icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
29. júl 2010

@shandy no hej to dopisovanie je o nicom..potom im zas ja budem pisat,ze ten termin mi nevyhovuje...to je teda na hlavu 😠 😀

mirka7582
29. júl 2010

@monicka7299 dakujem 😀 no uz aj bolesti odstupuju takze ok ale dnes mi dako blbo 🙂 ale nevadi

shandy
29. júl 2010

@yeliel ved prave, viem si predstavit, ze by sme sa tam tak o 3 mesiace mozno dostali 😀 . toho som sa bala, lebo niekto mi vravel, ze 3 mesiace cakali na americkom, ale mozno bolo vtedy vela ludi dako. teraz sa to natiahlo mozno len kvoli tomu, ze su dovolenky 🙂

yeliel
29. júl 2010

@shandy jo jo...aj nam povedali,ze budeme cakat trosku dhsie koli dovolenkam...ale ked sme tam dosli...tak temin nam dali hned 🙂

lubka0506
29. júl 2010

@mirka7582 baby majú pravdu treba mysliet pozitívne 😉
...chcela som vás ešte pozdravit lebo neviem kedy prídem...dnes mi príde manžel po 10dnovke 😀 tak sa mu budem venovat a zajtra tiež. V sobotu chceme íst do Podhájskej ked prídeme ozvem sa papa 🙂 a vela píšte 😎

wera
29. júl 2010

@lubka0506 tak si uži mužíčka a oddýchnite si 🙂

janemari
29. júl 2010

@wera akoze ti nebrali krv pri stimulke?Ved mne brali kazdy druhy den krv a robili sono a podla toho mi upravovali davky injekcii 😲 Tak to centrum v BA je divne.A predoperacne?Ked som prisla do centra po pripravnej casti na sono ce MS sa ma doki pytal ci uz mam predoperacne.A papierik na predoperacne som dostala spolu s receptami na stimulku,len som si dopisala aktualny datum ked som tam sla.

annamary27
30. júl 2010

Dobré ránko.Ja už kuvikám v robote od 5.45,aj ked by som mala otvárať až o 7.00,ale budem skor zatvárať kvoli uzávierke a vidím,že v tomto hnusnom počasí nebudem mať ani ludí a hlvne si chcem ísť domov vyležať toho bacila.Túto noc som toho moc nenaspala,stále sa mi upchával nos,ked som zas dýchala ustami drhlo mi krk od suchoty.Kupila som si nejaké homeopatiká,čo treba cmulať každú hodinu,tak už mandle sú trošku lepšie,ako keby niečim obalené.Ale hlavu mám jak 100kilovú a oči ma bolia.Už sa neviem dočkať postele. 😝 😅 😕

wera
30. júl 2010

dobré ránko babulky 🙂

@janemari no tak fakt netuším prečo nám tu v ba neberú krv... počas stimulky sa na to budem pýtať...

@annamary27 tak už aby bol večer a šup do postele to vyležať 🙂

evet
30. júl 2010

Ahojte, wera, kazde centrum ma inu metodiku a iny postup. Tazko urcit , ktory je te naj. Baby to vacsinou posudzuju podla toho ci sa podari , alebo nie . Ale v bratislavskych som bola uz v dvoch / v jednom len na pohovore/ a aj kvoli tomu som radsej volila Brno a teraz z Bratislavy radsej dochadzam do Martina . Je to vsak subjektivne . Ale v Bratislave mi nebrali krv, a lieky nahadzovali priblizne, vsak som aj mala problemy a hyperstim.v pociatocnom stadiu. Ale ak uz nebudem mat moznost cez poistovnu , ako samoplatca pojdem radsej do Ciech . Tam su tusim jedni znajprogresivnejsich v Europe. A z Ciech mam aj dcerku.

monicka7299
30. júl 2010

Ahojte.... toto sem nepatrí, ale pozrite si toto som zírala:

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/papajka7/alb...

...no a teraz idem dočítať čo sa tu od včera stalo 😉

wera
30. júl 2010

@evet viem že všade sú postupy inšie... ale je to také zvláštne že mi nezobrali ani raz krv počas stimulky... hmmm tak ale asi vedia čo robia, len by som možno aj ja bola na väčšom kľude... a o tých Čechách sme sa už aj my doma bavili, pokiaľ by to nevyšlo tu na SK tak určite skúsime Brno 🙂 ...ale pevne verím že to nebudeme potrebovať a výjde nám to pekne tu domka 🙂

wera
30. júl 2010

@monicka7299 šikulka je tá holka 🙂 ... ja by som ani kapesník nevedela ušiť 😀

monicka7299
30. júl 2010

@wera super, že? ........... a inak dnes končí dovolenka reviznej lekárke vo VZP 😀 ... bude žiadosť 🙂 a hor sa do druhého kola 😉

wera
30. júl 2010

@monicka7299 jeeeeeeeeeeeej super 🙂 teším s Tebou, to budeš mať určite budúci týždeň schválené a už aj v centre 😀
....ja už sa začínam pomalinky báť, asi budúcu stredu už začínam pichať včeličky...teda len ich bude viac ako pri minulej stimulke, budem mať brucho ako sitko 😲 😵

