icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

katti77
26. okt 2010

@noe dakujem za privitanie
tak ty mas taku skusenost? mne prave, ze vcera chcel zacat vysvetlovat co ma caka a tak, tak som ho stopla, ze uz som to raz zazila tak netreba...ale inak ja chodim ku krajkovi a som s nim zatial velmi spokojna , ale aj gatova je velmi mila OPU aj ET mi robila ona...
ty ides asi kedy na OPU?

balinka
26. okt 2010

mrcha 😠 babulky,ked mam mrchu cytologiu musim prelozit,ze?

janemari
26. okt 2010

Cerstve TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

noe
26. okt 2010

@sunday1 no zozaciatku tam bol len Dr. Krajkovci, ked pribudali pacientky, tak prijali Dr. Gatovu a pri jednom vysetreni nas zoznamil, ze mozno obcas pojdem aj k nej, ked on nebude mat cas. A predpokladam, ze tak nejako to bolo aj s tymto tretim Dr. Galom. Takze ked rano pridem zistim, ktory doktor tam je a podla toho si vyberiem.

Ked o 7.45 uz ide jeden alebo dvaja doktrori na salu, tak musis ist na sono len k tomu, ktory ho este robi. Lebo nie vzdy stihnes krv tak aby ti doktor neodisiel. Myslim minuly pondelok som Krajkovica nestihla, lebo mali problemy s odberom u kocky predo mnou a som stala 20 min v rade. A sa ma pytali ci chcem ist na sono ku Gatovej, alebo si pockam kym pride doktork zo saly....
vzdy si mozes vybrat. Keby som trvala na tom, ze chcem len jedneho doktora, tak ho budem mat, ale asi by som potom v CAR stravila cely den, kym by mal cas medzi zakrokmi 😀

noe
26. okt 2010

@katti77 mozno sa uz co to poducil do Dr. Krajkovica 🙂 Ja som ho zazila v lete a odvtedy sa mu vyhybam 😀
Helios ma dobre meno a myslim si, ze ak prisla co len jedna staznost, tak sa k tomu aj tak postavili. A Dr. Galo mi pride velmi inteligentny, tak asi nemal problem na sebe popracovat aby bol aj viac humanny 😉
Mozno nabuduce naberiem odvahu a pojdem k nemu 😉 😉 😉

A OPU nas caka buduci tyzden utorok/ streda dufam 😀

katti77
26. okt 2010

@noe som sa pobavila, ako si to pekne napisala, ze mozno popracoval na sebe 😅
podla mna je jedno ktory doktor, hlavne aby vlozili to spravne embryo a aby mam volali len dobre spravy ohladom hcg...

zlatanka30
26. okt 2010

@noe ahojky

noe
26. okt 2010

@katti77 no aj ja na sebe pracujem 😀 momentalne vymyslam strategiu ako vyriesit vo stvrtok dober krvi, tak aby nebola modrina a aby sa tam nikto neurazil, ze to chcem bezbolestne 😀 😀 😀

@zlatanka30 ahoj zlatko 😵 maj krasny nick, taky vesely, vzdy ma potesi ked ho vidim. Daj si tam foto nejakej zlatovlasky a budes nam tu svietit ako slniecko 😵 😵 😵

sunday1
26. okt 2010

@noe Mne to znie akosi zvláštne, potom sa asi stráca osobný kontakt a lekár nemôže detailne poznať problém. U nás sa dáva presný termín ku konkrétnemu lekárovi, nemusí sa čakať. Ale to som asi ja taká "fajnová", možno na tom až tak nezáleží, hlavný je výsledok, však?

monicka7299
26. okt 2010

Ahojte 😉
tak toto nedočítam 😅 😕
ste toho popísali.
Je tu niečo podstatne nové?????????

Inak baby, ja som sa rozhodla, že na tretie kolo nejdem - mám toho dosť - som tak na 95% rozhodnutá.....
Musím vyčistiť hlavu a tak... nechám tomu voľný priebeh....

Zameriam sa na moju prácu a tak.... rozmýšľam sa osamostatniť na živnosť ale musím tak potichúčky pomaličky a tak.

Toto obdobie mi dosť zasiahlo do života a hlavne do psychyky a som jednou nohou aby sa zo mňa stala ešte alkoholička a psychopatka...... takže tak..
Sem tam sem nakuknem čo máte nové, ale inak som to vzdala .... fakt mi stačilo.... takže tak....
Prajem Vám to z celej duše všetkým aby ste dosiahli svoj ciel a aby ste mali krásne Vianoce s maličkými bambulkami pod srdiečkom....
Inak ešte cez tie Vianoce to musím zvládnuť - to ešte len budú depky keď si spomeniem tak zbežne spätne čo sa udialo resp. neudialo v tomto roku....ach jo....

katti77
26. okt 2010

@noe sranda ja som bola vcera na krvi a nic ma neboli ani modrinu nemam...no som zvedava co chces vymysliet a hlavne ako im to chces povedat 😀
ja mam takeho obvodaka, ten vzdy ked pichne tak je modrina, on mi to uz dopredu povie, ze "aaa dnes to bude ukazkova modrina" a fakt tak ma tam bolelo a pichalo ake keby som tam mala este stale inekciu 😝

sunday1
26. okt 2010

@monicka7299 Ahoj 🙂 Plne Ťa chápem. Si ešte mladá, kľudne si môžeš dať pauzu. Hlavne sa sústreď na to, aby si bola v pohode, relaxuj, medituj, rob to, čo Ťa baví. Som si istá, že o pár týždňov tu budeš zas a plná síl znovu začneš bojovať. Držím Ti palce a určite nás neopúšťaj, chýbala by si nám tu 😉

katti77
26. okt 2010

@monicka7299 aj ja ta chapem, ja som si po 1 IVF myslela, ze pojdem hned aj do druheho, ziadost mi schvalili uz v marci ale potom proste som nemala ani naladu, ani chut ani nic...az teraz som si povedala, ze je zase cas...dokonca som nechodila ani na mk, lebo mi to bolo luto ako to vsetko dopadlo a nechcela som sa este viac trapit...vsetko chce cas, a hlavne treba zase nazbierat silu... drz sa

monicka7299
26. okt 2010

...A takže keby niekto chcel využiť moje 14 ročné skúsenosti s colnou deklaráciou - tak som k dispozícii 😉 ...

