icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
25. okt 2010

@noe
@nechsazadari
@wera dik babule dik...tak ja som sa uz vyrevala a este aj urcite budem ale bez toho to nejde...
Ale subujem..cestne pionierske ,ze to nevzdavam aj ked mi je dnes teda riadne na .....

wera
25. okt 2010

@yeliel nebojkaj určite ďalšie ivfko dobre dopadne 🙂 🙂 🙂 sú ešte nejaké vyšetrenia ktoré by si mohla absolvovať kým sa pustíte do ďalšieho boja?

gabinkaa
25. okt 2010

@yeliel a to 2. IVF to znamená čo? nejako tomu nerozumiem, inak viem ako sa človek cíti po info že výsledok je neg. zažila som to, teraz pevne dúfam, že to bude inak,

shandy
25. okt 2010

ahojte babulky 🙂
@yeliel moja je mi velmi luto, ze to nevyslo, ale verim ze coskoro to preboli a ty najdes dalsie sily a pustit sa do boja a ver, ze raz to vyjde, tak ako to vyslo mne. myslim na teba. ak uvazujes nad zmenou centra ja ti radim Brno, do novozacinajuceho centra by som skor nesla ako sla...ale samozrejme rozhodni sa ty podla seba.
@wera a tebe uz svieti 9tt? no kraaasa 🙂
vsetkym babulkam stimulantkam drzim palce
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

annamary27
25. okt 2010

@zlatanka30 tak asi hcg máš pozitívne,ale malej hodnoty,aby to bolo stopro isté.

annamary27
25. okt 2010

@franina práve som kukala tie jeho diagnozy s ktorými ho prepustili,no jedno je vyčerpanosť a druhé sa týka psychického stavu,čo sa musí liečiť hlavne zmenou myslenia,sposobu života a prekonať ten strach zo zmien,čo by mali v jeho živote nastať,potom obezita a vysoký krvný tlak.Jáááj chudáčik,chodí mi tu s barličkou,myslím,že je v tom aj trochu herectva.

zlatanka30
25. okt 2010

@annamary27 asi to tak bude.doktorka povedala,ze si mysli ze to tam je.na sone bolo vidno nieco,zevraj by to mohla byt dutinka.ale bolo to presne tak ako povedala,ze to hcg moze byt take hranicne.no co uz mam to v oko 🙂

yeliel
25. okt 2010

@shandy ahoj tak ja zatial zvazujem moznosti 😉
Je to sice nove Car ale su tam Dr.so skusenostami.

annamary27
25. okt 2010

@yeliel ale ved musia byť 2testy negatívne,nie?šak tak to píšu v papieroch pri ivf.

nechsazadari
25. okt 2010

@wera, @janemari, @shandy - ďakujeme za vírusíky! Odkladám do zaváracieho pohára a v správnej chvíli užijem 😉 😀

yeliel
25. okt 2010

@annamary27 tak je to pri ET,pri KET sa chodi len na 14den od transveru 😉
Bola 0 z tej uz nic ine nebude 😀

shandy
25. okt 2010

@yeliel jasne mojka 😉 , drzim palce tak ci tak, hlavne nech je to IVF uspesne, je jedno kde 😵 😵

annamary27
25. okt 2010

@yeliel jáááj a ty máš ešte mrazáčikov? alebo ste pre istotu už podali pri Ket aj žiadosť na IVF.

shandy
25. okt 2010

@yeliel inak ja som mala minule IVF, ze 0,1 hcg...keby clovek videl do toho vnutra, co sa s tymi drobcekami deje a co sa im nepaci...no niekedy je to jednoducho len o stasti asi...

yeliel
25. okt 2010

@annamary27 nie nie nemam uz mrazacikov ..
Nezostavam v GF 😉

zlatanka30
25. okt 2010

@shandy a po neuspesnom ivf po akom case mozes ist na soft.treba pauzu 3 mesiace??

annamary27
25. okt 2010

@kefalinek ano u nás v GF sa chodí na 10ti a 14ti den a kedže mne to stupalo malinko,tak som bola aj na tretej krvi a vtedy bolo negatívne.

yeliel
25. okt 2010

@shandy no jo asi nebol este ten spravny cas..
je asi zbytocne si davat otazku,ze preco..

