icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

franina
10. nov 2010

@annamary27 do Kosic do SPLNU... 🤐

annamary27
10. nov 2010

@franina to aj u nás v car v Blave býva plno,že treba stáť,hlavne ráno,ked sa tam striedame na odberoch krvi a sone.

franina
10. nov 2010

@annamary27 tak mi to je cele luto... ti co by chceli nemaju a ti co nechcu maju... strasne 😢 dneska mam taku blbu naladu odkedy som sa dozvedela ze este mesiac mam cakat ☹

janemari
10. nov 2010

Pre nadejne tehulky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
nech je nas tehuliek pod slnkom viac ..... 🙂

gabinkaa
10. nov 2010

@janemari ja ich veru potrebujem, dnes som bola na krvičke, správička pozitívna, hcg mierne stúplo

janemari
10. nov 2010

@gabinkaa tak este extra davku pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

gabinkaa
10. nov 2010

@janemari jéééééj to je krása, ďakujem Ti, potrebujem ich naďalej, ešte to nie je 100 % potvrdené, v pondelok ďaľší testík

janemari
10. nov 2010

@gabinkaa ale zaciatok je slubny,nie.Uz tie // na testiku su 50% uspechu.

gabinkaa
10. nov 2010

@janemari na testíku som nemala dve // dnes som bola na krvičke a tam mi to povedali

janemari
10. nov 2010

@gabinkaa tak potom co chces viac 😉 a testik si neskusala?Aby si mala aj pamiatku na //. A hcg bude len rast a rast a rast 😉

nechsazadari
10. nov 2010

Ahojte vospolok, idem na vás nakuknúť, že čo nového

nechsazadari
10. nov 2010

@annamary27 - jéj ty plánuješ OPU už na 17.11.? Krišpín dolina, to mi určite poriadne odbehneš 😀 😀 😀 Vieš ako budem závidieť, keď ty už budeš vedieť pozitívny výsledok? Mne sa, predpokladám, naštartujú vaječníky neskôr. Ale keď ja si to predĺžené pichanie tak užívam 😖 Veď vieš, už pred ms som si to oproti tebe natiahla o týždeň 😝 😀
@kefalinek - už teraz ti želám krásne a plodné vianoce, respektíve koniec tohto roka 😵 😵
@janemari - aj dnes som si odhryzla riadny kusisko vírusíkov. Ďakovala! 🙂
@monicka7299 - to bol taký blbý deň, že už to môže byť len lepšie! A bude! Maj sa peknučko Moni, všetky ti to tu želáme.

annamary27
11. nov 2010

@nechsazadari keby som mala OPU 17.11.,tak teoreticky by mohlo byť ET 23.11. a to by bolo také symbolické 😀 😀 😀 kedže 23.1.sme sa brali s drahým 😎 😎 😎 Nemusíš závidieť,budeme pozitívne naraz 😵 😵 😵 😵

gabinkaa
11. nov 2010

@janemari skúšala na 6. a 8. deň ale bol neg, neukázali sa dve čiarky, aj som to môjmu dokimu v Ba povedala, lebo ma stále bolí v podbrušku a chcela som vedieť či to nie je pozostatok stimulky, mi povedal, že keby to bolo také jednoduché tak by nás na krvičku nevolali, ale dali by nám ocikať papierik, takže ďaľšia krvička a možno potom testík

katti77
11. nov 2010

dobre ranko
tak ja som bola vcera na OPU, mala som 10 vajicok, 9 bolo zrelych a 8 sa oplodnilo, tak uz len cakan na sobotu...
vsetkych ktore stimuluju drzim palceky a aby OPU dopadla dobre
@kefalinek tak ty ides kedy na tu krv? som zvedava
@noe dakujem za drzanie palcekov 🙂

janemari
11. nov 2010

@gabinkaa nebojkaj bude to dobre,len sa setri,oddychuj a dohovaraj drobcov nech sa pekne drzi 🙂

A este nieco pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

gabinkaa
11. nov 2010

@janemari však sa šetrím, toľko spánku som doteraz nemala a žiadna namáhavá práca, nič nevidím nič nepočujem, len aby to dobre všetko dopadlo

janemari
11. nov 2010

@gabinkaa tak zase nejaky pohyb potrebujes ale nic silene,chod na prechadzku dnes je krasne,aby sa maternica trosku prekrvila a babulko sa pekne zahryzlo 😉

sunday1
11. nov 2010

Ahojte 🙂 Tak ja zase čakám na telefonát, už idem z kože vyskočiť 😖
@katti77 Krásne čísielko, medzi 8 embryami už niečo musia nájsť 😉 Šikulka 😉
@janemari Ďakujeme, jeden rad je len môj 😀 😀 😀

katti77
11. nov 2010

@sunday1 tak hadam bude aspon jedno krasne embryko co mi daju do bruska... a ty daj hned vediet ako sa dari tvojim babulkam

gabinkaa
11. nov 2010

@janemari tak zasa bez pohybu nie som, včera som myslela, že hcg 0, pred tým ako som volala, orali nám záhradu, tak som sa dosť aj namáhala, teraz len také ľahké do ďaľšej krvičky, Ty čo porábaš? ja ešte idem do práce

janemari
11. nov 2010

@sunday1 tak ti poslem aj dva nech je to na 100% TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sunday1
11. nov 2010

@janemari Si poklad, ďakujem 😉

janemari
11. nov 2010

@sunday1 nieje zac ked mam rada rozdam 😉

sunday1
11. nov 2010

Tak som zase tu, práve mi volali z car. Zatiaľ žije všetkých 6, z toho len 4 sú vhodné na genetické vyšetrenie, ale tie vyzerajú veľmi pekne. Zajtra budú ďalšie správy. Bože, ja sa celá trasiem...

katti77
11. nov 2010

@sunday1 tak to ti verim, ze sa trasies, si ako ja 😉 , ale super, ze az 4 idu na genetiku a teraz si mas kedy volat? tak nech sa babulka dari a nech su vsetky vporiadku...drzim silno palce

sunday1
11. nov 2010

@katti77 Ďakujem 😉 Zajtra mi bude volať genetička. Snáď budú aspoň niektoré v poriadku. No musím prestať na to myslieť, lebo sa zajtrajška nedožijem 😀 😀 😀

katti77
11. nov 2010

@sunday1 cela ja 😀 😀 😀 , no co tak nakupy, kava s kamoskou alebo dobry film, len aby si na bambulky nemyslela, im je dobre su v teplucku a budu v poriadku, to len mi stresujeme 😀 ...tak nebojkaj, zajtra budes mat dobre spravicky

sunday1
11. nov 2010

@katti77 Bodaj by si mala pravdu 😉 😀 😀 😀 Nudiť sa určite nebudem, práce mám toľko, že mi stačí na ďalšie dva životy a navyše byt ako po bombardovaní. Tebe teda tiež vychádza vklad už na sobotu?

katti77
11. nov 2010

@sunday1 nie mne vychadza vklad pondelok-utorok, v sobotu si budem volat ako sa im dari na 3 den, u mna je kriticky 4-5 den tak to cez vikend aj zosediviem 😀 ale co uz, musime verit...