icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
30. júl 2010

ahojte babulky...
@wera ahoj moje..to mi je luto ☹ ..ty si bola predsa uz po IVF niekde na sono ci uz uz v CAR alebo u svojej gyn ci nie? to vtedy nevedeli,ze niesu vajecniky v poriadku alebo naco cakali? ☹ ☹ ☹ ,,,,baby ja som na bola tiez nasrata z pristupu Car po neuspesnom IVF,ze oznamia len vysledok a dopo dovi ...ze nespravia este nieco ako zaver ak bol nesupasne to nase IVF, ved najlespie vedia co sa s nami deje...ale nefunguje to tak..ja som sa dala po nesupechu a prvej Ms skontrolovat svojej obvodnej gyn.
@janemari ja idem pred KET iba na ultrazvuk..a to medzi 10 az 14 DC..tak som zvedava,ze ked ten den pride tak co mi povedia 😖
Do Car v Ba co chodievam ja tak pocas stimulky ...sa robieva pravidelne ultrazvuk a aj krv,,a podla krvicky s aupravuje davka hormonu...pocas stimulky som bola na kontrolu 8..ci doknca 9krat ak to vychadzalo na nedelu tak aj vtedy ..takze v tomto smere su dosledný .

pegggi
30. júl 2010

@wera je to ťažké teraz sa zmieriť s ďalším čakaním 2-3 mesiace. Ale ak by to teraz nemalo byť dobré, možno by ti museli prerušiť stimulku a aj tak by sa ET oddialilo o pár mesiacov. Asi to tak má byť a tvoje šťastie na teba čaká niekedy v októbri-novembri a nie teraz. Možno budeme stimulovať spolu, mne to vychádza na prelom septembra a októbra, uvidíme ako príde mrška. Snáď sa tvoje vaječníky dovtedy zrekreujú.

shandy
30. júl 2010

ahojte dievcence, dnes az tak neskor, lebo som bola rano u lekara. postipal ma daky nakazeny hmyz a tak mi napuchla noha, ze ledva chodim 😠
@wera moja to je mi luto ☹ ☹ ☹ ☹ 😔 , viem asi ako sa citis a ako si sa uz na stimulku tesila. ja este stale neviem, co moja stitna, ak nebude ok, tiez to budem musiet posunut, takze uz som zmierena aj s tym variantom...ja myslim, ze vsetko bude ako ma. z nejakeho dovodu to asi tak musi byt, ale verim tomu, ze ten dalsi pokus bude uz ten pravy...a nechcu ti aj skor skontrolovat tie vajecniky? napr. o mesiac, ze ako su na tom? ja by som si antiku nedala, nuz ale snad vedia co robia....

shandy
30. júl 2010

inak mne v Brne tiez krv nebrali, mozno kvoli tomu, ze to bola len minimalna stimulacia...ale je fakt, ze vsade su ine postupy. pekny den vam zelam babulky...

wera
30. júl 2010

ďakujem babulky 🙂 tak život ide ďalej a tie dva tri mesiace to nejako vydržíme...

@shandy vaječníky mi budú kontrolovať teraz najbližší cyklu okolo 18 DC že v akom sú stave keď budem brať tú antikoncepciu... medzitým idem ešte na krv a skočím si sama vybaviť ešte aj tú genetiku... dúfam, že tú štítnu budeš mať okey aby ste mohli začať čo najskôr... 🙂

@pegggi jasné ja to tiež tak beriem že čo má byť to bude.. a možno sa práve budeme pod vianočným stromčekom vytešovať z pozitívneho testíku...veď uvidíme 🙂

@yeliel hej bola som na sone tuším dva alebo tri krát od posledného IVFka a to priamo v centre... tak neviem prečo to nezistili skôr...

