2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk tak si na tom rovnako, ja tiez viem, ze dieta mat budem (chlapca), a ked to sklamanie prejde tak sa dokazem spamatat, a v pohode ist dalej, ale tie prve dni po tom ked mi povedia, ze bohuzial nie ste tehu su hrozne...a na ake vysetrenia chces ist?
@zlatanka30 zatial bez deti, ale buduuuu na 100%
@evasbk ja som bola v Prahe tiez, ale pravdu poviem neriadila som sa tym zatial, ani neviem preco, ale ked som citala co obsahuju tie tabletky co by som mala jest tak som nemala odvahu, a ani mi nezistili velmi velke protilatky, a odporucili mi sex s kondomom a tot vsjo...ale zase aspon viem, ze nie som alergicka uplne na mojho mm 😀 😀
@katti77 ďakujem,
a inak Galo je v pohode včera mi robil OPU a bol milý, fakt nemôžem na neho povedať nič zlé...
správal sa úplne v pohode, dodával aj odvahu, po OPU sme tam boli aj s manželom ešte na sone , čii je všetko O.K. a fakt klobúk dolu....
len tu mu niekto nespravil dobré meno a už sa to s ním vezie stále......
a včera sestrička povedala , že od novembra Galo nastupuje na trvalý prac.pomer a keby bol až taký zlý a nebol z neho odborník, ´verte tomu , že také sanatórium ako je Helios , ktoré má dobré meno , by si ho tam nenechali....
krááásny večer všetkým....
@monicka7299 vieš chlap je chlap a žena to berie uplne ináč ako žena.....
babuľky tak ešte som vám nevravela največia paráda je to že ak ste to tu už počiuli doktor Jonáš neviem či tomu veríte možno tak ako ja ked pomože fajn ked nie tak čo už tak ja som už vyskúšala čokoľvek tak napríklad som si dala vypočítať od doktora Jonáša kalendár a už mi aj prišiel minulý ´mesiac som to neriešila ale tento mesiac by ste ani neverili včera mi robkali embriotransfer a presne jeho dátum bol včerajšok 28 tak ja som zvedavá ked to potvrdil aj on neviem či to je náhoda alebo ale ja na náhody verím....ale aspon ked to niekomu ukážem tak sa mu rozum nad tým źastaví že práve ten istý den to vyšlo.....čo vy nato poviete???hmmm
@evasbk bolo to povedané veľmi pekne ale dúfam tej bolesti bolo už dosť......a už nás čaká iba to pekné....
@kvetinka98 tak to je dobrééé 🙂
tak nech to vyjde , držím palčeky 🙂 😉
@kvetinka98 kokso, tak to som zvedavá, to by bolo super keby to vyšlo 🙂
@evasbk zvedavá som aj ja strašne a ešte je tam napísané že dobrá životaschopnosť a napísané žeby to malo byť dievčatko...ja neviem fakt či je to náhoda alebo to tak má byť všetci sme s toho namäko......
@kvetinka98
@evasbk to mate odkial take vypocty??
ahojtééééé 😀 😀 😀 😀 1.injekcia Dipherelinu na za mi,začíname naplno 😎 😎 😎 😎 😎 😎 čo myslíte,môžeš si ešte hrknúť teraz na začiatku vaječný likérik však?
@mirka321 jééé,ahoj,gratulujem k 9tim oplodneným 😎 😎 😎 😎 😎
@zlatanka30 to ja som raz pozerala myslím si že to bolo v marci bol doktor jonáš v reflexe a tam vravel že ako vie vypočítať žene plodné dni jeho stránka je https://centrumjonas.com/slovak.html a že neverí tomu že žena je neplodná a tak dalej idem sa pozreť na ten reflex koľkého to bolo nájdem to a dám sem odkaz a počítal jednej moderátorke a jej to vyšlo....a tak som ja na to zabudla a v auguste mi to niekto pripomenul a tak som si povedala že prečo nie je tam nejaký si poplatok za ten výpočet...a tak mi prišiel v auguste....a teraz mi to tak náhodou vyšlo že na jeho vypočítaný den mi robkali aj embriotransfer....tak je to vo hviezdach ....
http://www.markiza.sk/clanok-relacia/reflex/521...
doktor jonáš v reflexe.....
@kvetinka98 drzim ti palce aby to vyslo TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
dakujem a ja prajem všetkým iba // čiaročky.......to čo prajem sebe prajem všetkým babuľkám čo sme tu......
@kvetinka98 tak ti drzim palceky uprimne zasluzis si to .ja no neviem.ako bude
@annamary27 Dalšia žienka v očakávaní 😉 😉 nech to rýchlo ubehne a nech je vajok ako maku, hlavne kvalitných a nech od teba čítame len super správy 🙂
@evasbk budem sa snažiť čo to len dá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 ďakujééém 🙂
a prajem Ti úspešnú stimulku 😉
@zlatanka30 bude iba dobre.....
@mirka321 aj ja dakujéééém 😉 😉 😉
@annamary27 nemáš začo... 🙂 😉
@kvetinka98 u mna uz nie,nemozem uz absolvovat ivf.

@zlatanka30 to nie je pravda, každá z nás čo sme tu ich budeme mať, niektorá prv , niektorá neskor 😉 nemožeme to len tak vzdať. Ja si každy den hovorím tuto vetu: Bolesť je daň za niečo pekné čo nás čaká!! Ja tomu verím a teším sa na to pekné 🙂