icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
25. okt 2010

@annamary27 tak teraz si ma dostala do pomykova,lebo ja ked som bola na HCG teste v heliku tak ten vysledok od nich nebol moc presvedcivy povedali, ze to nevyzera dobre ,ze asi nie som tehu a mame porozmyslat co dalej a to sa chodi aj na druhy test??

yeliel
25. okt 2010

@kefalinek
@zlatanka30 ja som mala po IVF hcg 17 a potom som sla na test este raz a ten bol uz 0..v nasom Car ak mate zvysene hcg tak na krv volaju este raz ...
zlatanka tebe dnes povedali,ze mas kolko hcg?

noe
25. okt 2010

@yeliel
@zlatanka30 babulky ktovie preco bocian zas stratil spravnu adresu 😢 Nech to rychlo preboli a s novymi silami zas do boja, ved tie male vonave uzlicky, nam za to stoja. Moc na vas myslim 🙂 🙂 🙂

zlatanka30
25. okt 2010

@yeliel nie nepovedali len tolko,ze to nie je pozitivne ale ani negativne.inac zmena car mozno pomoze.mame uz hned 29.10 prvu konzultaciu

zlatanka30
25. okt 2010

@noe neboj aj ja som mala 4 vajka tri sa podarilo oplodnit a po pk nam ostalo to jedno ktore vlozili

yeliel
25. okt 2010

@zlatanka30 a do ktoreho Car ides?
Ja uz tiez v GF koncim..

yeliel
25. okt 2010

@noe dik moje

zlatanka30
25. okt 2010

iscare martin

yeliel
25. okt 2010

@zlatanka30 NO ja netusim do ktoreho Car mam ist...hutam az sa mi z hlavy pari 😝

noe
25. okt 2010

@mirka321 no ahoj, kde si sa stratila? 😀
Super, ze mas skvele spravy. Kolko bude vajicok?
Jasne vo stvrtok ta pridem 'poplut' 😀 rano sa stretneme na krvi 😉
Mala som cierne puzdrove saty a zeleny svetrik 🙂 co si na mna nevolala, som sa tesila na kavu 🙂

@franina to su pekne plany 😀 ved co nespravime pre potencialne deticky 😀 Mne manzelik kupil auto a rovno vacsie, ak by sa podarilo viac 😀 Ale aj dom je v plane 🙂
Tie nase deticky sa budu mat ako v rozpravke, len aby sa im uz chcelo prist 😵 😵 😵

wodanka
25. okt 2010

@zlatanka30 ahoj, kedy mas ist na krv? a ako sa citis?

zlatanka30
25. okt 2010

@yeliel zlatko moje ja neviem tazko ti je povedat chod tam ,alebo tam.ked ti mam pravdu povedat tak mi sme rozmyslali aj nad brnom 😒

noe
25. okt 2010

@zlatanka30 moja ty si bola dnes v Heliose, ci chodis inde?

zlatanka30
25. okt 2010

@wodanka ja som tak zrela uz na psychiatriu.v piatok idem na druhy krvny test a utz.ako sa citim na nic

zlatanka30
25. okt 2010

@noe ano bola som v heliose dnes u gatovej

wodanka
25. okt 2010

@zlatanka30 na druhy? a co bolo na prvom?

noe
25. okt 2010

@zlatanka30 tak sme sa mozno stretli 😀 co si mala oblecene? Alebo mi posli foto 😉
Inak ked pokracujete dalej, tak sa to s manzelom urovnalo?

zlatanka30
25. okt 2010

@noe my sme prisli az o 8.00 hod ty si tam bola o kolkej??no urovnalo ako tak

gabinkaa
25. okt 2010

@yeliel jááááj moja, je mi to ľúto, že to nevyšlo, veľmi som Ti držala palčeky, aby to vyšlo, toto bol prvý testík? ešte nie je nič stratené

sunday1
25. okt 2010

Čo toto je za deň, dievčatá 😠 Veď dnes mali chodiť len dobré správy.
@yeliel Ak nemáš dobrý pocit z centra, tak ho určite zmeň. Ja som zatiaľ spokojná, ale uvidíme, čo poviem po 2. IVF. Ty budeš vypisovať ešte "len" druhú žiadosť, však?

yeliel
25. okt 2010

@gabinkaa mojko pri KET sa robu test len na 14den

yeliel
25. okt 2010

@sunday1 no ja som pevne rozhodnuta,ze menim Car

Chcela by som najst niekde Dr.Durechovu,,,mala by byt na Antolskej a aj Car tam maju otvarat ,,

Takze hned mam aj otazku baby viete niektora nieco o tom novom Car na Antolskej?

nechsazadari
25. okt 2010

@yeliel - to je ale hnusný deň! Ešte že sa človek nemôže tak mizerne cítiť dlho. Odniekiaľ sa zasa vynorí nádej a sila. Objímam ťa! Nám ak to teraz nevyjde, tak asi skúsime nejaké car v Brne a pôjdeme jemnejšou cestou - soft.
@dejka12 - ako moja?
@slavka35 - si moja menovkyňa, o to viac mi je ľúto, že to nedopadlo...Veľa šťastia do budúcnosti!

sunday1
25. okt 2010

@yeliel Dr. Ďurechová je fajn, my sme u nej boli, keď ešte pracovala v iscare. Na Antolskej to asi má byť štátne car, však?

yeliel
25. okt 2010

@sunday1 No ja netusim,,ci je statne 😕

noe
25. okt 2010

@zlatanka30 no ja som okolo osmej odchadzala 🙂 tak sme sa asi minuli 😕
Tesim sa, ze ste to urovnali a budem drzat palce nech to nieje len ako tak ale napevno 😉 😉 😉

wera
25. okt 2010

@yeliel zlatinko ani neviem vysloviť ako mi je to strašne moc moc ľúto... ☹ treba si trochu poplakať ale hlavne treba čo najskôr nabrať silu do ďalšieho boja 🙂 zmena Car Ti asi prospeje, tak si skús pozistovať všetko o možnostiach, nechcem Ti radiť 🙂 budem Ti moc moc držať palčeky moja 🙂

mirka321
25. okt 2010

@noe ahoj....
najv. bolo 18, potom 17, 15... bolo ich okolo15.......
tak si to bola ty.....
posielam Ti foto na mail......
bola som u Gáťovej, ak k nej chodím.....
dnes robila sono ona a Galo...., krajko tam asi nebol, nepobehoval tam.....
môžež ma vo štvrtok kľudne popľuť, budem rada....
mám aj strach....
a Tebe asi tak kedy vychádza OPU?

gabinkaa
25. okt 2010

@yeliel aha, tak to som nevedela, teraz treba pozbierať všetky sily do ďaľšieho boja, oddýchnuť si, mať prestávočku, to bolo Tvoje I. IVF-ko?

yeliel
25. okt 2010

@gabinkaa ja som mala 1IVF nedostala som sa ani po punkciu..
2IVF biochemicke tt
a teraz KET,hcg 0