icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
6. nov 2010

ahoj babule 😉 🙂
@sunday1 😉

@nechsazadari teda ja som kvalitne strasidlo 😀 som rada,ze mrcha dorazila...Doma som doma...drahy mal nocnu tak som tu strasila 😉
@evasbk drzim palecky teraz to uz bude dobre..
@noe som rada,ze sa ti polepsilo a cislo 7zije 😀 😀 😀
@gabinkaa mojkooo takze duch?paradicka 🙂
@annamary27 specialne cavelo pre teba 😅

Babule vseetkym drzim palce 🙂 😉

gabinkaa
6. nov 2010

@yeliel niečo sa mi zdá, ale neviem či som to dobre merala, lebo sú to len také tyčinky, boli v jednom balení dve, asi kúpim ešte jeden testík alebo počkám do stredy

sunday1
6. nov 2010

@gabinkaa Ja si myslím, že 5. deň je ešte asi skoro. Akú má ten test citlivosť?

sunday1
6. nov 2010

@yeliel Ahoj 😀

helenka12
6. nov 2010

ahojte baby ja idem na ivf možete mi poradit ake vitaminy ste papali a aky je postup od vypisania žiadosti a koko vas to stalo

gabinkaa
6. nov 2010

@sunday1 možno skoro je tam písané 10 mlU/ml

sunday1
6. nov 2010

@gabinkaa Ja by som počkala aspoň do 8. dňa, hoci ak si mala PK, tak tam už nejaký duch môže byť 😉 Pichali ti po ET Pregnyl?

annamary27
6. nov 2010

@evasbk tak to je parádna správa a držím zmrzlinke palce,aby bolo OPU. 😎

annamary27
6. nov 2010

@yeliel úúúú,dakujem za špeciálne cavelo,čím som si ho zaslúžila? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
6. nov 2010

@helenka12 ahoj,tak ja beriem už niekolko rokov Femibion800,keby sa mi podarilo otehotnieť,nech mám stály príjem kyseliny listovej.Inak od vypísania žiadosti sa nekonalo nič,až po tom po jej schválení sme si išli k dr. pre protokol,v ktorom jen popísaný priebeh ivf a recepty na injekcie.Celkovo nás to vyšlo cca1000eur.

gabinkaa
6. nov 2010

@sunday1 nie nepichali a ani som nemala PK, neviem po koľkom dni stúpne HCG, stále ma ale boli v podbrušku, teda odvčera ako keby som mala dostať mrchu, tak neviem čo to znamená

sunday1
6. nov 2010

@gabinkaa Bolesti v podbrušku môžu byť aj dobrým znamením 🙂 Keď sa mimi zahniezďuje, tak to pobolieva podobne ako pred mrchou. Tak držím palce, aby to bol Tvoj prípad 😉 Skús testnúť o 3 dni.

gabinkaa
6. nov 2010

@sunday1 ak by Tvoje slová boli pravdivé, patrila by som medzi najšťastnejšie..... 😉 skúsim teda neskorej, ale v stredu mám ísť na krvičku

wera
6. nov 2010

@sunday1 jasnačka v pondelok sa dostavím s veľkou dávkou súkromných vírusíkov 😀 😀 😀

@noe doki v centre mi hovorila že to ešte môže trvať nejakú chvíľku, ale nepovedala mi presný čas, jediné čo mi povedala že musím piť veľa tekutín, aspoň tie 4 litre denne, ale je to docela problé keď mi nie je dobre od žalúdka do seba niečo liať, ale čo už....

@evasbk budem moc držať palčeky na pondelok 😉

@gabinkaa a mala si PK? ja som testla na 5. deň ale nič tam ešte nebolo, na 6.deň som videla ducha (drahý ho nevidel) a na 7.deň videl ducha už aj drahý aj moja sestra 😉

wera
6. nov 2010

a ešte pre všetky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 🙂

janemari
6. nov 2010

Tak ako pokracujete snazilky? Mame nove tehulky? TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

gabinkaa
6. nov 2010

@wera nie nemala som PK, tak neviem či je to skoro alebo nie, už druhý deň ma bolí v podbrušku ako keby som mala dostať menzes, neviem kedy by sa to mohlo prejaviť

nechsazadari
6. nov 2010

Ahoj zlatíčka, všetkým ďakujem za ...., že so mnou cítite. Som úplne happy, že tá mrška prišla 😀
@noe - Jéj 7 bojovníkov, to je ako z rozprávky. Tak nech sú z nich roprávkovo úžasné detičky!
@sunday1, @annamary, @evasbk - baby ten pondelok bude fajn, práve pijem vínko a som ťažko optimistická 😀 😀 😀
@wera, @janemari - to som sa zasa raz nafutrovala vírusíkov. Skvelé kuchárky!

wera
6. nov 2010

@gabinkaa ja som nemala PK, vkladali mi na 3 deň dve osem-bunkové embryjká... počkaj ešte aspoň dva dni a testni znova 😉 držím palčeky 🙂 🙂 🙂

annamary27
6. nov 2010

@nechsazadari bude to parádny pondelok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kvetinka98
6. nov 2010

@gabinkaa ahojky v mojom centre máme iba 1 odber to akože načo 2 odber.....nechápem...a ako sa cítiš????ja zatiaľ ok dúfam nepríde mrcha ked doteraz neprišla testíky som si robkala aj dneska čo som chcela poškať do pondelku ale čo už taká som ja a ukázal paličky // ale nie je to bárs čo strašne silné ale vravkám si že čo by som chcela na 9 deň--.....

