2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@katti77 ved ano ja som to nezvládla lebo ten tes čo som si kúpila doobeda tak to je taký oničom aj ked drahý ale on proste tak čudne vybledol či čo...tak som si teraz šlu kúpiť č2 a to je už o trošku lepšie tam celkom dobre ukazuje iba je to fakt slabučké a všetkým dakujem aj vám posielam iba samé čiaročky...//
ahojte , všetkých Vás pozdravujem...
dlhšie som tu nebola, včera sme mali transfer, máme aj mrazáčikov pre bračekov a sestričky.....
takže teraz si už len počkať 14 dní.....
ďakujem Vám , veľmi ste mi pomohli aj počas stimulky....
krásny večer.... 🙂
@kvetinka98 mamatest je najlepsi, rapid najhorsi, aspon podla mojich skusenosti...ale hlavne, ze tam nieco je a zajtra bude silnejsie na 100%
@mirka321 tak nech sa pekne uhniezduje...
ahojte babenky tak sa hlasim po odmlcani, cakame na mrchu a hor sa do druhej stimulky ak nam to vyde budeme mat najkrajsii darcek k vianociam 😀 😀 😀 😀 😀
@kefalinek ahoj,aj čakám na ms,aby som mohla isť cez tretí den cyklu na prvú kontrolu,ale asi mi bude zasa meškať,podobne ako pri prvom ivf.už mám za sebou 6injekcií dipherelinu.aj my to berieme tak,že z toho bude darček pod stromček 😵 😵 😵 😵 😵
@kefalinek nech to vide
Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@katti77 dúfam dúfam že zajtra bude silnejšia a nedostanem mrchu topho sa bojím najviac ....že príde....
@kvetinka98 jjéééééj super, tak držím palčeky aby silnela, aj si niečo cítila?
@kvetinka98 cakam na spravicky, urcite je silnejsia...a predpokladam, ze si vstaval skoro aby si si mohla spravit testik 😀
@noe tak ako, kolko bolo vajicok?
@yeliel , @noe ,@wera ,@monicka7299 a ďalšie kočky,ktoré s tým máte skúsenosť ,čo myslíte kolko by mi mohla počas stimulky meškať ms?
dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂
posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😀
@annamary27 zlatinko ja Ti neporadím, ja som mala krátky protokol...
Dobré ránko 🙂 🙂 🙂 🙂
@annamary27 Ja som mala dlhý protokol a ms mala príst na 30 až 32 den cyklu a vždy mi aj tak prišla, ale viem že niektorým prišla aj na 33-34 dc,
@nechsazadari fííííha,tak to je dosť 2týždne,mne pri prvom pokuse meškala 3dni,čo je dneska,tak dúfam,že to nebude dlhšie.mám ešte 3injekcie dipherelinu navyše z minula,tak dúfam,že nebudem musieť prikupovať.a netestovala si?ked ti tak dlho mešká?
@evasbk
@annamary27
@yeliel
@noe -nech sa Vám darí dievčatá 😉
...ja som bola včera v car na Antolskej 😅 .............pocit OK ...hneď mi brali krv na zrážanlivosť a poslali ma na vyšetrrenie do Viedne 😎 😨 .......nejaký anti hormón..... boli ste tam niekto?
@monicka7299 a preco do viedne? ale anti hormon mi nic nehovori, ale zaujma ma to, takze ked budes vediet viac urcite daj vediet...
@monicka7299 ahojky,dakujem 😉 😉
@katti77 AMH (Anti muelerian Hormon)
@monicka7299 ahoj skoda,ze sme nemali cas este kecnut 🙂
@annamary27 moje aj mne meskala mrcha ale netusim kolko...sa pozrem potom do kalendara mam to poznacene ale teraz neviem 😅
@nechsazadari ajoj,jedna kočka mi písala IP,že vraj jej vraveli,že keby ms meškala 10dní,tak má prerušiť stimulku,aby z toho nebola cysta.Ja im asi zajtra zavolám,ked tam bude ordinovať DR.Stenová,že čo mám robiť dalej.keby nedošla ms.
@monicka7299 a co je to za hormon, alebo aky ma vyznam, vies o tom viac? toto mi nic nehorovi ☹
@annamary27 asi ti povie,ze mas este 2 ..3 dni pockat a ked nedorazi zavola si ta na upltrazvuk ale ona urcite do vtedy dorazi 😅 😉
@monicka7299 @annamary27
@evasbk
@katti77
@chicca555 dakujem, ze ste drazli palce.
Tak odobrali 20 vajicok 😀 hned po odbere sa zdalo, ze 17 bude krasnych a budu opodnovat ICSI. No dnes ked sme volali, tak nakoniec bolo len 13 vhodnych na opolndenie a 9 sa rozhodlo bojovat, ostatne to zabalili 😒 tak drzim mojim 9 bojovnickom palce, aby najblizsie 4 dni pekne rastli 🙂
Inak vcera som mala strasne bolesti. vstat a ist na zachod to bolo horor. Dnes uz je trosku lepsie 🙂
@annamary27 mne meskala 3 dni, ale doktorka ma upokojovala, ze tam nieje cysta, takze sa bude len cakat. Takze len cakat a verit, ze pride 🙂
@noe dakujem a gratulujem k úrode,aj ja som mala z 19tich napichnutých 9 a bojovalo 7.

@mimili tak to nie je az tak daleko...ved to, ze niektore to maju fakt dost daleko... idem domkov, tak vecerom sem kuknem...