icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

gabinkaa
5. nov 2010

@kvetinka98 nerobila som si ešte testík, kedy Ti robili ET, ja mám ísť na 10. deň a to je 10.11, len mi začína byť zle ako keby som mala dostať mršku, aj bolesti aj akoby na zvracanie, dúfam, že nepríde,

monicka7299
5. nov 2010

@noe a daj nám vedieť ako Ti je - držím palce aby si bola OK 😉

kvetinka98
5. nov 2010

@gabinkaa na 10 den to u vás tak mne robkali 28 ET a mám ísť 11 na krvičku a to že ti je zle a malé bolesti tak to mám aj ja ale testík som si robkala na 6 den cez den a boli // paličky......

gabinkaa
5. nov 2010

@kvetinka98 takže Ty ideš na 14. deň, u nás je prvý na 10. a druhý na 14. deň, dnes som 5. deň od ET, v každom centre to majú teda asi inak, máte aj druhé odbery alebo len jeden?

yeliel
5. nov 2010

ahoj babule 🙂

yeliel
5. nov 2010

@noe drzim palce a hlavne nech si v poriadku.

nechsazadari
5. nov 2010

@annamary - som si nemyslela, že budem niekomu závidieť mrchu 😉 😝 U mňa ešte ništ. Budem dnes volať do GF a pôjdem sa v pondelok ukázať, či už to dostanem, alebo nie. Teda dúfam, že môžem... veď uvidím.

wera
5. nov 2010

@yeliel ahojky 🙂

sunday1
5. nov 2010

Ahojte dievčatá 🙂
@noe Dievča, nestraš. 😒 Držím palce, aby to bol planý poplach.

yeliel
5. nov 2010

@wera 😉 ako sa mas tehulka? 🙂

@sunday1 😉

sunday1
5. nov 2010

@yeliel Ako si na tom s uškom, bola si na kontrole?

yeliel
5. nov 2010

@sunday1 este som nebola ...beriem ete ATB a potom si zavolam kedy mam prist na kontrolny vyter .Ucho uz neboli tak dufam,ze ta svinucha skapala 😀
A co ty ...kedy mas naplanovau punkciu?
Inac chcela som sa objednat na imunologiu ale taku normalnu tak termíny ,ze april ,maj 😝

sunday1
5. nov 2010

@yeliel OPU mám v pondelok, zajtra idem na kontrolu. Začínam chytať paniku, nevyvíja sa to tak, ako by malo. 😖 Ja som na Kramároch na imuno čakala na termín cca. 2 týždne, ale doki bol nejaký divný, tak Ti ho ani nebudem odporúčať.

yeliel
5. nov 2010

@sunday1 hlavne klud zlatko aj ked viem,ze je to tazke...
a preco sa to nevyvija ako by sa malo? hmm co sa deje?
Na imunologii beru aj krv ci co tam vlastne zistuju?
Ja uz som na nervy z toho ,ze ma stale niekde posielaju...citim sa jak taka babka furt len po doktoroch 😝

sunday1
5. nov 2010

@yeliel Doki bral len krv, potom sa 2 týždne čakalo na výsledky a nakoniec mi v podstate nič nepovedal, nevysvetlil, ale až tak ma to netrápilo, lebo som nemala žiaden nález. No ten doki bol jak cencúľ.
Teraz ma štvú folíky, včera na sono ich bolo vidieť 9, 6 bolo normálnych a tie ďalšie tri boli oproti nim obrovské, najväčší mal dokonca 23mm, čo už je naozaj zrelý na odber. Neverím tomu, že mi do pondelka nepraskne, to by musel byť zázrak. Tak dúfam, že aspoň tých 6 bude v poriadku.

nechsazadari
5. nov 2010

@sunday1 - uvidíš, že sa ich tam ešte zopár ukáže, aj keď by jeden odišiel, iné ešte dorastú. 😉
@noe - dúfam, že Ti v Martine rýchlo odpomôžu od tých nepríjemných stavov. Už nech sú preč!

