icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
2. nov 2010

@nechsazadari Takže upratuješ 😉 Ja na to idem tentokrát úplne opačne. Minule som pred IVF urobila kompletné veľké upratovanie, tak teraz kašlem na to. 😀

wera
2. nov 2010

@monicka7299 ten gélik som si kúpila aj ja, ale skúšali sme to s ním len jeden krát keďže som na ďalší mesiac išla na IVFko... ale verím že Vám pomôže, určite je to lepšie s ním ako bez neho 😉 😉 😉

monicka7299
2. nov 2010

@wera no, len neviem kedy mi príde 😒 - škoda, asi to teraz nestihnem použiť.... objednala som si ho v piatok..

sunday1
2. nov 2010

Som späť zo sono, tak referujem. Na ľavej strane máme zatiaľ 4 folíky v rozmedzí 8-10mm a na pravej zatiaľ 5 od 13 do 16 mm. Plán je teda taký, že už dnes si pichnem Cetrotide a do štvrtka čakáme, či ľavá strana začne dobiehať pravú. OPU bude podľa situácie v sobotu alebo v pondelok.

yeliel
2. nov 2010

@sunday1 no taka snad dobehnu 😉
ozaj a ake vlastne maju byt? ja netusim 😅

katti77
2. nov 2010

@sunday1 tak super to mas ovela lepsie ako ja...mna to dnes trosku sklamalo 😒 , ja mam na pravej strane len 2 a aj to 10 a 11 mm a lavej strane 3 10,11 a 12 mm a par drobnych...asi mi ani davku nezmenia, ze vraj je to dobreee, ale mne sa to teda nezda, je ich malo ☹ ...a po embryologickom pohovore je to este horsie ako som si myslela...neviem preco ale vzdy ma tak zdeptaju...mne OPU vychadza asi az na pondelok - utorok...

sunday1
2. nov 2010

@yeliel Ideálne sú okolo 22mm, bez stimulácie rastú zhruba 2mm denne. Doki bol prekvapený, že sa tak rozbehli pri takých nízkych dávkach. Každopádne tie rýchle nesmú prasknúť, čo sa dá ustrážiť Cetrotidom a budeme sa snažiť, aby tie pomalé rástli. Niekde som čítala, že už aj 16 - 18 mm sú OK.

sunday1
2. nov 2010

@katti77 Uvidíš, že pri odbere ich bude viac, niektoré sú tak zákerne schované. Preto ja vôbec nestresujem, však už nejak bude 😉 Štatisticky sa oplodní zhruba 80% všetkých získaných vajíčok, takže ani 5 nie je zlé čísielko. A čo Ti povedal embryológ?

yeliel
2. nov 2010

@katti77
@sunday1 baby pri mne do poslednej chvile nevedeli kolko ich bude..ani mi radsej nic nehovorili a nakoniec ich bolo 13 a z nich 10ok..Drzim palce aby boli tie prave nemusi ich byt ani vela.. 😉

noe
2. nov 2010

Ahojte babulky..... nemala som posledne dni net, neviem co je tu nove nemam cas docitat, no dufam, ze mame dalsie tehulky 🙂 a ze sa vsetky mate len najsamlepsie 😉
manzelik mi stastne dosiel. A zajtra nas caka OPU 🙂 Tak nam drzte palce, nech to dobre dopadne a mame krasnu urodu 🙂

pekny dnik vsetkym 🙂

katti77
2. nov 2010

@sunday1 minule som mala 7 vajicok a oplodnili sa vsetky, toto u mna nie je problem, ale delenie je problem, preto chcem mat co najviac vajicok aby mi mali vobec co vlozit....lebo z tych 7 zostalo len jedno jedine ako blastocysta ostatne sa nedelili dobre...tak preto, sa boji...a embryolog mi povedal, ze sa mi to moze stat, ze mi nebudu mat co vlozit, ale ze urcite nepojdeme bez PK a este, ze mam porozmyslat, ci nedame vlozit aj dve (ak vobec budu dve) a ja neviem ci vobec by som dokazala udrzat dve babulky, a este mi povedala, ze neda sa zistit, preco sa vajicka nedelia ako sa maju...a to ma stve najviac...ty si kolko mala minule vajicok?