babulky tak krásny deň ešte prajem, ja idem dnes z robotky skôr.... idem si niečo pekné kúpiť a spraviť si radosť... večer prídem 🙂 pa pa 🙂

shandy
30. júl 2010

@wera no ja to praveze az tak extremne neberiem, aj keby sme to posunuli, ale tak mozno aj preto, ze toto bude uz moja tretia stimulka, tak uz som z toho tak nejako unavena, aby som to riesila....teraz to uz nechavam plynut, ze bude ako ma 🙂 , ale samoska by som sa tesila ak by bola stitna ok. ja idem na genetiku v pondelok, tak tebe drzim palce, nech dostanes skory termin.
ja vam prajem pekny vikendik a weri urob si radost, treba sa potesit.. som zvedava, co pokupis 🙂

yeliel
30. júl 2010

@wera tak tak tak potes sa niecim pekným 😉 🙂 a preco si chodievala co Car na sono aj po IVF..pytam sa len preto,lebo mne len oznámili výsledok a viac som tam nebola a aj ked som si bola pre protokol na KET tak mi dali len papiere ale ziadna kontrola..

monicka7299
30. júl 2010

pridala som ďalšie krásne vecičky do môjho bazárika 😉

https://www.modrykonik.sk/bazar/moj/

wera
30. júl 2010

@shandy
@yeliel ahojte babulky 🙂 no nekúpila som si nič.... ☹ nič pekného som nenašla... ale zajtra pôjdem s drahým poobede po obchodoch do bytíku ešte nejaké veci pokupovať tak snáď si niečo pekné nájdem čo ma poteší 🙂

@yeliel ja som bola v care po nezdarenom IVFku tuším o dva týždne, to som išla vypísať novú žiadosť vtedy mi tuším sono nerobila...ale nepamätám sa presne.... a potom som tam bola o mesiac keď sme mali schválenú žiadosť a to mi meškala MS tak ma doki znovu pozrela sonom, pichla agolutin a predpísala duphaston... no a sono mi robila potom až dnes... hmmm fakt neviem... ale ja mám niekedy pocit že doki ani nevie čo som a kto som...vždy si iba rýchlo prelistuje kartu a potom sa snaží niečo vymyslieť... 😖

wera
30. júl 2010

@monicka7299 🙂 pekné vecičky 🙂 ... ja budem musieť popri tom čakaní sa asi odznova naučiť štrikovať aby som si vyplnila nejako voľný čas...

yeliel
30. júl 2010

@wera zajtra si urcite nieco vyberies..mna strasne bavilo nakupovat do nasho bytiku 🙂 nuž musime byt trpezlive aj ked je to obcas tazke 😝 ..tak to mas este dobre..moj doki v centre ma vobec neriesi 😀 take,ze ak mi meska Ms..to musim ist za svojou obvodnou gyn a ta mi pichne agolutin a aj ma pozrie 😉

wera
30. júl 2010

@yeliel tak to hej, aspoň nejaká výhoda v centre... nemusím teraz chodiť k môjmu gyn... hej hej už sa strašne teším ako budem kupovať do bytíku také drobnostičky... dnes sme kupovali kuchynské spotrebiče tak sa už moc teším kedy budem používať novú kuchyňu 🙂

yeliel
30. júl 2010

@wera jasaan drobnosticky su fajn..ja ich este stale nakupujem 😉 😀 jaj a tu anti...co ti nasadili tak moja obvodna gyn ....mi to tiez navrhla po IVF aby sa vraj vajecniky zregenerovali 😉 🙂 kedze sa chystam na Ket tak som to nechala teraz tak ..inac poslednu mrchu som mala 31,5 😀 ..ale ak budem nahodou pred dalsim IVF tak si ju urcite nasadim 🙂

wera
30. júl 2010

@yeliel čožeee? 31.5.? to je doooosť dávno... neberieš žiadne lieky aby si ju dostala? a neboj žiadne ďalšie IVF u Teba nebude 🙂 musí sa uchytiť eskymáčik 😉
asi má doki pravdu že je dobré zregenrovať vaječníky...ale mohli mi to aspoň povedať skôr a nie ma takto naťahovať... ☹ ☹

yeliel
30. júl 2010

@wera no ano je to dost 😝 vlastne to bola mrcha po IVF a odvtedy nic...neberiem nic...dam si az pred KET pichnut agolutin 🙂 tak teraz len dufat,ze budu vajecniky a aj maternica priprvena na ten KET,,lebo ked som dnes citala co sa prihodilo tebe tak som bola prekvapena ,ze aj take sa moze stat ☹ neveim preco to neriesili skor ,mozno sa ti to od posledneho ultrazvuku zhorsilo a nechcu ta zbytocne trapit ...daju to dporiadku a potom sa do toho pustite 🙂 😉