Na 8 krát sa mi podarilo dovolať do caru a idem tam v pondelok na sono. Dúfam, že mrcha mrchatá sa uráči a behom víkendu príde....Potom si pokojne môže dať na 9 mesiacov oraz 🙂

yeliel
5. nov 2010

@sunday1 ved 6 je tiez pekne ciselko a mozno sa tam aj neake este najdu co ich nieje vidiet 😉

zlatanka30
5. nov 2010

@yeliel ajoj mojko
🙂

yeliel
5. nov 2010

@zlatanka30 ahoj a ty si sa kde stratila? 😉

zlatanka30
5. nov 2010

@yeliel nikde ved som tu .davala som si hlavu do poriadku

yeliel
5. nov 2010

@zlatanka30 a zu je lepsie? 😉 Zostovate v tom novom Car?

zlatanka30
5. nov 2010

@yeliel uz je to lepsie.v pondelok idem k obvodnemu gyn.ano zostavame v tom novom car.cakam kedy pride mrcha aby som mohla ist na odbery krvi,mam tam ist 2 alebo 3 den mrchy.a mrcha mi neprisla potom zbabranom ivf ako povedala sestricka z helika ked mi volala vysledok krvy,ze este pride.tak dufam,ze bude presna

wera
5. nov 2010

@yeliel ahojky 🙂 jej som rada že už je uško lepšie 🙂 🙂 🙂
ja sa mám tak docela pomaličky... každý deň to isté...ráno vstanem, doobeda ležím kukám telku a som na nete, naobedujem sa, poobede dám utroš, idem si ľahnúť a keď vstanem tak čakám kedy príde drahý z robotky.... 😝

sunday1
5. nov 2010

@yeliel
@nechsazadari Ďakujem za podporu, ste zlaté. Ja len že prečo nefrflať, keď sa dá 😉 Doteraz som to skoro vôbec neriešila, len dnes mám už od rána nejaký blbý deň, a tak ma začalo štvať, že sa pravdepodobne nebude dať zúžitkovať všetko. Ale keď už sme pri tej nenásytnosti, ešte Vám musím povedať, že v nedeľu predsa ideme na ten koncert 😉

nechsazadari
5. nov 2010

@sunday1 - máš úplnú pravdu, kde si už môže človek lepšie posťažovať, než tu?! Mňa to tiež celkom chytá. Škoda, že som bola taká napichaná, len pokiaľ som nezačala pichať... To sú tie paradoxy. 🙂 Musím sa do toho zasa rýchlo dostať ( a teraz ma napadá- len aby som to dostala) Dúfam, že sa to celé nezvrtne. To ma napadlo, už keď @yeliel hovorila, že my dve sme už skoro tehule a ju to len čaká. Tu je jedno, kedy si vyrazila z cieľa v porovnaní s ostatnými. On to osud, alebo čo, ešte zamieša podľa seba. Som sa zasa raz zamyslela... 🙄 😀
Každopádne maximálne schvaľujem koncert. Pekne si to uži, odreaguj sa a tuším má manžel narodky- tak že všetko naj! 😎

noe
5. nov 2010

@monicka7299
@annamary27
@katti77
@wera
@yeliel
@nechsazadari ahojte, dakujem za vsetko 😉
Volala som rano s doktorkou a kazala mi hned prist. Tak sme isli, a v Heliose po vypitych 2 litroch vody od rana som sa konecne vycikala bez bolesti ale brucho stale napuchnute ako balon. Doktor bol prekvapeny, pretoze po OPU v stredu som mala velke bolesti, vo stvrtok som sa zobudila a nic. Cely den mi bolo uplne super, a dnes zas bolesti. Som nejaky zvlastny pripad, doktor sa velmi cudoval 😀
No hlavne, na sone nevidel v mojom velikom bruchu ziadnu vodu, takze OHSS to nieje. Len mam raz take vajecniky, namiesto 4 cm maju 8 a velmi tlacia na mocovy mechur a kedze som chuda, tak preto mam take problemy. Dal mi injekciu do zadku a je trosku lepsie. Musim vela odpocivat, vela pit a malo by sa to upravit 🙂
Tak vydrzim 🙂

sunday1
5. nov 2010

@nechsazadari Aj zaňho ďakujem, narodky mal nedávno, vtedy som mu dala tie lístky.
Vystihla si, ako sa to všetko môže zvrtnúť, je milión vecí, ktoré sa môžu stať, len na ne nesmieme myslieť. Vždy čakáme na niečo - mrcha, reakcia na stimulku, koľko je vajíčok, koľko sa oplodní, kultivácia, krv ... Teraz strašne držím @noe palce, aby to nebol hyperstimulák, chúďatku by sa všetko skomplikovalo.

sunday1
5. nov 2010

@noe Strašne sa mi uľavilo 😉

noe
5. nov 2010

@sunday1 moja nic sa mi neskomplikuje som sa rozhodla, ze do pondelka som fit a ideme na ET 😀 😉
Citim sa sice hrozne, ale pokial je to len tym, ze nemam v bruchu miesto na velikanske vajecniky, tak je dobre, ved snad sa rychlo zmensia 🙂

sunday1
5. nov 2010

@noe Dúfam, že pre nás obe bude pondelok nielen veľký, ale aj šťastný deň 😉