icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
28. okt 2010

@lume no my sme obaja na toto 😠
ja takmer neovulujem lebo nemam mrchu mam policysticke ovaria a drahy ma asthenoteratozoospermia (cize ma malo ejakulatu v nom malo spermii tie su pomale,nehybu sa ako maju a maju aj zly tvar ☹
a ja mam k tomu este aj vrodenu trombofiliu ,tak si picham vraxik ked stimulkujem..
Takze u nas len ICSI 🙂

lume
28. okt 2010

@yeliel Tak na co sa ja vlastne stazujem, co? Budem Ti drzat palce. My skusime este GF. Ty si si vybrala teraz ktore centrum, ak smiem vediet?

lume
28. okt 2010

@katti77 No ja ani neviem o tom, ze by som prirodzene otehotnela. Potom to asi vyriesi len zmena prtnerov 🙄
Samozrejme zartujem 😀

yeliel
28. okt 2010

@lume aj ja tebe budem drzat vsetky palce..ku komu v GF chodis?
Ja som sa rozhodla teraz pre to nove Car na Antolskej..teda mam prvu konzultaciu a az potom sa definitivne rozhodnem.. 🙂

balinka
28. okt 2010

zajtra dojde muzicek,mrcha uz bude koncit,takze ideme nato... 😉 😉 😉 co ked...? 😲

katti77
28. okt 2010

@lume ani ja by som o tom nevedela, ale nahoda je niekedy blbec 😀
no vymena partnerov dobry napad, len uz by som si ho dala geneticky preverit vopred 😀 😀 😀

lume
28. okt 2010

@yeliel Chodim ku Drabekovi. Je to celkom v pohode.Nie som velmi citliva na lekarov. Kto zaklada to nove centrum na Antolskej, vies? Nemaju www stranku? Opytam sa na to kamosky, robi v zdravotnej poistovni prave tieto veci okolo IVF.

lume
28. okt 2010

@katti77 Genetika neodhali uplne vsetko 😠 Pokial k tomu nebudem okolnostami donutena, nechcem si dat robit geneticke testy...

katti77
28. okt 2010

@lume to bol zart 😉 a este by som si pytala od noveho partnera spermiogram 😀
a preco si nechces dat spravit genetiku?

yeliel
28. okt 2010

@lume Stranku este nemaju spustenu..ale budu tam lekari co pracovali v Iscare Ba..

renka1801
28. okt 2010

Ahojte dievčatá.@lume neboj nie si najstaršia ja mam tiež 36 a v januári už 37. 10.11. idem vypísať žiadosť na 2.IVF tak uvidím kedy začneme stimulku. Ja tu velmi neprispievam , ale čítam občas. 23.9. som mala OPU ale vklad nebol lebo som mala len jedno embryjko a ked mal byť vklad tak degenerovalo.Tak asi tie vajka mám najstaršie ja.

monicka7299
28. okt 2010

takže dievčatá: 6.11.2010 som sa objednala ku liečiteľke reiky - chcem to kôli psychyke .... možno sa dozviem viac a ešte mi urobí anjelské písmo..... to už je aké zúfalstvo.... ale čo ďalej neviem..... možno ešte toto 😅

lume
28. okt 2010

@renka1801 Tak to sa mozeme podporovat. Ja tiez prispievam len obcas. My sme podali ziadost na 2.IVF v oktobri, tak by som chcela zacat v januari 2011. Inbak chodim do GF.

renka1801
28. okt 2010

@lume no mne to asi tiež vyjde až v januari lebo mam mať 3 mesiace pauzu a cez vianoce nebudem asi chodiť hore dole na folikulimetriu.Tak možno začneme spolu.
@monicka7299 ja som začala užívať nejaku bylinkovú kúru od bylinkárky Podhornej, tak uvidíme ako to bude posobiť. Neviem či sa ma pamatáš pisala som v septembri, ja som mala tiež malo vajok pri OPU.

lume
28. okt 2010

@renka1801 takze aj Ty chodis do GF?

renka1801
28. okt 2010

@lume nie do MT Heliosu

evi1
28. okt 2010

Ahoj Baby, včera som bola na kontrole u svojej gyn., skontrolovať vaječníky, ako sa majú po hormónov. Všetko bolo Ok, bolo tam jedno pekné vajíčko čo má prasknúť. Tvrdila že štvrtok - piatok, ako to ona vidí. Večer aj dnes mám troška bledunký výtok čo nezvyknem mávať. Žeby už vajíčko na ceste??? Neviem či mám čakať ešte do zajtrajška, musíme šetriť spermie, máme ich málo. Bola by som rada ak by sa našiel jeden superbojovník ako to hovorí môj drahý, Čo ak motyka vystrelí 😀

mimili
28. okt 2010

@katti77 Veru... v budúcom živote si pri zoznamovaní s mužmi budem pýtať spermiogram - hneď po jeho mene 😀 .