wera
30. júl 2010

@yeliel zlatko ale MS by si mala dostávať pravidelne... či už bez liekov alebo s nimi... 2 mesiace je dosť dlhá doba, mala by si skočiť k lekárovi... ja by som sa asi bála 2 mesiace nemať MS.... skús sa na to popýtať u dokiho, aby si potom nemala problémy s hormónami... a aby bolo Tvoje telíčko tip top keď pôjdete na KETko... 🙂
jooj a určite som Vás nechcela babulky vystrašiť... teda ale mňa je to asi normálne, mne sa totižto vždy stane niečo zlé...už som na to asi aj docela zvyknutá... 🤐 vždy keď idem k doki tak mi niečo nájdu 😖

yeliel
30. júl 2010

@wera tak to sme dve moja...mne sa tiez vzdy nieco stane ....nikdy nic nejde normalne....ked sa stazujem dahemu..tak sa to snazi zlahcit a zartuje,,ze ale zaltko este si si nezvykla,ze u nas nikdy nic nejde normalne? 😀 a tu moju Ms mam vzdy tak..uz si ani nespominam kedy som ju dostala sama od seba..roky som brala dupahston a od kedy chodim do centra tak vzdy len po agolutine..moja Dr.o tom vie bola som tam nedavno...nespominala,ze by to malo ovplivnit KET,chcela som este pockat na vysledok na chlamidie a potom uz asi pojdem Ketkovat..ale dako sa neviem odhodlat ci co tak aj tu mrchu odkladam 😕 ..ale inac ma pobolieva brusko tak mozno pride aj sama od seba 🙂

evasbk
30. júl 2010

ahojte babenky, som trochu rozčarovaná z toho že vas po neuspešnom ivf hned neposlali na vyšetrenia.... Mne robili hned imuno. a aj genetiku mám už za sebou. Žiadost mám už schválenu, len v centre maju toho vela, tak som objednaná na pohovor až 20. 8. a manžel musí íst ešte raz na kontrolný spg, tak dufam, že v septembri do toho pojdeme....

janemari
31. júl 2010

@wera to akoze ti po ivf neurobili vysetrenia? Ved ja som tam bola po mrche a robil mi dokladne sono az mi bolo sproste ze sa tak dlho vo mne vrta.Ale skontroloval vsetko,vajecniky,maternicu,krcok skratka vsetko ci je to ok po ivf.

martinaaaaa
1. aug 2010

@wera no jasne vkladali nam dve iba jednemu vsak bilo srdiecko 🙂 a uz som spet

martinaaaaa
1. aug 2010

@yeliel dakujem nieje zac poslem aj viac ak bude treba 🙂

wera
1. aug 2010

ahojte babulky 🙂 aký bol víkendík?
... teda niekam mi zmizla fotečka...nechápem... 😒

martinaaaaa
1. aug 2010

@wera ahoj je mi to luto ze sa ti to odlozilo ale nech ta aspon to potesi ze cim viac sa to komplikuje pred o to lepsi bude vysledok 🙂

wera
1. aug 2010

@martinaaaaa ahojky 🙂 dúfam, že máš pravdu a bude tam nejaká prama úmera 🙂 a Tysa máš ako tehuľka? nevoľnosti nemáš?

martinaaaaa
1. aug 2010

@wera no uz aj zacali nieje to take hrozne ako to baby opisuju 😉

wera
1. aug 2010

@martinaaaaa tak ale asi je to aj fajn pocit keď vieš že je to z tehu 🙂

wera
2. aug 2010

dobré ránko sa praje babulky 🙂

yeliel
2. aug 2010

🙂 Dobre raknko babule 😵

@wera ahojček 😉 🙂

wera
2. aug 2010

@yeliel ahojky 🙂 ako sa darí?

annamary27
2. aug 2010

ahojte.Priebežne si vás tu čítam,len nemám nič nové.Stále som chorá,už aj pekne bolestivo vykašliavam,museli mi dať antibiotiká,tak teraz len dufam,že snažilkovanie nebolo uspešné,lebo to by bol zákon schválnosti keby mi to vyšlo a ja sa ládujem liekmi.ostávam pár dní doma,lebo to musím vyležať, od piatku sa mi to nezlepšilo a velmi chcem isť v sobotu na svadbu,na ktorú sme pozvaný. 😉