2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 - zatiaľ to ide, hlavne keby také chceli byť cca o mesiac 😝 A Ty ako, drobci sa v brušku nehádajú?
@noe - o veď to, keby sme to nejako mohli odmakať aj tie časti, keď už je to len na malých...Veď vieš, práve prežívaš. 😉 Inak pocity tehotnosti, netehotnosti nerieš (ak sa len troška dá). Nie len, že to má každá žena inak, ale ako tu tak čítavam, tak aj každé tehotenstvo je , aj u tej istej ženy, iné. Navyše sú také, ktoré to už balili, lebo sa 100 % cítili netehotné a tááák sa nám teraz guľatia 😀 😀 😵 Pozdrav drobčeka do bruška a svoju 4-nohú perepúť v okolí.
@nechsazadari Bruško trošku pobolieva, ale to môžu byť rovnako dobré aj zlé správy, tak čakáme. 🙂 Je to úplne iné ako po prvom IVF, akosi som zmierená s tým, že nič nenarobím. Ak je všetko v poriadku, tak sú už poriadne zakusnuté a ak nie, tak to už nezmením. Tak teraz, keď si to čítam, tak to vyznelo poriadne depresívne, ale nie je to tak. Dúfam, že sa to podarí 😀 😀 😀
@sunday1 No to len tak obcas, aby sa nepovedalo 😀 😀 😀 len skor mam pri tom vzdy pocit, ze cervena je asi blizsko 😠
@nechsazadari ved to keby som nejako mohla vediet, zo co to moje male v brusku, ci sa mu paci, ale si bali kufre 😀 😀 😀 moje macky mi nespominaj 😀 sa idu zabit, velky kocur strasne ziarli, nastastie male odchadza, musi ist prec, tak este jeden dva dni s nimi zvladnem 😲 😲 😲
@nechsazadari ahojky,ani ja som sa nepýtala na folíky,ale dosť veľa tam stláčala doktorka klávesnicu,tak myslím,že ich je zas dosť ako minule,vtedy tiež dosť ťukala a povedala,že na monitore to vyzerá v poriadku.Mne asi zajtra povedia už Pregnyl,veľmi dúfam,lebo aj 1.ivf mi končila stimulka treťou kontrolu alebo ešte 1kontrolka a OPU cez víkend.Jééé,to by bolo,keby sme ležali spolu 😀 😀 😀 😀
@annamary27 - ja by som bola rada, keď by som sa s Tebou na OPU stretla 😀 Mne tiež klikala na klávesnici ako divá, ale len na pravej strane. Na ľavej teda menej 😒 Nevadí, aj tak ich už cítim, takže čosi tam hádam bude. Idem si doumývať okná, dokiaľ mám v brušku len náklad z folíkov. Daj zajtra vedieť ako pokračujete.
@nechsazadari už aj ja cítim ten náklad,pri prvom ivf som si to nejak neuvedomovala,ale teraz cítim vaječníky a som ako pancierové vozidlo,nejaká ťažká a stráááášne sa mi nechce už chodiť do roboty.
@yeliel , cavelo,kam si sa mi vyparila? 😨
@sunday1 no okolo 16, 17 mi chodi bezne, co je uz zajtra. Ale pocas stimulky meskala nejake 3 dni, tak neviem. Ale dufam, ze nepride najblizsi rok ju neckam 😀
@annamary27 urcite budes mat krasnu urodu 😉 a hlavne kvalitnu 😵
@chicca555 jasne dlhy protokol je dlhy ale rychlo ubehne 😉 Ja som teraz 8 den po ET a normalne mam pocit, ze je to tak davno co som vcelickovala. Uz som aj zabudla ako mi liezli na nervy 😀
Zamestnaj sa aj niecim prijemnym a hlavne si pichanie tak naplanuj, aby si nieco pred tym robila a ked pride cas, tak len pichla. Mne to pomahalo. Som pichala o piatej a mnohokrat som prisla domov za 5 min 5 a sup sup pichnut.
Par krat sa mi stalo, ze som mala pred piatou kopu casu nicnerobenia a to som s ihlou aj 10 minut v ruke lamentovala ci pichnut alebo nie. A to bolo najhorsie 😀 😀 😀 ked o tom premyslas 😀
Takze nepremyslat, len pichat 😀 😉
Drzim palce, za chvilu si tu budeme pisat s tebou uz ako s tehulkou s milacikom v brusku 😉
@noe viem, ze to rychlo ubehne, ale teraz sa mi to zda este velmi dlha doba 🙂 🙂 ja akurat od rana dumam, ci budem pichat rano, pred tym nez pojdem do prace, ale po navrate z prace... neviem sa rozhodnut 😀
kedy si si davala robit vysetrenia (krv a interne vysetrenie)? uz ked si zacala pichat gonal alebo este pred tym?
@annamary27 - tak sa zajtra pravdepodobne vidíme. Mám prísť na kontrolu už v utorok. Som dávno nebola v BA... 😝
@noe - jasne, že mrcha nepríde, veď si pobalila kufre a išla aj s tou mojou na dovču. Neviem ako ty, ako ja som jej zaplatila full service, nech sa zdrží 😎 😀 😀
@chicca555 - ja pichám večer a celkom sa mi to osvedčilo. Nemusela som ráno stresovať, kvôli času. A aj vzhľadom na kontroly v Care mi to lepšie vyhovovalo. Ale zasa možno Ti bude lepšie vybaviť to ráno a mať celý deň pokoj. Drž sa a hlavne nech včeličky urobia čo majú! 🙂
@nechsazadari mas pravdu 🙂 budem asi predsa len pichat vecer, budem mat aspon klud a nebudem sa nahlit do prace 🙂 🙂
dakujem, drzim prsteky aj tebe, nech vsetko vyjde na 1 s * 🙂 🙂 🙂
@chicca555 ja som pichala o 17.00 a bol to dobry cas, no mozno o 18.00 by bolo este lepsie 😉
Predoperacne som riesila este pocas uzivania provery. Lebo tyzden mozno niekde trochu viac trvaju vysledky na infekcne choroby, tak mi koordinatorka radila co najskor.
🙂 🙂 🙂
@nechsazadari ta moja ma este aj aj wellness servis v cene 😀 ale nepribalila som je spiatocnu letenku 😀 😀 😀 Nech si uzivaju tam, my si budeme uzivat tehulkovanie tu 😵 😵 😵
@nechsazadari čože?ty ideš zase zajtra na kontrolu?čo sa im nechce v stredu prísť do robotky?
@chicca555 ahoj,aj ja pichám o 18tej,chodím k našim domov pichá mi to mama,ale puregon,čo si pichám z pera do brucha som pichala ráno pred robotou sama sebe.Ale včera ako som bola na kontrole,tak aj to som si pichla až na večer.Aj prvé IVF som pichala tak,že puregon ráno a menopur,diphereline večer a bolo to o.k.
Ja som si predoperačné vybavila asi pri 14tej injekcii ,teraz štvrtok a OPU budem mať už tento týžden. 😀 😀 😀
ahoj babule 🙂 ako sa tu mavate?
Je tu nieco noveho? hlavne neake tehulky? 😉

@noe Akože nič? Však máš sekundové bolesti 😉 To znamená, že sa niečo určite deje a držím palce, aby to bolo mimi, čo Ti v brušku vystrája 😉 Už len týždeň a budeš vedieť. A dovtedy tu budeme koníkovať 🙂