katti77
26. okt 2010

@monicka7299 😉 dobre vediet zapamatam si to

monicka7299
26. okt 2010

@sunday1 ...no, moc mladá nie som.... ja som si povedala, že ak do 33-neotehotniem, tak už nič a teraz som to posunula na 35 ... ale toho sa nedočkám- keď to nejde, tak to nejde.... čo už...
Ono sa to povie, že nemysli a nech je psychyka v poriadku - ja nie som ten typ čo nemyslí... keď niečo chcem tak naplno - to som ja...
a taký problém mám aj doma aj v práci - všetko strašne prežívam a do všetkého sa zažeriem úúúúúplne najviac.....
.... Vraj sa neviem na veci pozerať z dvojmetrovej výšky ale to by som len tak hala-bala všetko povrchne robila a to neviem....

sunday1
26. okt 2010

@monicka7299 Ja som na tom podobne aj vekom, aj zmýšľaním 😒 S tou vekovou hranicou je to asi tak, že si prvé dieťa mala pomerne skoro, tak sa Ti náš vek na pôrod zdá ako hotová geriatria, ale pozri na Basikovú, tá v 45 porodila zdravé dieťa 😉 Mnohým to možno pripadá, že nie som celkom v poriadku, ale mne napríklad pomohlo aj to, že som si hneď ako som sa trošku spamätala z neúspešného IVF, kúpila knižku Mierna joga a začala ráno cvičiť jeden z 15 min. programov, a to je v mojom hektickom živote skutočný výkon 😀 Predovšetkým som si uvedomila, že krásne žiť sa dá aj bez detí, bez zdravia je to však oveľa ťažšie 😒

sunday1
26. okt 2010

@monicka7299 A tomu, že sa nedočkáš, neverím 😉

zlatanka30
26. okt 2010

@monicka7299 ja som presne taka ako ti.aj my mame neuspesne a zbabrane ivf som total nasrata 😠 😠 😠

annamary27
26. okt 2010

@monicka7299 ahojky,tak u mna je nové to že od piatku začínam stimulku a od včera mám doma na krku darmožráča švagra,ktorý má 46rokov a nemá ešte ani 1košelu,aby išiel k lekárovi normálne oblečený,tak sa musím snažiť byť v pohode aj napriek takejto blbej situácii doma.

sunday1
26. okt 2010

@yeliel Ako moje? Si v poriadku?

monicka7299
26. okt 2010

@zlatanka30 ale mne sa zdá, že si išla pre embyjko, nie????

mirka321
26. okt 2010

@noe no do kelu a komu som to potom poslala???

monicka7299
26. okt 2010

@annamary27 to je super ... držím palce prevelice moc 😉 .... nám by mali každú chvíľu volať na potvrdenú žiadosť... tak dúfam, že v takomto rozhodnutí - že UŽ NEJDEM aj vydržím..... ale bojím sa, že to bude silnejšie ako ja...... radšej im nezdvihnem telefóon aby volali môjmu partnerovi a ten - som zvedavá ako sa zachová..... Ale už som mu oznámila, že tregtie by som nezvládla....
Baby-inak medzi nami- som na tom tak, že zvažujem odbornú psychologickú pomoc.... moji chalani to so mnou nejak nevedia už vydržať a ja sa aj tak cítim aj im verím ale neviem si pomôcť - som úúúplne strašná ☹ - je mi to jasné a vlastne si uvedomujem, že trpím nie len ja ale aj moja rodina aj rodičia a tak 😒 Ale..... som slaboch ..... vybuchnem pri každej maličkosti - no des.....
....a toto ma viedlo k rozhodnutiu, že tretí krát nejdem, lebo by som to už nezvládla a bolo by to potom ešte horšie.... aj keď to dieťatko tááááák strááááášne chceme ☹
...no a už sa mi slzy tisnú do očí......... a takto je to furt a furt - do čerta 🙄

zlatanka30
26. okt 2010

@monicka7299 ano boli .7 den od et som zacala krvacat dodnes spinim.vcera sme boli na hcg ze vraj to neni ani negativne a ni pozitivne.tak si vyber.v piatok zasa opat krv a sono.som uz z toho taka vystresovana ze ma asi porazi.normalne rozmyslam,ze tam uz nepojdem aj tak je to neuspesne.

mirka321
26. okt 2010

@noe aj Tebe dobré ráno, dostala som sa sem až teraz....a hneď idem aj zistiť čo sa porobilo, že to nedošlo...či bol mail O.K., teda adresa....

sunday1
26. okt 2010

@monicka7299 Vôbec nemaj problém obrátiť sa na odborníka, určite Ti bude vedieť pomôcť prekonať krízu 😉

yeliel
26. okt 2010

cavelo babule 😉

sunday1
26. okt 2010

@yeliel Ahoj 😉

yeliel
26. okt 2010

nestiham Vas citat dnes 😀 😀 😀
@sunday1 no tak v kuse sa mi chce plakat,,,ved si vies predstavit ale ....

Baby mam novinku...na 3.11som objednana do Car na kozultaciu 😉