2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
zajtra dojde muzicek,mrcha uz bude koncit,takze ideme nato... 😉 😉 😉 co ked...? 😲
Ahojte dievčatá.@lume neboj nie si najstaršia ja mam tiež 36 a v januári už 37. 10.11. idem vypísať žiadosť na 2.IVF tak uvidím kedy začneme stimulku. Ja tu velmi neprispievam , ale čítam občas. 23.9. som mala OPU ale vklad nebol lebo som mala len jedno embryjko a ked mal byť vklad tak degenerovalo.Tak asi tie vajka mám najstaršie ja.
takže dievčatá: 6.11.2010 som sa objednala ku liečiteľke reiky - chcem to kôli psychyke .... možno sa dozviem viac a ešte mi urobí anjelské písmo..... to už je aké zúfalstvo.... ale čo ďalej neviem..... možno ešte toto 😅
@lume no mne to asi tiež vyjde až v januari lebo mam mať 3 mesiace pauzu a cez vianoce nebudem asi chodiť hore dole na folikulimetriu.Tak možno začneme spolu.
@monicka7299 ja som začala užívať nejaku bylinkovú kúru od bylinkárky Podhornej, tak uvidíme ako to bude posobiť. Neviem či sa ma pamatáš pisala som v septembri, ja som mala tiež malo vajok pri OPU.
Ahoj Baby, včera som bola na kontrole u svojej gyn., skontrolovať vaječníky, ako sa majú po hormónov. Všetko bolo Ok, bolo tam jedno pekné vajíčko čo má prasknúť. Tvrdila že štvrtok - piatok, ako to ona vidí. Večer aj dnes mám troška bledunký výtok čo nezvyknem mávať. Žeby už vajíčko na ceste??? Neviem či mám čakať ešte do zajtrajška, musíme šetriť spermie, máme ich málo. Bola by som rada ak by sa našiel jeden superbojovník ako to hovorí môj drahý, Čo ak motyka vystrelí 😀
Ahojte 😉 ste mali dnes pekny pisatelsky kruzok 😀 idem citat, snad sa nieco zajimave dozviem 🙂
Babulky predstavte si, v pondelok to vyzeralo len na 7 vajicok a dnes ich bolo raz tolko 😨 sa nam rozmnozili. Ale aj vajecniky ma uz riadne bolia, tak snad budeme mat peknu urodu a hlavne vela krasnych embryjok 😵 😵 😵
A este perlicka pri odbere krvi . Som si vyziadala najtensiu moznu ihlu a brala mi do striekacky a konecne ziadna modrina 😀
@sunday1 super, nech to rychlo ubieha a vcely co najmenej stipu 😉 😉 😉
@evasbk ahojky 😉 dnes som zazila mensi trapas v Heliose 😀 si tam mala dvojnicku a aj tvoj manzel sa velmi podobal na toho. Som im kyvala len zdialky, a dost cudne sa na mna pozreli 😀 😀 😀
@sunday1
@yeliel ja idem v pondelok na sono , krv a pohovor s embryologickou, takze Helios asi ordinuje 😉 zvlastne, ze ine CAR maju volno???
@mimili ahoj vitaj medzi nami 😉 aj ja stimulujem na prve IVF a pomaly ideme do finale a samozrejme som heliosacka 😀 😀 🙂
ahojte babuľky 🙂
posielam čerstvé TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😀
a prajem všetkým krásny večer 🙂 🙂 🙂
Ahojte babenky, mne dnes odcestoval drahy na služobku. Čo z toho pre mňa vyplýva. Budem si asi musieť sama pichnúť včelisko. Prvý krát.... Asi si ovraciam brucho. Alebo sa priznám svokre, čo podnikáme a nechám to na ňu. Je bývalá zravotná sestra. To bude doma cirkus, až to budem skúšať 😝
@noe - no a nehohovorila som ti to, že sa asi vajíčka rozbehli, keď ti znížili dávky. 🙂 Len sa poriadne nadájaj vodičkou.
Dobre ranko 😉
@wera dakujem tehulka virusiky odkladaaaaaaaaaaaam 🙂 uz sa nam to krati, tak poctivo zbieram 😉
@evasbk veru sa porozpravaj s tatom, kde sa tulal a kde mu behaju detvaky 😀 😀 😀 potom mam zmatok a kyvam cudzim 😀
Ja neviem, koordinatorka mi aj vcera trvdila, ze najblizsia kontrola v nedelu aj s pohovorom a podla toho uvidia kedy OPU. A poobede mi vola a 3x som sa pytala ci isto mam prist az v pondelok. Nejdem sa tym zatazovat, snad vedia co robia 😉
Ale mas pravdu, lebo kedy by som stihla pichnut prenyl? Takze pravdepodobna bude streda 🙂
@nechsazadari nechaj svokru svokrou, Ty to zvladnes sama 😉 Ale klobuk dolu pred manzelom, ze sa dal na pichanie 😀
A pijem ako o zavod - 4l/ denne 😲 normalne ma to viac otravuje, stale vysedavat na zachode ako nejaka vcela do brucha 😀 😀 😀

@lume no my sme obaja na toto 😠
ja takmer neovulujem lebo nemam mrchu mam policysticke ovaria a drahy ma asthenoteratozoospermia (cize ma malo ejakulatu v nom malo spermii tie su pomale,nehybu sa ako maju a maju aj zly tvar ☹
a ja mam k tomu este aj vrodenu trombofiliu ,tak si picham vraxik ked stimulkujem..
Takze u nas len ICSI 🙂