icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
5. nov 2010

@sunday1 urcite bude stastny 😉 a bude krasna uroda, nemusi byt bohata, hlavne nech je kvalitna 😉 Naco mne bolo 20 vajicok, ked sa oplodnilo 9 a teraz mam taketo problemy. 😠

sunday1
5. nov 2010

@noe Strašne by som bola šťastná, keby mi po genetike ostali aspoň 4 krásne zdravé embryjká, aby som mala aj 2 mrazáčikov, ale na to treba veľa vajok. Tak nech mi ostanú aspoň dve, ktoré už neodídu 🙂 🙂 🙂

noe
5. nov 2010

@sunday1 presne tak, nam dnes doktor povedal, ze staci jedno dve krasne na vklad a ak bude viac aj na mrazenie, ze to je ceresnicka 😉 len zas absolovat celu tuto procesduru stimulacie, koli jednemu kvalitnemu embryjku je dost narocne, hlavne ak z toho nebude babatko 😒

sunday1
5. nov 2010

@noe Bude bábo a už teraz. Neboj 😉

noe
5. nov 2010

@sunday1 jasne tehulkujeme, ved predsa budu Vianoce a my vsekty si zasluzime takyto maly darcek 😉 😵

Dnes sme sa s manzelikom smiali, ze ako sa vlastne robia normalne deti? To je ako z inej planety mat tutu mutu v perinach a lala, babatko je na ceste 😀 😀 😀

sunday1
5. nov 2010

@noe 😀 😀 😀

sunday1
5. nov 2010

Dobrú nôcku, zajtra idem skoro ráno na sono 🙂

noe
5. nov 2010

dobru nocku, my si skoro rano volame ako sa ma nasich 9 bambuliakov, tak len dobre spravy zajtra 😉

nechsazadari
5. nov 2010

@noe - verím, že nie len ja a @sunday1 , ale všetky baby tu si vydýchli. Fúúú, fúúú 😨 na bruško, aby už nebolelo a nehnevalo a krásne sa do pondelka zregenerovalo.
@sunday1 - bodaj by si mala s tým pondelkom pravdu.
Chodím sa kontrolovať na wc, či nie je aspoň náznak mrchy... ale je to sviňa 😠 a nie mrcha 😀

yeliel
5. nov 2010

@nechsazadari ahoj...ty co tu strasis 😀 😀 😀 😀
Treba tu tvoju mrchu postrasit 😀

nechsazadari
6. nov 2010

@yeliel - to my strašidlieka tak robíme, že strašíme 😝 Som na nočnej. Teraz som si uvedomila, že na mojej predposlednej v tejto práci. A mám krásne náladičky. Úplne bezdôvodne by som vyplakávala. Ale už išli všetci drichmať, tak môžem spustiť 😢 😀 😀 😀 A mrchu síce teraz preklínam, ale keď príde- tááákááá budem rada. Už som dnes aj pre istotu testovala, aby som tak nestresovala a bolo to negatívne, no pokojná budem, až keď dorazí ms.

nechsazadari
6. nov 2010

@yeliel - a mimochodom, čo mi strašíš do strašenia? 😉

yeliel
6. nov 2010

@nechsazadari bu bu bu 😉 😀
Mas naladicky asi z hormonikov zlatko 🙂 Neboj mrcha dorazi potvora jedna..

nechsazadari
6. nov 2010

Kto máte šampanské - otvárať! Konečne dorazila!! Išla som o 3:33 na wc a našla som ju 😀 😀 😀
@yeliel - ďakujem za strašenie, zabralo 😎 A ozaj moja, aj ty pracuješ, či sa ti len nedá spinkať?

a teraz si ešte prosím splniť tú časť o 9 mesačnej pauze 😵 😵

noe
6. nov 2010

@nechsazadari ahoj sovicka, si tu riadne vcera strasila 🙂 a uspesne, blahozelam k cervenej 😀 😀 😀
Moje brusko je trosku lepsie, asi injekcie zaberaju, tak len tak dalej.

