icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

balinka
4. nov 2010

ahojte babulky 🙂 vy ste tu toho popisali 😉 tak a sliznica maternice 12 mm,streda alebo stvrtok...babulky uz budu v brusku 😉

franina
4. nov 2010

@sunday1 aj mne je to luto 😢 😢 😢 😢 teraz cakam kedy dojde ms, potom na treti den na usg, a asi ket... ☹ a pritom tak som verila... 😢

annamary27
4. nov 2010

@dadulika11 ahoj,tak ja osobne si myslím,že radšej horší spermiogram ako iné vážnejšie ochorenia u ženy.My sme pred prvým umelým oplodnením chodili do centra asi pol roka,kým vyšetrili mna,potom manžela,kým sa schválila žiadosť a pod.Mne robili z krvi hormonálny profil,potom priechodnosť vaječníkov,klasické stery či som zdravá na zákrok,potom nám urobili genetické vyšetrenie,manžel bol v centre aj u urologa.

sunday1
4. nov 2010

@wera Ahoj, aj od Teba si beriem jeden celý rad 😉
@franina Je to ťažké, ale skús sa tešiť z mrazáčikov, budem držať palce.

franina
4. nov 2010

@sunday1 jasne ze sa tesim.... len je to dneska tazke.... 😢 ale budem urcite ok...
nevies nahodou kedy by som mala dostat ms?

yeliel
4. nov 2010

@sunday1 ahoj,,,no idem to napravit..
Tak pani Doktorka ...je strasne zlata 😉 vsetko sme pekne spolu prebrali a hned mi vzala krvicku a vysetrila ma.
Odporucila mi ako normlaneho imunologa tak aj imuno v Prahe..avsak ak budem chciet bez problemov mi nasadi prednison a nemusim ani do Cz 😉
Vsetko vsak teraz zalezi ake budem mat cyto lebo pred 5mesiacmi som mala 3A ak sa to nezlepsilo alebo nebodaj sa to zhorsilo..chce pred stimulaciou nazor onkogynekologa tak to ma strasi najviac ☹( vraj je 9 mesiacov dlha doba a aby sme sa nedostali do neriesitelnej situlacie ).
Najviac sa pacilo drahemu robili mu spg a vraj mali fajnove video 😀 😀 😀 boli sme straasne prekvapeny lebo maval vzdy 80%patologiu a teraz len 10% nechapeme to uzasne zlepsenie 😕
Uprimne musim povedat,ze s tak dobrym pristupom ako ma pani doktorka som sa este nestretla 🙂

yeliel
4. nov 2010

@franina to mi je luto ...ale mrazacikovia budu coskoro u teba 😉
mne mrcha dorazila tusim aj 1 a 2 krat na 4den od vysadnenie liekov ale v Car mi vraveli,ze ma prist tak do tyzdna je to asi u kazdeho inac .

yeliel
4. nov 2010

@noe drzim detuskam a aj tebe palecky 😉 🙂

franina
4. nov 2010

@yeliel dakujem pekne ... tak budem cakat a potom pojdem do centra, este mame 5 bubliniek... len ked si pomyslim, zase to dvojtyzdnove cakanie, ci ano ci nie... niekedy uz fakt nemam silu.... ☹

franina
4. nov 2010

@noe perfektne spravy, drzim strasne palceky 😵

sunday1
4. nov 2010

@franina Mne meškala týždeň, ale ja som mala nejaké HCG.
@yeliel Ja som vravela, že je zlatunká 😉 Takže aj dobré správy, ale Ťa trošku asi aj vystrašila. Každopádne je dobré, že chce mať všetko vyšetrené 🙂

wera
4. nov 2010

@yeliel ahojky 🙂 to som rada že sa Ti v novom CARe páčilo, to je super 🙂 🙂 🙂 a budem dúfať že onkostery budú lepšie aby si to nemusela riešiť... 🙂 budem držkať palčeky 🙂

yeliel
4. nov 2010

@wera dakujem zlatko 😉 a ak pojdeme do toho tak to bude kratky protokol to ma celkom tasi 🙂 Doteraz som mala len dlhe 😝

wera
4. nov 2010

@yeliel krátky je super že je rýchlejší 🙂 a ani nebudeš vedieť ako to prebehne... 😉

yeliel
4. nov 2010

@wera ved to sa mi na mom paci 😉 Som sa pytala ci mozem aj pri PCO kratky a Dr.ma na to iny nazor ako mali v GF takze mozem.. 🙂

annamary27
5. nov 2010

ahojte
@wera ,@yeliel ,@noe a ostatné kočky ,tak ráno ms dorazila a už viem prečo meškala,aby sme mohli ísť s manželom spolu do BA.Prvá kontrola mi tak vyšla na pondelok a on ide v pondelok na vyšetrenie tiež do BA.Prehodila som si krv u mojej obvodnej na utorok,lebo som mala isť v pondelok,ale to nestíham.Jaj,ale mi odlahlo,že ms je tu a všetko ide ako má. 😀 😀 😀 😀 hned je krajší den.