wera
30. júl 2010

@monicka7299 joj inak ja som si bola včera v lekárni pre moje včeličky a vyberala som si k nim aj injekcijky.... som bola pri tom okienku asi 15 minút a to ani nehovorím ako sa na mňa pozerali ľudia čo stáli za mnou.... som vyzerala ako nejaký narkoman.... 😝

monicka7299
30. júl 2010

@wera no, nemyslím, že bude schválená aj v centre ale dávam im 2 týždne.... a inak po neúspešnom 1 IVF som nebola nikde na vyšetrení a vy tu píšete, že ste boli... to mám ísť svojej lekárke? alebo čo?

wera
30. júl 2010

@monicka7299 mňa vyšetrovala moja doki v centre, ale pozerala ma iba sonom či je vnútri všetko okey a ako vyzerajú moje krásne pco vaječníky... ale žiadne iné vyšetrenie mi nerobili...

monicka7299
30. júl 2010

@wera dikes - som ukľudnená 🙂

wera
30. júl 2010

@monicka7299 🙂 🙂 🙂 veď keď pôjdeš na konzultáciu keď budete mať schválenú žiadosť tak sa dokiho popýtaj či je treba spraviť nejaké vyšetrenia... 😉

janemari
30. júl 2010

@monicka mne hovoril doki ze aj pred KET pridem na krv a urobi mi sono a podla toho sa rozhodne kedy bude transfer. A pri dalsom IVF by mi robil zase vysetrenia a brali by mi pravidelne krv.

wera
30. júl 2010

ahojte babulky 🙂
... tak ja som sa teraz vrátila z caru...a teda nepotešili ma vôbec ☹ ☹ ☹
išla som tam celá natešená pre stimulačný protokol a doki povedala že moje vaječníky vyzerajú otrasne a teraz do stimulky ísť nemôžem... ☹ doki mi predpísala antikoncepciu aby mi vyradila vaječníky z prevádzky aby sa aspoň trochu dali dokopy a povedala že za 2-3 mesiace uvidíme... ☹ taká som z toho smutná a sklamaná...doma mám už včeličky na stimulku, všetko som si o nich preštudovala...tak a teraz si už len musím preštudovať či majú dosť dlhú záručnú... ☹
dokelu tak sa hnevám a je mi to ľúto....... 😔

monicka7299
30. júl 2010

@wera jéžiši.....to snáď NIE!!!!!!!!!!!!!! ja som bez slov.... až sa mi slzy tisnú do očí.... to tak s Tebou prežívam, že by jeden neveril ☹

monicka7299
30. júl 2010

Inak len tak pre zaujímavosť si pozrite môj bazárik....... čo vy na to?

https://www.modrykonik.sk/bazar/kozmetika-parfu...

tinka1987
30. júl 2010

chcem Vás poprosiť, či nemáte navyše utrogestan?ďakujem

wera
30. júl 2010

@monicka7299 ďakujem si zlatá, ale netráp sa kvôli mne t 🙂 ...tak nemôže ísť asi všetko tak hladko ako som si predstavovala... 😔 ale dúfam, že doki vie čo robí... len ma hnevá to prečo mi to nenavrhli už po prvom nezdare...nechápem...
aspoň si vybavíme dovtedy aj tú genetiku...

monicka7299
30. júl 2010

@wera to určite čaká aj mňa...... je mi to strašne ľúto.... fakt Ti to mali povedať skôr ako to, že to nevedeli....presne je to o tých vyšetreniach čo som spomenula vyššie, že nikto ich po nevydarenom IVF neurobil... 😠

pegggi
30. júl 2010

ahoj to mi je moc ľúto. Čo to znamená, že vaječníky vyzerajú otrasne ? Sú zväčšené, alebo veľa malých folikulov,... alebo čo ja viem, čo ešte im môže byť ?

wera
30. júl 2010

@monicka7299 po prvom IVFku som bola na sone asi 2 krát...doki hovorila že vaječníky nič moc, ale ja som ich nikdy ani nič moc nemala... tak ale snáď sa to dá dokopy... len ma hnevá že budem musieť brať antikoncepciu aby mi nepracovali vaječníky... ja som každý mesiac sa aspoň tešila že to skúsime a možno nám to nejakým zázrakom výjde aj prirodzene... ach jaj, tak ale život ide ďalej a budem bojovať 🙂

wera
30. júl 2010

@pegggi mám PCO... a neviem čo presne doki tým myslela že sú vaječníky zlé, to že tam mám cystičky a veľa malých folíkov je asi normal, to som mala vždy ale teraz to bolo asi obzvlášť zlé... poviem Ti pravdu že som nemala ani slov sa jej na niečo popýtať... ale tak budúci týždeň idem do centra na krv a potom 18 DC mám ísť na sono ako sa správajú vaječníky po tej antikoncepcii....