@sunday1 ake mas spravy?
My sme si rano volali a z 9 oplodnenych embryjok dnes na 3 den, je 7 krasnych osembunkovych, jedno je malicke 2bunkove, to uz neporastie a jednemu dali znamku dva. Tak sa strasne tesim, tych 7 vyzera velmi dobre, nech len bojuju moji milacikovia 😵 😵 😵

A inak krasny den, dnes poslucham doktora a odpocivam 😀 😉

wera
6. nov 2010

@noe ahojky zlatko 🙂 som rada že si okey 😉 verím že máš presne to isté čo som mala aj ja 😅 uvidíš že do OPU budeš úplne fit, ja som na tretí deň už bola okey 😉 inak ja ešte stále mám vaječníky 8 cm veľké po stimulke.... sa im nechce vrátiť do pôvodnej veľkosti, ale už ich skoro vôbec necítim.... 🙂
tak teraz cez víkendík poriadne oddychuj a uvidíš že v pondelok si fit 😉
držkaj sa 🙂

wera
6. nov 2010

@nechsazadari gratulujem že sa potvorke jednej konečne uráčilo... a teraz najbližšiu si objednaj až o tých 9 mesiacov 😉

sunday1
6. nov 2010

Ahojte 🙂
@nechsazadari Gratulujem, že konečne dorazila. Predsa to nie je až taká potvora 😀 😀 😀
@noe Tak to budeš mať kopec mrazáčikov 🙂 🙂 🙂 To je super 😉 Ja idem na OPU v pondelok 7.30, vraj ma zoberú ako prvú. Stále to vyzerá na 6 vajok, však uvidíme. Posledná včelička v brušku, večer idem k mame, nech mi pichne pregnyl a už len veriť, že to bude OK.

sunday1
6. nov 2010

@wera Na pondelok si objednávam obrovskú várku súkromných tehu vírusíkov, aby sa všetky vajká krásne oplodnili. Ďakujem 😀 😀 😀

noe
6. nov 2010

@wera dakujem 😉 a co ti povedal doktor? kedy budu vajcniky zas na povodnej velkosti? 😉

@sunday1 tak pondelok bude velmi stastny den 😉 ty si pojdes pre urodicku a ja dufam, ze pre drobceka a ostanu aj mrazacikovia pre surodenca 🙂 7 je krasne cislo, sa velmi tesime 🙂

sunday1
6. nov 2010

@noe To verím, to by s radosťou brala každá z nás 😉 😀

annamary27
6. nov 2010

@noe ahoj,tak to je dobré že injekcia zabrala a že to nie je ohss a ET sa bude konať?

annamary27
6. nov 2010

@noe 7statočných,nech sa pekne vyvíja do krásy 😵 😵 😵 😵

annamary27
6. nov 2010

@nechsazadari ahojky,tak gratulujem k dorazeniu ms,aj ja idem v pondelok na kontrolu,mne dorazila ms včera. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

noe
6. nov 2010

@annamary27 no vcera doktor povedal, ze ET bude. Tak mu verim 🙂
Veru mojich 7 milacikov, nech rastie do krasy. Som sa dnes velmi bala, ze co mi povedia. Manzel mi vravel, ze nemam mat velke ocakavania, ked uz mame taku velku stratu. Takze som velmi milo prekvapena a o to viac stastna 😵 😵 😵

Inak vcera som lamentovala nad tym, ze je to dost nespravodlive, my si vlastne po OPU uz len volame, aby sme zistili, ze kolko bobacikov, to zas zabalilo. A nikdy nam nepovedia, ze je ich viac ako naposledy 😒

evasbk
6. nov 2010

@noe
@annamary27
@sunday1
@wera
@nechsazadari Ahojte bambulky, tak ja mám konečne vyupratovaný byt, tak dufam, že sa mojím zmrzlinkám bude pačit, ked si ich v pondelok prinesiem domov 😉 Pred Et som si dala spravit novu hlavu, ale asi sa im to nepačilo, tak teraz to skusim na ne inak 🙂
@noe Ja si mám v pondelok o 8.30 volat na embryologiu či sa naše malé dobre rozmrazilo a či bude transfer a ak bude všetko ok, tak okolo 11.00 by som sa tam mala dostavit, možno sa zas stretneme 😎 Ja mám z toho pondelka dobrý pocit, isto nám to všetkým dopadne dobre.

sunday1
6. nov 2010

@evasbk Jéééj, tak ty si ďalšia, ktorý bude mať v pondelok veľký deň. 😉 Držím palce 😉

evasbk
6. nov 2010

@sunday1 Ja sa velmi teším, aj ked pocity mám zmiešané. U mna to može dopadnut naozaj všeliak 😅 Bude to už moj 5 transfer, tak aj preto si zas až tak moc neverím...

gabinkaa
6. nov 2010

@wera ahojček, kedy si si robila testíky po ET, ja som skúšala dnes na 5. deň, ale teraz neviem či tam vidím čiaročku alebo nevidím

sunday1
6. nov 2010

@evasbk Nikto z nás nevie, ako to dopadne, preto sa všetky bojíme. Skús to brať tak, že zakaždým začíname od nuly, nemysli na to, že sa všetko zlé zopakuje. Teraz som veľmi múdra, ale ani ja si moc neverím 😉 😉 😉