noe
5. nov 2010

@katti77
@mimili
@monicka7299
@sunday1 dakujem vam moc 😉 velmi myslim na nasich bobacikov, nech bojuju. Je to zvlastne, ale uz teraz ich neskutocne milujem 😀 😵

@wera dakujem, no dufam, ze ta budem nasledovat. I ked my chceme vkladat len jedno, ale TTT virusiky zbieram 😉

@evasbk ano mame PK, teda nam to doporucili, tak ideme do toho. A ET vychadza bud na pondelok, alebo utorok. Mam si v pondelok rano volat a uvidim, co nam povedia 🙂 ale mohli by sme sa tam stretnut a samozrejme potom tehulkovat spolu. 😉 lebo ved nase drobatka by boli presne rovnako stare ''mlade'' 😀

noe
5. nov 2010

@yeliel tesim sa z pozitivnych spraviciek 😉 a dolezite, ze aj manzel je spokojny, Aspom ma o dovod viac sa tesit do CAR, ked mu doma take nepustis 😀 😀 😀
@franina dakujem a aj ja drzim palcaky. 2 tyzdne rychlo ubehnu a mrazacikov budes mat coskoro v brusku. Dufam, ze budeme vsetky tehulky 😵 😵 😵
@annamary27 no mrcha si bola este posledny krat uzit, tak si dala nacas 😀 skvele, ze jej to netrvalo dlho 😉

monicka7299
5. nov 2010

Dobré ránko 🙂

noe
5. nov 2010

Zda, sa zetu takto rano sama strasim 😀 Ale od piatej nemozem spat 😒
V stredu ako som pisala som mala hrozne bolesti, ale vcera vo stvrtok uz bolo fajn aj sme boli na nakupe a bolesti minimalne. Ani brufeny som nemusela do seba tlacit ako lentilky stacili 3 za den. No a dnes od rana, mi puchne a tvrdne brucho, vela pijem, tak musim chodit cikat, lenze mam pritom strasne rezave palive bolesti 😒 Myslite, ze je to OHHS?
Lebo mi dali po OPU i.m. Solumedrol 1xd na 5 dni, ktory ma prave viazat prebytocnu tekutinu, aby hyperstimulak neprisiel.

Tak neviem, ci mam volat do CAR, alebo je to normalne??? 😒

monicka7299
5. nov 2010

@noe ...ahoj...hneď volaj, prosím.... aby to nebol ten hyperstimulák - je to dosť závažné čo som o tom prečítala.

katti77
5. nov 2010

dobre ranko
@noe ty si este v MT nie? tak tam skoc a nech sa na teba pozru...ja neviem ci to moze byt OHHS ale ak si tam ak nemas co riesit...
vy ste tu vsetky skor vecer ja zase cely den tak sa miname 🙂

monicka7299
5. nov 2010

@noe veru tak ako písala
@katti77 - hneď tam radšej skoč, lebo to tvrdnutie brucha nie je celkom s kostolným poriadkom ani to pálenie... 😕

balinka
5. nov 2010

@noe aj ja som mala hyperstimulak,nechcem ta strasit,ale mala by si ist co najskor.ja som tiez cakala,az nakoniez som dostala 40 horucky a uz ma do nemocky iba doniesli 😲 dufam,ze u teba sa to nepotvrdi,ale keby nahodou ano transfer sa robit nema,babo by mohlo byt chore.tak drzim palce

kvetinka98
5. nov 2010

@gabinkaa ahojky dobré ráno prajem na krvičku idem vo štvrtok 11.11 tak ešte do vtedy musíme počkať..... 😉 a ty ako nerobkala si si testík a na krvičku kedy máš ísť????

noe
5. nov 2010

volala som do CAR a mame hned prist. Uz niesme na hoteli v Martine, vcera na obed sme odisli, kedze som sa citila dobre. Sme v BB, dufam, ze cestu zvladnem a nebude to take zle 😒
papa

annamary27
5. nov 2010

@noe juj,držím palce,aby bolo všetko v poriadku.

katti77
5. nov 2010

@noe drzkaj sa

wera
5. nov 2010

ahojte babuľky 🙂

@annamary27 super teším že mrška Ti už dorazila a takto ste si to pekne naplánovali 😉

@noe ja som mala po OPU tiež strašné bolesti a dosť napuchnuté bruško, mala som problém ísť aj na wecko ako ma bolelo celé brucho... ale hyperstimulák to nebol, ale za zavolanie do centra nič nedáš, tak pre istotu si tam cinkni 😉 ...aha teraz čítam že už idete, to je dobre verím že všetko bude okey ale je lepšie keď sa na Teba pozrú 🙂 držkaj sa 🙂

wera
5. nov 2010

babuľky a ešte Vám posielam čerstvé TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
vírusíky 😀