2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@franina to aj u nás v car v Blave býva plno,že treba stáť,hlavne ráno,ked sa tam striedame na odberoch krvi a sone.
@annamary27 tak mi to je cele luto... ti co by chceli nemaju a ti co nechcu maju... strasne 😢 dneska mam taku blbu naladu odkedy som sa dozvedela ze este mesiac mam cakat ☹
Pre nadejne tehulky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
nech je nas tehuliek pod slnkom viac ..... 🙂
@gabinkaa tak este extra davku pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Ahojte vospolok, idem na vás nakuknúť, že čo nového
@annamary27 - jéj ty plánuješ OPU už na 17.11.? Krišpín dolina, to mi určite poriadne odbehneš 😀 😀 😀 Vieš ako budem závidieť, keď ty už budeš vedieť pozitívny výsledok? Mne sa, predpokladám, naštartujú vaječníky neskôr. Ale keď ja si to predĺžené pichanie tak užívam 😖 Veď vieš, už pred ms som si to oproti tebe natiahla o týždeň 😝 😀
@kefalinek - už teraz ti želám krásne a plodné vianoce, respektíve koniec tohto roka 😵 😵
@janemari - aj dnes som si odhryzla riadny kusisko vírusíkov. Ďakovala! 🙂
@monicka7299 - to bol taký blbý deň, že už to môže byť len lepšie! A bude! Maj sa peknučko Moni, všetky ti to tu želáme.
@nechsazadari keby som mala OPU 17.11.,tak teoreticky by mohlo byť ET 23.11. a to by bolo také symbolické 😀 😀 😀 kedže 23.1.sme sa brali s drahým 😎 😎 😎 Nemusíš závidieť,budeme pozitívne naraz 😵 😵 😵 😵
@janemari skúšala na 6. a 8. deň ale bol neg, neukázali sa dve čiarky, aj som to môjmu dokimu v Ba povedala, lebo ma stále bolí v podbrušku a chcela som vedieť či to nie je pozostatok stimulky, mi povedal, že keby to bolo také jednoduché tak by nás na krvičku nevolali, ale dali by nám ocikať papierik, takže ďaľšia krvička a možno potom testík
@gabinkaa nebojkaj bude to dobre,len sa setri,oddychuj a dohovaraj drobcov nech sa pekne drzi 🙂
A este nieco pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Tak som zase tu, práve mi volali z car. Zatiaľ žije všetkých 6, z toho len 4 sú vhodné na genetické vyšetrenie, ale tie vyzerajú veľmi pekne. Zajtra budú ďalšie správy. Bože, ja sa celá trasiem...

@annamary27 do Kosic do SPLNU... 🤐