2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@kefalinek
@zlatanka30 ja som mala po IVF hcg 17 a potom som sla na test este raz a ten bol uz 0..v nasom Car ak mate zvysene hcg tak na krv volaju este raz ...
zlatanka tebe dnes povedali,ze mas kolko hcg?
@yeliel
@zlatanka30 babulky ktovie preco bocian zas stratil spravnu adresu 😢 Nech to rychlo preboli a s novymi silami zas do boja, ved tie male vonave uzlicky, nam za to stoja. Moc na vas myslim 🙂 🙂 🙂
@yeliel nie nepovedali len tolko,ze to nie je pozitivne ale ani negativne.inac zmena car mozno pomoze.mame uz hned 29.10 prvu konzultaciu
@noe neboj aj ja som mala 4 vajka tri sa podarilo oplodnit a po pk nam ostalo to jedno ktore vlozili
@zlatanka30 a do ktoreho Car ides?
Ja uz tiez v GF koncim..
iscare martin
@zlatanka30 NO ja netusim do ktoreho Car mam ist...hutam az sa mi z hlavy pari 😝
@mirka321 no ahoj, kde si sa stratila? 😀
Super, ze mas skvele spravy. Kolko bude vajicok?
Jasne vo stvrtok ta pridem 'poplut' 😀 rano sa stretneme na krvi 😉
Mala som cierne puzdrove saty a zeleny svetrik 🙂 co si na mna nevolala, som sa tesila na kavu 🙂
@franina to su pekne plany 😀 ved co nespravime pre potencialne deticky 😀 Mne manzelik kupil auto a rovno vacsie, ak by sa podarilo viac 😀 Ale aj dom je v plane 🙂
Tie nase deticky sa budu mat ako v rozpravke, len aby sa im uz chcelo prist 😵 😵 😵
@zlatanka30 ahoj, kedy mas ist na krv? a ako sa citis?
@yeliel zlatko moje ja neviem tazko ti je povedat chod tam ,alebo tam.ked ti mam pravdu povedat tak mi sme rozmyslali aj nad brnom 😒
@zlatanka30 moja ty si bola dnes v Heliose, ci chodis inde?
@wodanka ja som tak zrela uz na psychiatriu.v piatok idem na druhy krvny test a utz.ako sa citim na nic
@noe ano bola som v heliose dnes u gatovej
@zlatanka30 na druhy? a co bolo na prvom?
@zlatanka30 tak sme sa mozno stretli 😀 co si mala oblecene? Alebo mi posli foto 😉
Inak ked pokracujete dalej, tak sa to s manzelom urovnalo?
@noe my sme prisli az o 8.00 hod ty si tam bola o kolkej??no urovnalo ako tak
@yeliel - to je ale hnusný deň! Ešte že sa človek nemôže tak mizerne cítiť dlho. Odniekiaľ sa zasa vynorí nádej a sila. Objímam ťa! Nám ak to teraz nevyjde, tak asi skúsime nejaké car v Brne a pôjdeme jemnejšou cestou - soft.
@dejka12 - ako moja?
@slavka35 - si moja menovkyňa, o to viac mi je ľúto, že to nedopadlo...Veľa šťastia do budúcnosti!
@zlatanka30 no ja som okolo osmej odchadzala 🙂 tak sme sa asi minuli 😕
Tesim sa, ze ste to urovnali a budem drzat palce nech to nieje len ako tak ale napevno 😉 😉 😉
@yeliel zlatinko ani neviem vysloviť ako mi je to strašne moc moc ľúto... ☹ treba si trochu poplakať ale hlavne treba čo najskôr nabrať silu do ďalšieho boja 🙂 zmena Car Ti asi prospeje, tak si skús pozistovať všetko o možnostiach, nechcem Ti radiť 🙂 budem Ti moc moc držať palčeky moja 🙂
@noe ahoj....
najv. bolo 18, potom 17, 15... bolo ich okolo15.......
tak si to bola ty.....
posielam Ti foto na mail......
bola som u Gáťovej, ak k nej chodím.....
dnes robila sono ona a Galo...., krajko tam asi nebol, nepobehoval tam.....
môžež ma vo štvrtok kľudne popľuť, budem rada....
mám aj strach....
a Tebe asi tak kedy vychádza OPU?

@annamary27 tak teraz si ma dostala do pomykova,lebo ja ked som bola na HCG teste v heliku tak ten vysledok od nich nebol moc presvedcivy povedali, ze to nevyzera dobre ,ze asi nie som tehu a mame porozmyslat co dalej a to sa chodi aj na druhy test??