2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@kvetinka98 vajecnik zlyhava
@zlatanka30 a to už prečo to s čoho??????čo vravia dr...???
@kvetinka98 mam endometriozu a cystu na nom.ak sa potvrdi zvyseny FSH je to zbytocne robit ivf.vajicka su slabe a nekvalitne. a je ich malo.aj spg mame otras.jedine darovane embrya a cakacia doba je v heliku 3 roky,takze sme to dnes tam skoncili nemaju nam co ponuknut a cakat tri roky je dlho.hoc ked mi volala setricka poobede tak mi povedala,ze mozem prist hoci kedy na konzultaciu.a naco,?? ☹ ☹ ☹ ☹
@zlatanka30 chudatkpo moje ja viem že ti nepomože ked ťa budem ľutovať nechcem byť zlá ale nechcela by si skúsiť iné centrum...vieš aj ja dávám heliosu poslednú šancu neviem prečo ale mi to už tam nevonia ......koľko máš rokov ak sa smiem opýtať....
ešte ani ja neviem ako možem dopadnúť.....
@kvetinka98 35
@zlatanka30 ja už ani neviem čo mám nato napísať......nerozmýšlala si nad adopciou sú veľa detičiek ktoré by potrebovali domov...ale ja viem svoje je svoje aj moj priateľ vraví že už nemá na toto všetko trpezlivosť....
babuľky musím končiť pa dobrú nocku zajtra sa uvidíme......počujeme papap veľa veľa // čiaročiek prajem
@zlatanka30 zlatko ale mozem mat len darcovske vajicka a ne tie sa dlho necaka ..taku moznost ti neponukali?
@yeliel milacik mozem ale mi mame otras spg ved to 4 uz v nasom pripade nemali uz cim oplodnit.a ked si vezmem,ze potrebujem darcovske vajka a darcovske spermie tak to uz radsej hned embryo.
@zlatanka30 tak ja neviem a ani sa v tom nevyznam a nechcem tresnut ani neaku hlupost..ale ak budu darcovske vajicka a tie budu mat dobru kvalitu a ak bude mat muzik aspon 2 zdrave spermosky tak by z toho mohlo byt embryjko ako lusk 😉 tvoje telo nebude zatazene stimulkou ,vlastne to bude len ako priprava pred KET .
Skuste to este vsetko zvazit a poradit sa v Car .A hlavne dajte tomu cas,teraz si sklamana a smutna a vtedy clovek nema energiu na nic, to poznam podla seba.Navstivte aj ine Car a poradte sa aj tam.Hlavne to netreba vzdavat ja si to opakujem stale do kola..
ahojte holky, od vcera ma pobolieva brusko.... nie je to dobre znamenie vsak? ☹ som 8 den po IVF vcera som testovala bola tam slaba ciarka, len sa bojim ze to je este odozva z umeleho hcg ....
ahojte baby prajem fajn den 😉
@franina to pobolievanie patrí k tomu a ten duch na teste je dobré znamenie ja som mala tiež také príznaky ako na mrchu na 9 den po ET som si robila test a tiež tam bol len taký duch 😉 tak že to chce trpezlivost 😵
@zlatanka30 zlatíčko hlávku hore ja viem máš to ťažké ale nesmieš sa tomu podať ....napr. zmena caru by pomohla ako si spomínala alebo darcovské embryjka ved ty sama najlepšie vieš 😉
krásny slnečný dne prajem 🙂
@janicca ahojky , ako sa darí?? tehu príznaky sú???
@zlatanka30 Janicca má pravda, nevzdavaj to, máš ešte šancu, tak prečo to nevyužit??? Je to tažké, ved nemusíš hned teraz, daj si pauzu a potom to skuste tie darcovské 😉
ahoj te babule, vela ste popisali, dufam, ze to nepopletiem
@evasbk kludne sa pytaj na Prahu co len chces...dali mi tam v marci prednison ci co to bolo, ale nebrala som to, aj krajko povedal, ze teraz pred IVF nech to uz neberiem, a nechcela som to brat aj preto, ze som chcela ist este na ine vysetrenia a nechcela som aby to ovplyvnovalo vysledky...
@zlatanka30 ani neviem co ti mam na to povedat, drzim ti palce aby ste nasli to spravne riesenie pre vas a aby si sa raz dockala vytuzenych // a prvych kopancekov a potom aj krasneho vonaveho drobceka...
@kvetinka98 no ja som tiez pisalal jonasovi, lebo on vie vypocitat aj ked ides na umele, (mala by si mu povedat presne aky mas problem, ja som tam musela vsetko vypisat, aj potraty aj kedy sme sa snazili o umele), ze kedy by si mala ist a kedy nie...ale ked mi povedal, ze to stoji skoro 200 € a to by mi prisli vypocty az teraz niekedy cez IVF tak som to zrusila...keby mi povedal, ze teraz nie tak by som si uz vobec neverila...tak drzim palce aby sa mu to splnilo a bola si tehu...
vsetky ostatne krasny vikend vam prajem
ahoj babule 🙂
ahojte babule včera sme dali žiadosť na poistovnu a oni mi poobede volali,. že je schvalena a, ze v priebehu buduceho tyzdna bude dorucena do centra!!!!!!!!!!!!!! nechapem, ze aka rychlost????
ahojte babuľky, prajem krásny víkendík 🙂 🙂 🙂
a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😀 😀 😀
@kefalinek jéééj,gratulujem,tak to si mala schválené rýchlosťou blesku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahoj babuľky, prajem veľmi pekný predlžený víkend a bocianovi som práve poslala objednávku s presnou adresou na takýto zázrak:
https://www.youtube.com/watch?v=1ZMAhdJ0Nss 😀 😀 😀 😀 (kombinácia dievčatko+chlapček) 😀
A samozrejme že som spomenula nás všetky, a odporúčala prečítať si MK aby nezabudol na svoje povinnosti a priletel čím skôr 😀
A ešte jedna možno dobrá správa od roku 2013 schválili do rozpočtu pre mamičky s dvojičkami 2x materskú. To znamená že na každé dieťa príspevok. Nie že by to bolo BOH Vi CO, ale je to lepšie ako to bolo 😀
ahojte babuľky chcela by som sa opýtať či mineviete poradiť koľko má mať sliznica maternice aby sa uchytilo embryo....tak cca ja som mala 14mm je to zlé???
@kvetinka98 to je dobreeee 😉 🙂
ja som mala transfer v štvrtok a dneska mám pocit ako by som mala dostať mrchu všetko ma pobolieva ....ja už neviem čo sa deje aj prsia ma pobolievajú....
@kvetinka98 ved to je dobre znamenie..vela babuliek tehuliek malo take priznaky 😉
kolko bunkove mas embryjka?
@yeliel to ja neviem to mi nepovedali už sa dávali do blastocisty...také nieč...
@kvetinka98 tak to je paradicka blastocysta ja to naj 😉 🙂
@yeliel len aby to som mala aj minule a nebolo nič.....ja mám depku...nak už prejde tých 14 dní..... ☹

@zlatanka30 a to už prečo mojka???ň