icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
14. nov 2010

@sunday1 urcite ja to v plane mam 😀 a ked som sa pytala manzelik co chce pod stromcek, tak ze syna 😀 tak uz sa to musi podarit, inak budem mat problem s darcekom 😀 😀 😀

noe
14. nov 2010

Inak dnes som 7 den po ET 😵 kedy mozem najskor spravit test? Alebo radsej netestovat? 😨 🙂

sunday1
14. nov 2010

@noe Tak to je na Tebe, ja som rozhodnutá netestovať. Ak Ti nepichali Pregnyl, tak to zajtra kľudne vyskúšaj 😉

noe
14. nov 2010

@sunday1 pichali mi pregnyl. Som netusila, ze to moze ist aj bez neho. Zatial este nemam take silne nutkanie testovat, tak este par dni pockam. 😉

nechsazadari
14. nov 2010

@noe - ale čo by. 😀 Po nás môže byť svetlovlasé. Iba ak by sa primiešali gény od starých rodičov a spolu s tou našou svetlou vytvorili ryšavú. Len sa mi hrozne páčia ryšavé dievčatká 😵 😵 😵 Ale veď vieš, budeme to škvŕňa malé ľúbiť aj so zelenými vlasmi!
Takže trénuješ prebdené noci na mačičkách. Trénuj, trénuj- o 8 a pol mesiaca je to tu 😉

sunday1
14. nov 2010

@noe Nie všade ho pichajú, ale je určite lepšie, ak Ti ho pichli. Pýtala som sa preto, lebo cca. 10 dní môže ovplyvňovať výsledky testu.

sunday1
14. nov 2010

@nechsazadari 😀 😀 😀

nechsazadari
14. nov 2010

@sunday, @noe - v Gynfive v BA po ET pregnyl nepichajú. Že sa to robí som zistila až tu na koníkovi. Kto vie prečo nám ho nedávajú....Lakomci, lakomí! 😠 😉

kefalinek
14. nov 2010

baby mne sa ziadost z poistovne do centra vlecie uz dva tyzdne je to normalne,najprv mi ju vratia potom ju v jeden den dostanu a aj schvalia a potom dva tyzdne jej neni

noe
14. nov 2010

@nechsazadari 😀 😀 😀 mozno motyka vystreli a bude aj rysavcek 😀 ja strasim manzelika, ze bude cernosko, ze sa mozno v CAR poplietli 😀 😀 😀

@sunday1 hm.... v kazdom CAR je to trochu ine. Snad vedia co robia 🙂 Tak ja si teda pockam ale som strasne zvedava 😀 😀 😀
I ked Heliosu sa tento mesiac nejako nedari. Este ani jedna tehulka 😠

annamary27
14. nov 2010

@nechsazadari , @noe ahojte.Tak dnes sme vyrazili z domu o 5.30 ,šoférovala som ja do centra aj späť.Napokon sme do obchodov nešli,lebo otvárajú neskoro a my sme už pred ôsmou papkali v MCdonalde na Rožnavskej a potom sme už ťahali domov.Bolo nás tam dosť,ako cez týžden len s tým rozdielom,že sme sa nehlásili na recepcii,ale rovno chodili na krvičku a sono.Na ultrazvuku to vyzerá dobre a okolo 10tej mi už aj volali,že pichám dalej také dávky ako včera a dalšia kontrola v utorok,tak si môžem ešte s drahým urobiť v stredu cez sviatok výlet do Hungary 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirka321
14. nov 2010

@annamary27 krááásne , aj môj manžel je Peťko.... 🙂

martinaaaaa
14. nov 2010

@sunday1 tak vam drzim palce 🙂

chicca555
autor
14. nov 2010

zdravim po dlhsej dobe 🙂 🙂 🙂 ako sa mate, co je tu nove? 🙂

sunday1
15. nov 2010

Dobré ránko 🙂
@martinaaaaa Ďakujeme 😉

kvetinka98
15. nov 2010

@sunday1 dakujem za povzbudenie ešte zatiaľ nič tak je to v pohode a dúfam už ani nepríde mrcha jedna.... 😉