sunday1
2. nov 2010

@yeliel
@katti77 Aj ja som tu už nedávno písala, že som ich pri odbere mala podstatne viac ako pri sono. Je pravda, že je podstatná kvalita, ale nech ich je predsa viac, aby sme mali do zásoby 😀 😀 😀 Oni ešte dorastú 😉

katti77
2. nov 2010

@noe tak drzim palce aby si mala krasne vajicka a aby sa vsetucky oplodnili 😉

noe
2. nov 2010

@katti77 dakujem v pondelok na sone, to vyzeralo pekne. Tak uvidime zajtra 🙂

katti77
2. nov 2010

@sunday1 no to dufam, ze dorastu aj tie male, teraz mi volali davka sa nemeni a v sobotu idem do car...takze OPU asi az utorok...no vsak uvidime kolko ich bude naozaj

sunday1
2. nov 2010

@katti77 Mala som 11, z toho sa oplodnilo 7, jedno degenerovalo hneď, 6 prežilo PK a šlo na PiGD. Z toho boli dve zdravé a vložené. Ten embryológ je super 😖 , veď to sa môže stať každému, načo robí vopred paniku. 😖 Okrem toho o PK a počte embryok snáď rozhoduješ Ty a nie on. Nedaj sa, tvrdo naňho! 😉 😉 😉

sunday1
2. nov 2010

@noe Držím palce, hneď daj vedieť 😉 😉 😉

katti77
2. nov 2010

@sunday1 idem teraz domov, tak sa pripojim az vecer, dakujem za povzbudenie... pa zatial

mimili
2. nov 2010

@noe Noe, tfuj, tfuj... držím palce 😉

wera
2. nov 2010

@noe držím moc moc palčeky 🙂 🙂 🙂

franina
2. nov 2010

@noe drzim palce 😉 urcite to dopadne dobre 🙂

kvetinka98
2. nov 2010

@yeliel držkám veľmi veľmi palčeky...ja stále nič neviem ako som na tom mrcha zatiaľ našťastie nedorazila a testík sa bojím robkať.....

kvetinka98
2. nov 2010

@monicka7299 4.11 držkám palčeky ja v tedy budem oslavovať môj drahý má meniny a veľmi držkám palčeky....

kvetinka98
2. nov 2010

ahojte babuľky kto mi povie kedy mám testovať ☹ dnes 5 dník........ 😠 posielam všetkým TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT /////////////////////////////////////////////////////////////

gabinkaa
2. nov 2010

@kvetinka98 ahojček, ja som druhý dník od ET, neviem kedy testíkovať, minule som netestíkovala 😉 držím palčeky aby Ti to vyšlo

kvetinka98
2. nov 2010

@gabinkaa ja nápodobne ja som minule testíkovala ale bohužiaľ .......mohla som .....teraz mi písala jedna kamoška že jej na 6 dník ukázalo takže zajtra by som to skúsila aj ja........držkám palčeky aj ja tebe ......kam chodíšMMM????

gabinkaa
2. nov 2010

@kvetinka98 mne to tiež minule nevyšlo, ale bojím sa neg. výsledku, chodím do GF Ba.......Ty kam chodíš?

kvetinka98
2. nov 2010

ja do Martina do Heliosu...koľko si mala vajok?,sú aj mrazáčiky,,,???a toho neg. sa bojí asi každá 😉

kvetinka98
2. nov 2010

@gabinkaa ja do Martina do Heliosu...koľko si mala vajok?,sú aj mrazáčiky,,,???a toho neg. sa bojí asi každá

gabinkaa
2. nov 2010

@kvetinka98 mala som 4, ale mrazáčiky nezostali a Ty si na tom ako, máš aj mrazáčikov?