katti77
28. okt 2010

@mimili tak tak 😀 😀

noe
28. okt 2010

Ahojte 😉 ste mali dnes pekny pisatelsky kruzok 😀 idem citat, snad sa nieco zajimave dozviem 🙂
Babulky predstavte si, v pondelok to vyzeralo len na 7 vajicok a dnes ich bolo raz tolko 😨 sa nam rozmnozili. Ale aj vajecniky ma uz riadne bolia, tak snad budeme mat peknu urodu a hlavne vela krasnych embryjok 😵 😵 😵
A este perlicka pri odbere krvi . Som si vyziadala najtensiu moznu ihlu a brala mi do striekacky a konecne ziadna modrina 😀

noe
28. okt 2010

@sunday1 super, nech to rychlo ubieha a vcely co najmenej stipu 😉 😉 😉
@evasbk ahojky 😉 dnes som zazila mensi trapas v Heliose 😀 si tam mala dvojnicku a aj tvoj manzel sa velmi podobal na toho. Som im kyvala len zdialky, a dost cudne sa na mna pozreli 😀 😀 😀
@sunday1
@yeliel ja idem v pondelok na sono , krv a pohovor s embryologickou, takze Helios asi ordinuje 😉 zvlastne, ze ine CAR maju volno???
@mimili ahoj vitaj medzi nami 😉 aj ja stimulujem na prve IVF a pomaly ideme do finale a samozrejme som heliosacka 😀 😀 🙂

noe
28. okt 2010

@katti77 si to vystihla moje telo sa sprava ako v prechode 😠 😠 😠 a to mam len 28 😀 a dobrych par rokov uz mam tieto problemy 😠 takze @lume hlavu hore 😉 nejaky vek nieje podstatny. Ja mozno budem mat horsie vajicka ako ty a to som aka mladica na papieri 😀 😀 😀

katti77
28. okt 2010

@noe ved to, vek nehra rolu...jedna ma malo vajicok, druha zase hyperstimulak, tretej sa vajicka poriadne nedelia a vzdy sa nieco najde a je jedno kolko ma rokov...treba zistit kde je problem, mali by sme sa dat na bosoractvo 😀 😀 a konecne tieto chyby z nas odstranit 😀 😀

dejka12
28. okt 2010

@evasbk
Ahoj Evi, dakujem Ti. Velmi Ti budem drzat palce, aby to tvoje KETko bolo uz konecne uspesne. Ja si myslim ze mi ten fraxiparine pomohol. Skus zistit, ci by aj tebe nebol vhodny?

wera
28. okt 2010

ahojte babuľky 🙂
posielam čerstvé TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😀
a prajem všetkým krásny večer 🙂 🙂 🙂

balinka
28. okt 2010

@wera ahoj 😉 dakujem 😉 budem ich potrebovat 😉 pekny vecer 😉

evasbk
28. okt 2010

@noe 😀 😀 v poslednom čase sa mi pár krat stalo, že mi ludia povedali že sa na niekoho podobám, no musím sa spýtat otca kde chodil po zábavach 😀 😀 😀 😀 😀
Takže ked ideš ešte v pondelok na sono, tak v utorok ešte nebudeš mat OPU?
@wera mňam, mňam , mňam, dobre som sa napapala, diky za vírusiky 🙂

nechsazadari
29. okt 2010

Ahojte babenky, mne dnes odcestoval drahy na služobku. Čo z toho pre mňa vyplýva. Budem si asi musieť sama pichnúť včelisko. Prvý krát.... Asi si ovraciam brucho. Alebo sa priznám svokre, čo podnikáme a nechám to na ňu. Je bývalá zravotná sestra. To bude doma cirkus, až to budem skúšať 😝
@noe - no a nehohovorila som ti to, že sa asi vajíčka rozbehli, keď ti znížili dávky. 🙂 Len sa poriadne nadájaj vodičkou.

noe
29. okt 2010

Dobre ranko 😉

@wera dakujem tehulka virusiky odkladaaaaaaaaaaaam 🙂 uz sa nam to krati, tak poctivo zbieram 😉

@evasbk veru sa porozpravaj s tatom, kde sa tulal a kde mu behaju detvaky 😀 😀 😀 potom mam zmatok a kyvam cudzim 😀
Ja neviem, koordinatorka mi aj vcera trvdila, ze najblizsia kontrola v nedelu aj s pohovorom a podla toho uvidia kedy OPU. A poobede mi vola a 3x som sa pytala ci isto mam prist az v pondelok. Nejdem sa tym zatazovat, snad vedia co robia 😉
Ale mas pravdu, lebo kedy by som stihla pichnut prenyl? Takze pravdepodobna bude streda 🙂
@nechsazadari nechaj svokru svokrou, Ty to zvladnes sama 😉 Ale klobuk dolu pred manzelom, ze sa dal na pichanie 😀
A pijem ako o zavod - 4l/ denne 😲 normalne ma to viac otravuje, stale vysedavat na zachode ako nejaka vcela do brucha 😀 😀 😀

mirka321
29. okt 2010

@noe ahoj, ráno som volala embryolog. a povedala , že sa podarilo oplodniť 9 vajíčok...
strašne sa tešíme 🙂 , teraz máme volať v nedeľu, že ako sa to vyvíja....
pekný deň.... 🙂