2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 - to sú úplne prekrásne správičky. Zvlášť keď vieš aj pohlavia. A ja som rozmýšlala, ako postupovať, ak by boli tri...Ale kde im môže byť lepšie ako u maminy?! 😀 😵 😵 😵 😵
@nechsazadari ahojky,tak na kontrolu idem v nedelu o siedmej ráno 😀 😀 😀 budem sa musieť niekde potúlať,chceli sme isť aj do obchodov,ale to ešte nebude nič otvorené 😎 😎 😎
@nechsazadari 😀 😀 😀
@mirka321
@evasbk ahojte preste ako pise Evka, uz som sama, a tak uz konikujem 🙂 Manzelik zas odchadza a mna caka este tyzden cakania. Uz tento prvy ubehol velmi rychlo, no druhy sa bude vliect, lebo aj rodicia odchadzaju, tak budem sama doma len s kocurom 😀
@sunday1 gratulujem k drobcekom. A od zajtra uz budes neoficialna tehulka 😵 😵 😵 sa tesim, budeme cakat spolu na krasny vysledok 😉
inak ahojte vsetky spolutrpitelky 😀 😀 😀
@sunday1 to kde beries tolko energie?, ja som v kutiku duse dufala, ze budeme mat vklad o den neskor, lebo som bola hodne znicena 😀 bolestive vajecniky ma nicili 😠
Ako ste sa rozhodli, kolko bobacikov vlozite? My sme mali tiez troch a som velmi rada, ze ste sa rozhodli vlozit len jedno a dvoch mame pekne v chlade 😀 Ale kazdy to citi inac 🙂
Dobré ránko na koníkovi,
@annamary 27- no to je fakt, že o 7-dmej ráno v nedeľu to ešte v BA práve žiť nebude (ako všade). Ale aspoň snáď rýchlo vybavíte v GF. A môžte sa potom troška pomotať po meste. Mne sa drahý bude zasa v pondelok ponáhľať do práce, takže...takže nič. Ale je úžasný, že ma vozí a stará sa. Veď to všetky poznáte, máte také doma 😀 Annamary pekne vybavte!
@noe - to už je týždeň preč? Ako to letí, keď sa to týka druhých 😝 😉 Ale spomínam si, ako sa mi vliekla každá hodina pri prvom pokuse.
@nechsazadari dakujeme 😀 😀 😀 😀 😀 aj ja som rada,že ma vozí ,aj ked mi už niekolkokrát povedal či to nezvládnem sama ,ale sám vidí,že aká je premávka v BA , tak ma vždy radšej hodí sám.Ja cestu poznám naspamäť,šak som chodila do školy hned vedla centra ,ale netrúfla by som si. 😎 😎 😎 😎
@zlatanka30 ahojky ja dufam že bude všetko už konečne ok ty si prečo nahnevaná???hmmmm
@sunday1 ahojky myslíš už si také niečo počula????ale máš skúsenosť???prečo sa to deje ???
Posielam vam cerstve virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@noe , @yeliel , @wera , @kefalinek , @nechsazadari , kočky,ja som dnes prišla na to,že OPU budem mať asi neskor ako som si myslela,lebo som si všimla,že v protokole mám písané pichanie injekcií o 4dni dlhšie ako pri prvom ivf.uvidíme zajtra na kontrole. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dnes ,ked sme boli u našich a ja som sa hrala so psami ,vraj moj otec povedal pred mojim manželom,že ,,Tá moja dcéra,už velmi potrebuje niečo s čím by sa hrala,, 😎 😎 😎 😎 😎
@sunday1 daj si tri aj keby to vyslo ze vyjdu vsetky poznam pani co ma trojcata narodili sa s peknou porodnou vahou kazde malo okolo 2kg dnes uz maju 2,5 a su to krasne a mudre deticky 🙂 velmi drzim palce nech to vyjde 😉
@nechsazadari veru uz mam tyzden za sebou. Uz len jeden tyzden, lenze ten sa bude vliect, lebo manzelik uz je tatam, a rodicia tiez odchadzaju na 5 dni. Takze budem sama ako prst 😠 😠 😠 teda s jednym starym kocurom a malym 3 mesacnym maciatkom, ktore su dnes prvy den spolu.
Kocur zuri a male sa boji, tak nam to v byte riadne mrauci 😀 😀 😀
@sunday1 ako ste dopadli??? uz je s teba neoficialna tehulka 😵 😵 😵
@annamary27 myslis stimulacne? lebo mne to doktor vysvetlil, tak, ze sa snazia OPU nastavit na 14 dc, kedy by mala byt ovulka. No zalezi aj na zene ako reaguje. To co je v porokole je len orientacne, dlzku ti mozu zmenit, podla tvojich vajicok 🙂
Tvoj tato je podareny 😀 😀 😀
@janemari ako to rychlo leti a ty uz mas 18tt 😵 dakujem za virusiky, nech sa aj my uz o tyzden vytesujeme 😵 😵 😵
@noe myslím,že skôr môj tato by sa už najradšej hral s nejakým mimi vnukom a ked ešte bude mať jeho meno , 😵 😵 😵 hajajáj 😀 😀 😀 😀 😀 no v prvom IVF mi OPU vyšlo na 15den cyklu ,ale teraz mám menšiu dávku puregonu,aby bolo viac zrelých vajok,ale máš pravdu,že to uvidia podla kontroly 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 no o tom potom, to aj moj tato a mama tuzia po vnucikovi 😀
A ake meno planujete?
