2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Dobré dánko dievčatá 🙂
Včera som sa vyrevala jak blázen.... prišiel nám nedoplatok za elektriku 313 EUR - hneď som objednala skúšku elektromera... spotreba bola 3x väčšia ako minulé roky..... aspoň som dala oddialiť splatnosť o 30 dní.... ale to je jedno aj tak to bolí. 😲
Synátora mám v robote...aby sa doučil dejepis : prázdniny -neprázdniny a ešte mám v pláne chlapcov poslať ku našim na dušičky na návštevu - ale ja by som chcela ostať doma.... cítim, že by mi taká samotka pomohla. 😅 a stráááášne.
dobre rano
tak ja som bola dnes v heliku a uz tam je aj krajko tak som bola rada, ze neskoncim u gala 😀
@mirka321 super sprava 9 oplodnenych...tak nech sa len pekne delia 😉
@monicka7299 mne prislie nedoplatok 600 €...ale ja viem preco, my sme totiž 2 mesiace kurili 4-mi ohrievacmi cely dom, aby nam nezamrzli nove omietky...takze co vam tak mohlo natocit tolko kw?
Ahoj babule..
Tak mne sa dnes potvrdilo,ze vsetko zle je na nieco dobre..
Predsate si ja mam toho nebezpecneho bacila v uchu,dnes som bola na krcnom a povedala,ze jej dosli dodatocne vysledky a je tam 😠 Takze beriem silne ATB a chemoterapeutika.
Babulka to asi citili,ze nieje vsetko Ok tak asi to tak malo byt..
@yeliel jéžiši, čo to máš??????? 😲 -to som ešte nepočula
@katti77 no.... oni vraj minulé roky odpisy robili odhadom 😲 ...tak si dám na to bacha. Ani ma nenapadlo, že by som si mala vyúčtovanie skontrolovať s elektromerom - Už budem múdrejšia 😒
Ahojte babuľka ospravedlnujem sa ale včera som bola hrozne unavená ..a dnes som sa iba teraz dostala ku pc takže isto ste boli zvedavučké takže ked som včera volala tak mi povedali že môžem prísť a že mám 2 jednotkové a 1 dvojkové a 1 trojkové takže tie 1 mi budú vkladať takže dnes by sme mali byť už 3 dúfam to tak bude dalších 10 mesiacov...... 🙂
@kvetinka98 supeeeeer, som ti vravela, ze bude dobre 🙂 tak drzim palce, nech sa pekne zahniezdia a vydrzia v brusku celych 9 mesiacov, a nech ti ich vklada krajko zlatko tfuj tfuj tfuj
@katti77 nie nie krajko mál dovolenku ale poprosila som aby mi to vkladala doktorka tak sa aj stalo...dajkajte dobručký liek na to aby sa mi uhniezdili.....a kedy si možem robkať testik 😝
@katti77 už mi včera vkladali....
@kvetinka98 gratulujem a nech sa Ťa nepustia 😉
@kvetinka98 jaj to ti robili vcera? tak super, ze ti to robila gatova...liecik je taky, ze pekne lezkaj, oddychuj a hlavne sa nestresuj...
ja som maniak na testy...ja som testovala od 5 dna po ET a uz som tam mala ducha a kazdym dnom ciarka silnela...ale ako vravim ja som maniak a neviem ci je vobec dobre testovat 😉 , ale 10 den po ET uz by si mala nieco vidiet....a budes testovat?
@kvetinka98 blahzelam a drzim prsteky 😉 🙂
@katti77 tak nie si sama maniak ja už dnes špekulujem že si kúpim lebo v pondelok je sviatok a do utorka nevidržím...už som si mohla za tie 4 rok y otvoriť fabriku píšeš že si mala čiaročky si tehu ?,alebo bola si prepáč ja neviem aj sa pýtam nevhod...
@monicka7299 dakujem dakujem ale som na pochybách.....neviem prečo .....ako stále...
@kvietinka98 pri provom IVF som od 5 dna po ET mala // ale na 11 den uz bola slabsia a ked som isla na 14 den na krv tak hcg bolo uz nizke, a potom v marci tohto roku som otehotnela prirodzene a zase to iste, 3-4 dni ciarky silneli a potom zacali slabnut a ked som utekala na krv tak hcg bolo len 29 ...takze ja nemam problem otehu ale udrzat, potrebujem sa prehupnut cez 5tt, lebo tam to vzdy skonci...a kludne sa pytaj, mne to nevadi, ved nie som jedina co sa jej to stalo a hlavne nato sme tu...
ja som taky maniak na testy, ze ja som si objednala z netu tam ich je 30 ks a kupila som si jedny 10ml/iu a aj 20ml/iu, tak neviem ci tu je niekto vacsi maniak ako ja 😀 😀 😀 😀 😀
nebut na pochybach, uz mas bublinky u seba a teraz budes pekne lezkat a za par dni budes tehu ako nic
@kvetinka98 to je v poriadku - povedz kto tu bol kľudný???? ....ja som z toho už prípad pre cvokára.... a partner ma nechápe a nevie prečo som v takom stave.... takže nevie mi ani pomôcť a tak.... no - predsa len sme 2 rozne živočíšne druhy.