kvetinka98
6. nov 2010

@gabinkaa najlepší je mamatest.......

noe
7. nov 2010

Dobre rano, vcera som dost skoro zalomila, tak dnes uz od siestej strasim, len musim potichu, lebo manzelik vedla mna este sladko odfukuje 😀 😀 😀

@evasbk no ak tvoj novy recept na tehotenstvo zaberie, tak si ho daj patentovat 😀 aj ja mam z pondelka dobry pocit, takze budeme spolu tehulkovat 😵 😵 😵
My si mame volat o 7.30 a ak bude vsetko OK, tak mame prist, pripadne najneskor v utorok. Ale ten pondelok sa mi paci viac 😉 😀 berie sa pred ET utrogestan, alebo v to rano nie?

@sunday1 nevieme ako to dopadne, ale verime, ze raz najlepsie 🙂 Hlavu hore, to tie vsetky hormony .... clovek uz ani nevie kto vlastne je, ked ta cele prevalcuju 😠 😠 Dnes si este poplac a od zajtra s usmevom 🙂 Musi to dobre dopadnut, drzim moc palce 😵

noe
7. nov 2010

@nechsazadari @yeliel veru citim sa ako Snehulienka so 7 trpaslikmi 😀 dnes je 4 den, tak dufam, ze zabojuju, lebo zajtra si chcem ist pre jedneho trpaslika a ostatne sup do mrazaku 😉

@gabinkaa moc drzim palce, aby duch silnel 😉
@wera dakujem aj za virusiky 😵 tak ja teda vydrzim, i ked sa mi zda, ze dnes rano, je brucho uz mensie, i ked bolestive na dotyk, asi moje vajcniky este stale maju nadrozmerne velkosti 😀

noe
7. nov 2010

@helenka12 ahoj ja uzivam kyselinu listovu, alebo komplex vitaminov na Slovensku tusim Calibrum babyplan 🙂
Od vypisania ziadosti trva asi mesiac, kym ti ju poistovna schvali a potom pojdes na pohovor do CAR a vysvetlia ti presne postup, ake budes mat injekcie, ako ich budes pichat, ake casto na kontroly.....
No a cena? My sme museli mat oplodnovanie ICSI, co nepreplaca poistovna, a oplodnovali nam takto 13 vajicok. Zatial sme na cene 1000.81 euro, ale este ratam 100 - 200 za mrazenie. Takze je to dost ale za tie peniaze to stoji. 😉

Ja mam pocit, ze my to mame tu drahsiu variantu, lebo mame dlhy protokol, teda viac injekcii, mali sme metodu ICSI....

Kludne sa pytaj, ja na zaciatku som studovala vsetko kde bolo spomenute IVF 😀 😀

noe
7. nov 2010

Halo spolutrpitelky 😀 😀 😀 kde je kto?

Tak ked mam pisatelsku chvilku, tak vam este nieco napisem 😀

Jedna perlicka hlavne pre Heliosacky 😵 😵 😵 som sa pred OPU pytala na Dr. Gala a dozvedela som sa nasledovne od Dr. Gatovej a koordinatorky p. Mikulovej.
Tak, ze vraj Dr. Galo je jeden z najlepsich operaterov ak nie najlepsi v Heliose, ze na operacke je ako doma a je tam skvely. Takze nastupuje na trvalo a su radi, ze ho maju 🙂 Dokonca v piatok, ked sme tam boli s mojimi bolestami po OPU, tak prisiel do ambulancie, kde mi robil sono Dr. Krajkovic a spytal sa ci nema pomoct, usmial sa na nas 🙂 je mlady, ale myslim, ze ma velky potencial 🙂
Tak snad to nebude take zle ako to vyzeralo na zaciatku 🙂
Ani modriny po odbere krvi uz nemam, lebo si vzdy vypytam tenku ciernu ihlu 😵 , takze som rada, ze sme v Heliose, je to dobry CAR 🙂 🙂 🙂

helenka12
7. nov 2010

@noe ahoj ja už som bola 3 krat na iui neuspesne ateraz dr.gatova doporučila ivf teraz v piatok sme podpisali žiadost tak uvidim podem si kupit tie vitaminy 🙂

noe
7. nov 2010

@helenka12 tak to sme na tom podobne, len my sme sa uz po druhom IUI rozhodli pre IVF, lebo to nemalo zmysel.

Dr. Gatova je skvela, aj my sme v Heliose 😉 asi za mesiac (nam to trvalo 6 tyzdnov) ti budu volat z Heliosu, ze maju schvalenu ziadost a dohodnu si s tebou termin na pohovor s kordinatorkou, ktora ti vysvetli presne cely postup.
Ak mas pestru stravu, tak ti staci kyselina listova, zase to nemusis s vitaminmi prehanat 🙂

nechsazadari
7. nov 2010

@annamary27, @noe, @sunday1 - pondelok, pondelok, pondelok !!! 😵 😵 🙂
@yeliel - a mne včera vypadol riadok pre teba... Ďakujem za strašenie- ako krásne to pomohlo a hlavne za spoluponocovanie 😉
Inak krásnu nedeľu všetkým. Idem byť užitočná, pa.

sunday1
7. nov 2010

Dobré ránko 🙂