2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel ahoj presne o tomto rozmyslam aj ja ze si nasadim duphaston. potrebujem aby mi dalsia mrcha prisla koncom novembra aby som pred vianocami stihla este vklad. ja v januari menim poistovnu a ked to teraz nestihnem tak budem musiet cakat do marca.
mam doma letak od liekov tak to tam idem vycitat.
caute baby posielam vam nove TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky verim ze zaberu majte sa 🙂
boze baby preco zasa spinim uz ma z toho porazi 😠 😠 😠 😠
@zlatanka30 moje a ty kedy ides na dalsiu krvicku?
mala by som ist v piatok ale kaslem na nich
@zlatanka30 nevadi, ze spinis, ja to mam tiez cele rozhadzane, chvilu krvacam, chvilu zas nic. asi je to normalne po tych vsetkych liekoch ktore do seba stale tlacime
@zlatanka30 mojko..len pekne chod na tu krvicku..uz to dobojuj tak ako sa ma
@tinna13 no bodaj by si mala pravdu.ide mi to na nervy uz
@tinna13
@zlatanka30 baby sa nechapete 😉
tina zlatanka mala slabo pozitivnu krvicku a preto ma ist do car este na kontrolne hcg 😉
@yeliel ja beriem Duphaston od 14DC-25DC 2x1 tbl. a mrcha chodí ako hodinky na 28 DC.
@tinna13 ano presne tak ako pise yeliel.a strasi to spinenie stale fuj fuj
@zlatanka30 aha takze este mas v piatok krvny test. tak drzim palce, aby hcg stuplo
@tinna13 ked nestupalo do teraz tak uz nebude
@zlatanka30 ale kym sa nepresvedcis tak si nemozes byt ista. ja som mala hcg 5.
@tinna13 ja viem ale mne ani nepovedali hodnotu .tebe to islo potom hore
@noe a to načo dufaston to po IVF alebo počas,,,,???,

@kvetinka98 😀 😀 😀 ale nic vazne, len ja som spomynala moju prvu skusenost s Dr. Galom 😀 😀 😀 fakt to nestoji za tu namahu, hladat v tomoto mnozstve stran, ze ktora to bola 😉
@yeliel no dnes sme mali pisatelsky kruzok s bohatou ucastou 😀 Ja som brala Duphaston, tak ako pises 2x1 tbl a na treti den po dobrati mrcha prisla.