@monicka7299 ved aj u mna je to tak priateľ celý den v robote a ja doma pride domov a ja v depresii....
@kvetinka98 ty este nemas narok na depresiu, jasne? len teraz ti dali zlaticka do bruska tak klud...
@monicka7299 aj ja som rozmyslala nad psychologom, alebo nad dakou coromoro carodejnicou a aj som bola a az u dvoch, ale casom ma ta depka presla, ved ak budeme v depke tak ako sa to babo ma na nas tesit...teraz je to cerstve a boli to ale aj to raz trosku ustupi...chlap to nepochopi, lebo to tak nepreziva ako mi, ja by som navrhla aby v centre dali pichat aj chlapom nieco, ked len cukrovu vodu, ale aby si to tiez kazdy den pichali do bruska a chodili na kontrolu, proste aby aspon v niecom boli s nami a potom by to mozno trosiiicku pochopili...
Ahojte
@kvetinka98 super, som rada 🙂 Tak ako píšu baby najlepší liek je klud a pohoda aj ked všetky vieme že je to tažké byť uplne v poho.
@monicka7299 Ahojky, ja ťa uplne chápem. Ja ked som potratila bola sama bez manžela ☹ namala som taku podporu ako by som potrebovala a poviem ti bolo to velmi tažké a aj som rozmýšlala vtedy ža navštívim nejakého odborníka. Potrebovala som sa porozpravat s niekym kto by ma chapal a nie len s rodinou čo mi vlastne chceli pomoct, ale moc im to nešlo. Také vety že, neboj raz sa to podarí, ty budeš tehu atd, to mi nepomahalo. A to som vlastne potratila 2× do pol roka. Takže ked cítiš že potrebuješ odborníka, tak choď.
@kvetinka98
@katti77 -pekne si to napísala - ja mám pocit, že to berú ako samozrejmosť
@evasbk a najhoršie je, že ani ja sama neviem ako pôsobia až tie hormóny a či to môže tiež ovplyvňovať do takejto miery môj stav alebo je to tým, že všetko na kopu sa valí.... a vlastne tento rok sa mozog krúti iba okolo injekcii a čakania na niečo - okrem bežných starostí s fungovaním domácnosti a výchovou pubiša.... a ja závidím mojej polovičke a zároveň som napálená ako to berie tak ľahúčko a potichúčky
jaj baby, ved to... oni maju vsetko lahsie ale ono nejde ani tak o tie inekcie ako o to co si pisala ty @monicka7299 a to o tie blbe hormony...oni by si mohli pichat aj 5xdenne nieco, ale proste tie hormony nikdy mat nebudu a tym padom nedokazu pochopit ako sa ta zena citi...a tam je asi ten zakladny problem...
ja kym nic nepodstupujem ako teraz IVF tak som v pohode, lebo viem ze nic neriesim, nepicham tak ok...ale ako nahle bude po OPU tak to zacnem urcite hystercit a kym nebudem vediet vysledok a ak bude negativny tak potom zase depka pride na par dni-tyzdnov urcite...proste je to tak, sme citlive duse...
@katti77 presne ako píšeš. Včera som si tak pre samu seba hovorila, že ako mi je teraz dobre, že ešte bude 2 týždne takto fajn a potom to zas začne, to čakanie po ket, potrat , stres. nemožem si za to , ale ja som tak negatívne postavená, skor sa pripravujem na to že sa to nepodarí ako keby som aspon v kutiku duše tomu verila, že aj zázraky sa deju. aj ked velmi tužim.
@evasbk ja som na tom podobne, teraz som v ocakavani, neviem preco bojim sa ci sa budu vajicka delit ako sa maju to je jedna velka depka a ak sa vklad bude konat, tak viem, ze na teste uvidim //, ale potom to u mna zase zacne, ci tie ciarky budu stale silnet ci zase pojdu do ...... tiez sa bojim toho potratu ako cert, 2x som to zazila ale co to spravi so mnou ked sa to stane aj 3x tak to vobec netusim...na kedy ti asi vychadza vklad?
@evasbk evička..... teš sa a musíš veriť...... veď aspoň vieš, že za 2 týždne Ťa to čaká ... sme tu také, čo ani nevieme čo a kedy bude ďalej 😉
@katti77 v utorok idem na sono a emb. pohovor, to bude 14 den a na 19-20 by mal byt vklad, takže počítam že asi 8.11.
@monicka7299 Ja viem, ja sa aj teším, ale ten strach je u mna silnejší. Velmi po tom túžim a preto sa bojím toho sklamania, ale ved to každá čo tu píše. Jedine čo je u mna ok, je to že aj z toho sklamania sa viem rýchlo dostat a pokračovat v realite. Ja som presvedčená že raz tie dietky budem mat, len teraz to cítim že to ešte nebude. Ja budem kludnejšia až po dalších vyšetreniach 😉
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@zlatanka30 moja nebuď smutná, život ide dalej 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@evasbk ved ano ale bez deti ☹

@mirka321 to je super z 12, ked opodnili 9 🙂 😉
A budu krasne rast, treba verit 🙂
Ako sa citis, bolesti uz presli?