 600eur dlžoby,aby dostal nejakú Pnku.
@noe manžel má za to dosť rozumu narozdiel od švagra/to asi robí rozdiel to,že majú iných otcov/ a vie čo je správne a veľmi ho štve,že je brat také nemehlo a darmožráč.My kvôli nemu nespávame a opn si kludne robí dlhy,šak nejako bude.
@kefalinek dakujem moja 😎 😎
ahoj baby..hcg je negativne
@yeliel viem ako ti je zlatko.je mi to luto.a moje hcg dnes ani negativne ani pozitivne.takze hra nervou pokracuje
ahojte,
výsledočky dnes O.K., vajíčka krááásne rastú....
gonal a decap. pichám už len dnes a zajtra, zajtra večer o 21hod. pichám ešte pregnyl, v stredu nič a vo štvrtok mám definitívne OPU...
teraz pred chvíľočkou mi volali z helíka......
noe , prepáč , nebola som od piatka na nete.... , v piatok si už potom neodpisovala....
ale mám pocit, že sme Ťa zazreli, mala si kabátik do pása a sukňu..... podľa foto myslím, že si to bola ty ....
my sme to mali dnes pestré....
ale ak budeš mať kontrolu vo štvrtok, ja idem na OPU, dodáš mi odvahu.....
krááásny deň...
@yeliel jaj moja,a jak som ti držala palečky,pôjdeš aj na druhý hcg test?čo ak sa zahrynú embryjká neskor?
@zlatanka30 ahoj,to ako myslíš,že ani negatívne a ani pozitívne?
@annamary27 tak mi to povedali,ked mi volali.v piatok znova navsteva v heliku.boze kedy sa toto uz skonci
@kefalinek
@sunday1
@zlatanka30
@annamary27
@balinka dik za povzbudenie baby
@annamary27 no nie nepojdem na dalsi test dnes bolo hcg 0
@annamary27 uff nemate tp lahke s tym svagrom, tu ti nic ine nepomoze len urcit pravidla.... a nech prispieva a splaca dlhy 😠
yeliel poviem ti pravdu aj ja by som radsej dnes brala to hcg 0 toto je uz na mna vela

@noe , @wera ahojte kočky,dnes mi volá manžel do roboty ,aby som si sadla,že švagra dnes donesie sanitka domov.No bol v nemocnici len týžden na neurologii,výsledky z lumbálky ešte nemajú,na nohy sa nevie postaviť a už ho posielaju domov .Ako keby som to cítila včera v kostiach ,že som si presťahovala veci do izby.Manželovi od včera vyzvánajú ludia,ktorým ten úžasný švagor dlhuje ako keby to bola naša starosť,lebo ten mudrlant na to rozum má,že nedvíha telefon.Ale ved manžel,ked večer príde domov,tak mu poriadne prepláchne žalúdok a nastolí pravidlá.
Ja som vravela mojej mame,že možno okrem hormonov mi bude pichať aj niečo na ukludnenie. 😀 😀 😀