2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk všetko je tak ako má zatial ani neviem že som v tom sem tam nejaký pich ale žeby nevolnosti tak to vobec možno ma to ešte len čaká a nemám ani nejaké špeci chute 😉 a ty čo moja ako ste daleko na tom či teraz máte pauzu a idete až v máji ako si spomínala ?ideš ešte do helíka ? 😉
@franina neboj hlavne treba mysliet pozitívne ja som mala stále také pocity ako na mrchu aj prsia boleli ako šlak a prešlo to 😉
tak strasne pomalicky idu tie dni, ze az.... vo stvrtok idem na krvicku tak uvidime...
@kvetinka98 14 mm je super 😉 Na uhniezdenie musí byť sliznica minimalne 7 mm, ja som pri Et mala 8 mm a davali mi lieky aby mi ešte narastla, takže sa neboj sliznicu máš ukážkovu 😉
@janicca Ja teraz beriem lieky na KET, v utorok idem do Heliku na sono a za emryologičku a ak pojde všetko ako ma, tak asi 7-8 by som mala mat transfer 😉
@yeliel ahojky som po ET bola som vo štvrtok takže dnes už cca 4 deň....ale to som chcela povedať že prsia ma boleli už pred ET a teraz sa to stuopnuje aj ked ma nebolievajú pri mrche ale to možno že tie hormóny....
@evasbk aj ja som si myslela že je to super ale mi povedala doktorka že sa mi múže spustiť mrcha lebo mám vysoko sliznicu.... ☹
@kvetinka98 aj mna prsia boleli uz pred ET a este stale ich mam trosku citlive a to uz neberiem lieky od pondelka...
mna zacali boliet asi tak po tyzdni uzivania estrofemu,takze urcite tam zohrvaju velku ulohu aj hormony .
A s tou sliznicou neviem ,,ja som si tiez myslel ,ze cim vyssia tek je lepsie
Ked som bola pred kontrolou na KET tak mi povedali,ze ma 12mm .
Cerstve virusiky pre nadejne tehulky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@yeliel akoze neberieš od pondelka tabletky???
@franina ja číslo 2
@kvetinka98 no lebo v pondelok mi povedali ,ze hcg je negativne tak som vysadila lieky ...
Ahojte babuľky. Piatu včeličku mám za sebou. V piatok a sobotu som mala príšernú migrénu, bola som úplne mimo prevádzky, čo ma strašne štve a naháňa mi strach, lebo som dva dni nejedla a prakticky ani nepila. Snažím sa to dohnať, snáď sa to dá. 😒
@noe No vidíš, že sa to rozbehlo. Pomaly budeme odborníčky aj bez medicíny. 😉
@kvetinka98 Ja som podľa Jonáša otehotnela 2x a vôbec to nebolo v strede cyklu, takže mu na 100% verím.
@katti77 To je divné, volala si priamo im? Ja som za ročný výpočet platila 16,50 EUR. Okrem toho Jonáš je zásadne proti umelému oplodneniu, je za prirodzené počatie, tak sa mi to nezdá. Je kopec iných ľudí, ktorí využívajú jeho metódu a zarábajú na tom. On je veľmi skromný človek.
@yeliel To s tým uškom nemyslíš vážne ?! To kde sa tie potvory berú. 😠
dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂
posielam zopár čerstvých TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíkov 🙂 🙂 🙂
@sunday1 ahoj...snad uz migrena nebude a teraz pekne papkaj a pij vodicku 😉
No to je taka potvora co sa najcastejsie nachadza v nemocniciach ,ja som ju aj chytila v nemocnici ked som tam pracovala no a ona sa mi teraz pripomiana ak mam stastie tak v priemere raz rocne 😠 je to vzdy prave ucho .Tak s nou musim bojovat ,len teraz ma nasrala ,ze si vybrala obdobie po transvere 😝
@wera ako sa mas tehulka..pekna od teba,ze k nam aj obcas zavitas 😉 😀
@nechsazadari ahoj pipinka 😉 a ty ako pokracujes? stimulku zvladas v poho? 😉 🙂
@yeliel Najdôležitejší je podľa mňa lekár, ostatné sa dá nejak prehliadnuť, aj keby to nebolo všetko 100%-né a s Dr. Ďurechovou budeš maximálne spokojná. Z KE sa Ti ešte stále neozvali? Minule som sa Ťa pýtala, či si teraz vypisuješ 2. žiadosť, keď si sa pri prvom IVF nedostala k OPU, ale to si mala vtedy iné problémy, tak sme to nedoriešili. Ktorú si teda vypisuješ?
@sunday1 No ved ja som zvedava ako budem spokojna s Dr.Durechovou ked som si ju uz vybrala 😉 😀
V KE sa nic nedeje zamrzli 😀 😀 😀
Vypisujem 2ziadost..Lebo mi vtedy v GF pomohli, to ich musim pochvalit v tomto 😀 😀 😀 ponukli mi taku moznost ,ze som si odkupovala injekcije u nich a mala som ich za cenu ako keby boli preplacane poistovnou aby som neprisla koli injekcijam o jedno cele IVF.

@kvetinka98 dnes si 3den po KET? ci ty si mala ET?
Neboj ..musis verit,ze to bude ok 🙂