kefalinek
15. nov 2010

@annamary27 tak to je super

chicca555
autor
15. nov 2010

kocky, ako pichate decapeptyl? 🙂 mna to od zajtra caka, v Heliku mi ukazovala koordinatorka nejako tak, ze vpich, jemne povytiahnut a pak pichnut celu davku... treba to tak alebo normal vpichnut a zatlacit piestik?
pytam sa ako pipik, ale ja som uz za tych 5 mesiacov uz zabudla 😝 diphereline mi totiz pichala svagrina, toto si chcem uz sama

sunday1
15. nov 2010

@kvetinka98 Držím palce 😉 😉 😉

sunday1
15. nov 2010

@chicca555 Ja som si síce decapeptyl nepichala, ale ak Ti kázali povytiahnuť piestik, tak je to kvôli tomu, aby si si náhodou nepichla do žili - ak povytiahneš a v striekačke nie je krv, tak je to ok.

chicca555
autor
15. nov 2010

@sunday1 to som si aj myslela, len neviem ako to budem povytahovat s takymi trasucimi rukami 😀 😀 dost co sa budem odhodlavat to do seba pichnut 😀

noe
15. nov 2010

Dobre ranko 😵

@chicca555 super stimulka sa blizi 😉 Decapeptyl pichas co najviac kolmo a len vstreknes pomaly obsach striekacky. Tempo si urcujes ty sama, lebo hodne stipe. A pri pichani mozes chytit riasu a tu aj drzat pocas celeho pichania, alebo ju mozes po vpichnuti pustit. Alebo ak mas trosku viac vankusikov na brusku, tak ani riasu nemusis robit a rovno pichnut 😉
Drzim palce, nech vcelicky co najmenej stipu a niesu modrinky 🙂

sunday1
15. nov 2010

@chicca555 Prvá včelička je vždy kritická, ostatné už pôjdu ako po masle 😉

sunday1
15. nov 2010

@noe Ako sa cítiš? Máš nejaké príznaky?

chicca555
autor
15. nov 2010

@noe jj, uz je to tuuu 🙂 🙂 konecne 😵 😵 😵 co najviac kolmo myslis tak, ze vodorovne hej? nie dosikma 🙂 len sa uistujem 😀

@sunday1 dufam, ze to bude tak 🙂

chicca555
autor
15. nov 2010

@noe temu som nazvala 2. IVF na jesen 2010, ale mne sa to akosi predlzilo az na zimu 2010 😝 co uz... len s tym dlhym protokolom je to este nadlho...

nechsazadari
15. nov 2010

Ahojte kočky, pred chvíľou som sa vrátila z BA. Kontrola v poriadku, poobede volám, ako ďalej. Pýtala som sa Dr., na kedy odhaduje OPU a hovorila, že snáď koncom týždňa. Na folíky som sa radšej nepýtala, nech nestresujem, či ich je málo, či veľa...
@annamary27- tak sa asi budeme teraz o ten jeden dník v GF míňať. Odhadujem, že my pôjdeme na kontrolu v stredu. A aká si ty šoférka, takto do centra 😎 Ak by som skúsila ja, tak som večer v správach 😀 😀 😀

sunday1
15. nov 2010

@nechsazadari Dobré správy 🙂

noe
15. nov 2010

@sunday1 ja sa necitim nijako. Obcas mam take sekundove bolesti ako pred cervenou, ale inak nic. Uz ma ani vajecniky nebolia. Neviem ako sa citia tehotne, ale ja sa tak asi necitim. Praveze citim velku prazdnotu. Ked som riesila inj, tak som videla, ze sa nieco deje, po OPU boli priserne bolesti no vedela som, ze sa nieco deje, este aj po ET som mala bolesti nejake 2 dni, no odvtedy nic. Tak neviem ci to tak ma byt??? 😕 😕 😕

@chicca555 pichas to pod kozu( nie do koze), takze ihla nech ide co najhlbsie, + - 90` uhol. 😉 Jednoducho chytis a pichnes 🙂

noe
15. nov 2010

@chicca555 jesen / zima... hlavne, ze sa podari 🙂

@nechsazadari super spravy, tak za par dni uz mas prvy cast za sebou 🙂 Potom je tu uz len na malickych 😵 😵 😵