@noe plánujeme Peťka/tak sa volá moj manžel a on chce Peťka a mojmu otcovi budeme hovoriť,že je po nom pomenovaný,lebo aj on je Peter/hi hi,on chcel tiež mať syna Peťka, ale vydarila som sa mu ja a moja sestra,takže sa synátora nedočkal a dcérka by sa volala Terezka. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte kočky 🙂 Ďakujem, že ste na mňa mysleli, ste zlaté 😉 Včera mi vložili všetkých troch drobcov, embryologička hovorila, že sú všetky krásne 😀 Ale idylka skončila poobede, začala ma bolieť hlava a celý deň vrátane noci som prevracala. Už mi ostáva len veriť, že sa moje blastocysty už včera rozhodli zahryznúť a že to nie je niečo horšie 😒 Snáď to všetky prežili.
@noe @martinaaaaa Nedalo mi svedomie zmraziť ich, po PiGD majú narušený obal a je malá pravdepodobnosť, že by to prežili. Tešíme sa na všetkých troch 😀 😀 😀
@kvetinka98 Mne sa to nestalo, ale mnoho žien má ešte niekoľko mesiacov menštruáciu. Keď je to len kúsok a krvácanie slabé, tak je to v pohode, neboj 😉 😉 😉
@annamary27- tak už máš hádam kontrolu úspešne za sebou. Pekné mená ste vybrali. Terezka je krásne meno. Ja som tiež chcela Peťka kvôli môjmu tatinovi. Hoci mám brata Petra, ten má dcérku, tak som chcela tatina potešiť malým Peťkom 🙂 A drahý je Palko, tak mohli mať naraz meniny. Ale majú v rodine môjho muža už Petra s "naším" priezviskom, takže ništ 😝 My budeme mať buď Paľka, alebo Natálku. A objednávame si malé ryšavé dievčatko 😵 😵 Vôbec nie som náročná, že? 😀 😀 😀 😀 😀
@noe - tak budeš mať doma veselo s dvomi cicúchmi 😉 Mne sa dnes snívalo, že som našla malé čierno sivé mačiatko. Už sa teším, až budem mať okolo seba zverinec. Ale to až budeme bývať v domčeku. Určite ti to ubehne, ani nebudeš vedieť ako. Kedy máš ísť presne na krvičku?
@janemari - hlavne nepoľavuj, budeme potrebovať zásoby, čím ďalej viac. Zajedla som vírusíky kyselinou listovou 😎
@sunday1 - dúfam, že už je lepšie. Neboj, fazuľky sú voči zdivočenému žalúdku odolné. Koľko žien vracia prvé 3 mesiace a je všetko o.k.. Odpočívaj aj s tými troma drobcami, zakiaľ sú maličký a dá sa s nimi polihovať dokonca aj na brušku 😀 Peknú nedeľu všetkým štyrom!
@nechsazadari Ďakujeme 🙂 Už je lepšie, ale stále to nie je úplne v poriadku. Ale čo by sme nevydržali? 😀 😀 😀 Aj Tebe prajeme peknú nedeľu.
@annamary27 Petko je pekne meno 😵 no u nas je ich uz dost aj Terezky mame v rodine 😉 ale pekne ste to vymysleli, buduci dedo sa potesi 😉
@sunday1 moc drzim palce, a urcite ked si ty spokojna, tak ste sa rozhodli stravne 😵 😵 😵 vela odpocivaj a nech sa manzelik o teba stara, ved uz si neoficialna tehulka a mozno hned 3x 😉 😵
@nechsazadari vobec niesi narocna, rysava nieje v ponuke kazdy den 😀 😀 😀 a ty alebo manzel je rysavy, ze ma pokom zdedit? Krv mame 22.11. v pondelok.
Inak noc bola uzasna 😀 jedno maca v jednej izbye, kocur v druhej a moc sme sa nevyspali 😀 😀 😀 teda oni su ukecani a kocur ako ziarli.... to je neuveritelne 😀 😀 😀

@evasbk ahoj, som rada, že si tu...
to ma mrzí..... ja som sa už riadne vyplakala... a niekedy si myslím, že to už nezvládnem.....
a áno, viem Noe písala, že tu má manželíka... že potom, ked odíde bude na PC viac času tráviť....
tak Ti prajem krásny deň.... 🙂