wera
25. okt 2010

@shandy no od dnes svieti 9tt 😀 už aby svietil aspoň 13ty a potom budem kľudnejšia 😉

annamary27
25. okt 2010

@yeliel takže spoločné kafe nebude ☹

noe
25. okt 2010

@mirka321 wow tak to budes mat krasnu urodu 🙂 Dr. Krajkovic, je zevraj do piatku v Amerike, tak asi vo stvrtok si ta zoberie doktorka Gatova. Ona je velmi zlata 😉
Dnes ma utesovala, ze aj 6 je krasne, ze sa to dobre vyvija 😉
Nam OPU vychadza na buduci tyzden mozno streda mozno uz utorok 🙂

inak heliosacky???? nemate modriny po odbere krvi? Mne tam este ani raz nezobrali krv tak aby ma ruka nebolela a nemala ju modru 😒 a dnes je to extrem. Ma nejak blbo pichla a mam na ruhe velku modru hrcu a neuveritelne boli 🙄

annamary27
25. okt 2010

@wera a ja by som už chcela aby mi volali pozitívne hcg a vysokéééééééé. 😎 😎 😎 😎 😎 Neboj dočkáme sa všetkého,nemôže byť všetko hned,lebo budeme skoro staré,ked to bude tak rýchlo ubiehať. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

shandy
25. okt 2010

@zlatanka30 zlati ak si mala riadne velke IVF tak tie 3 mesiace by som pockala, nech sa organizmus spamata, potom uz mozes ist aj dvakrat za sebou na soft.
@yeliel no moja na tuto otazku by ti uz mali pomoct dat odpoved v tom druhom CARe, ktory si vyberies...aj ked niekedy proste treba len stastie alebo daku malicku zmenu v celom procese...
@wera no mne o tom hovor 😀 😀 😀 , ja mam 8.11. NT skrining a uz teraz sa trasiem, ze ako dopadne...uffff

noe
25. okt 2010

@yeliel kludne plac aj ja som si dnes poplakala a to nemam este ani dovod. Ale pomaha to 😔 😔 😔
A ten bocian raz prileti musi, vsetky verime a drzime si palce 😵 😵 😵
@shandy dakujem beriem si tvoje virusiky 😀

shandy
25. okt 2010

@annamary27 neboj, vsak ono to pride a potom tomu aj tak nebudes verit ako ja 😀 😀 😀 😀 😀 , budes cakat na ultrazvuk, ci budu dutinky, potom ci srdiecka a potom na kazdu kontrolu ci je vsetko ok....no proste clovek sa aj boji tesit 😅

mirka321
25. okt 2010

@noe no bože, to si ma potešila... Gáťová je v poho, je zlatá....
no dúfam, že sa nedostanem do rúk Galovi...ten nemá ani pohľad pekný......
poslala som Ti foto.....kuk....či prešlo....
tak je medzi nami cca týždeň rozdiel....
tak nech len pekne rastú aj Tvoje foliky.... 🙂

shandy
25. okt 2010

@noe jasne ze prileti, mne teda priletel zrovna ked som ho necakala a este aj doniesol viac ako sme cakali, ze by sa vobec mohlo podarit 😀 😀 😀 . my sme uz planovali KET-ka a velke IVF na januar, lebo sme tomu neverili. a mali sme ist na dovolenku do turecka 😀 , ze aspon prideme na ine myslienky po nevydarenom IVF...

mirka321
25. okt 2010

@noe baby nebojte sa raz určite aj k nám priletí, my máme na chladničke jedného pripnutého , takú veľkú magnetku...tak musí prísť... privolávame ho .... 🙂 😉

annamary27
25. okt 2010

@shandy už to nie je hop na kravu ,už je teľa 😀 😀 😀 😀 😀 .Moja kolegyna vždy hovorí,že ona si myslela,že dieťa urobiť je to najlahšie a teraz ako počúva príbehy aké jej rozprávam,tak neverí.

zlatanka30
25. okt 2010

@noe ja som mala prvykrat modrinu ako neviem co.inak dnes vsetci na utz k gatovej a galovi nik.som nechapala
@shandy ano riadne ivf.mozem sa opytat,co vas vyslo ivf v brne.jedna vec sa mi tam paci,ze nedaju pk ak je malo vajok.ja som mala 4 a tlacili nas do pk.juj vsak som bola nas.... 😠 😠 😠