2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@kvetinka98 musím končiť idem venčiť ......moje náhradné dieťatko psíka......... 🙂 🙂 🙂 posielam veľa veľa //////////////////////////////////
@gabinkaa musím končiť idem venčiť ......moje náhradné dieťatko psíka......... posielam veľa veľa //////////////////////////////////
@kvetinka98 dobre moja, ďakujem za čiaročky, posielam aj ja Tebe /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////// budeš teda testíkovať?
@kvetinka98 ja som testovala na 5 den a uz tam bol slabuliiiiiiiiinky duch, tak ak chces tak zajtra skus, ale ak vydrzis tak to radsej asi nechaj tak... 😉
Tak ja vam dam pre tie ///////////// aj virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@sunday - ja si hovorím, že tak či tak k vianociam bude dobré, keď budú okná poumývané. Nemusím vždy až v mrazoch šaškovať. To ja sa len tak povzbudzujem s tou detskou, ale zatiaľ je to len sušiareň a konečne s čistým oblokom 🙂
@noe - to ale uletelo. Tak na zajtra šťastnú cestu a dobre vybavte! Budem na Teba myslieť.
@sunday1
@mimili
@wera
@franina
@nechsazadari dakujem. my sme uz na hotely hned vedla Heliosu, takze zajtra len par krokov, aby som si to nahodou nerozmyslela 😀 A ostaneme tu az do stvrtku,aby sme mali 100%pokoj 😀
Tak uz len, aby to zajtra dobre dopadlo. Ale ked ste to zvladli vsetky predomnou, tak to bude malina 😉
A dakujem za podporu.Cela stimulka aj vdaka vam rychlo ubehla 🙂
@noe zlatko budem ti drzat palceky.inac aj ja som mala na 5 den ducha a na 6 den uz bola silnejsia.ale dopadlo to ako uz viete ☹
@gabinkaa zajtra budem testíkovať......dám vedieť papa
@kvetinka98 držím palce aby boli // určite daj vedieť, papa
@noe ahoj,držím palce na OPU,tfuj-tfuj,nech je pekná úroda 😵 😵 😵 😵
Ahojte babulky, vy ste tu toho popisali, kym som tu nebola.
Dnes som mala kontrolne sono a krvicku. Mame jedno babuliatko, uz ma 3 mm. 🙂 🙂
Drzim palceky vsetkym stimulkam, Evka Tebe uspesne KETko 🙂
ahojte babuľky tak ja som dnes testíkovala a asi sú tam dákysi duchovia niečo tam je ale múdrejšia budem asi po krvičke.....ale aj tak sa teším že je tam nádej.....a nádej umiera posledná......aj vám posielam veľa veľa //////////////////////////////////////////////////úú čiaročiek ale ja viem že vám stačia iba dve a poriadne silné...... 🙂
@gabinkaa ahojky ja som dnes testíkovala a asi sú tam dákysi duchovia niečo tam je ale múdrejšia budem asi po krvičke..
@kvetinka98 tak super, a // budu kazdym dnom silnejsie neboj uz je to na dobrej ceste 😉 😵 😵 😵 😵
@kvetinka98 Super, len tak ďalej, nech duchovia silnejúúúúú 😉
@katti77 Katti, kedy Ti vychádza OPU, už vieš?
@katti77 Ja idem zajtra na krv a sono, tak neviem, či mi už predbežne povie... Zvýšili mi dávku - pichám raz toľko, tak uvidíme, či sa to trošku rozbehlo. No rátam, že v stredu alebo štvrtok by som mohla ísť. To máš super, že ideš v sobotu... ja vždy dúfam, že mi krv vyjde na sobotu a nikdy... stále musím chodiť cez prácu 😒 .
@mimili a kolko si si naratala vajicok?... ja som chcela aby mi OPU vysla na sobotu, aby som mohla byt doma 2 dni, ked idem na krv tak mi to nevadi, lebo do 9 pridem do prace takze to je len hodinka z prac.doby, ale to OPU tie dva dni chcem byt doma...mne davky nechali rovnake ale sa mi to zda malo, naratala som si len 5 vajicok 10-12 mm a par drobnych...
No, tak to je pravda, no OPU ani mne nevyjde na víkend..no, čo už... Vajíčok bolo tuším 7...ale neviem, či veľkých alebo malých... Ja ani neviem, koľko mm majú veľké... 😕 . A tak rýchlo to diktoval, že som to nestihla vnímať. Ešte som predpokladala, že je dosť skoro (6 deň od brania Puregonu) , tak som to až tak neriešila... zajtra už budem dávať väčší pozor 😀 . Len neviem, prečo musím ísť už po 2 dňoch znovu. Ty chodíš po koľkých dňoch na kontrolu?
ja som teraz bola za osem dni 2x, ja si tie vajicka ratam aj ked krajko sa smeje, ze naco ratate ved je skoro, uvidi sa na OPU, ale som zvedava babizna 😀 ... teraz som bola v utorok a idem az v sobotu, ako som rada, minule som chodila tiez castejsie...
@katti77 Asi je to preto, že mám prvé IVF a nevedia ako budem reagovať... pri druhom už ťa majú oťuknutú 😀 . Aspoň si ma trošku ukľudnila, lebo som sa bála, či je to ok, keď zas musím ísť. No v podstate mi to tiež vychádza 2x za 8 dní. Dúfam, že do budúceho týždňa už bude pokoj... to cestovanie je o ničom.

po prvý krát som mala aj ja 4 oplodnilo sa 1 a to bolo na ET teraz je to o trochu lepšie bolo 8, 6 sa oplodnilo 2 sa prestali .....a ostalo 4 takže 2 vkladali a dve zmrazovali.....ale aj tak to nebolo bohvie čo ten stres okolo toho koľko ich ostane... a tak..ved vieš sama .....a prvý krát to ako bolo,,,,???