2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 dufam,ze mam pravdu 🙂
No ja niako ,bola som na cyto tak budem cakat na vysledky a potom podla toho budeme pokracovat.
A cakam na volný termin na imuno lebo ak do toho pojedeme tak sme sa dohodli s Dr.v Car,ze nasadime prednison ale chce mat aj vysetrenie od imunologa a aj od obevodneho lekara. Ked budem mat vysledocky mam za nou skocit a dohodneme sa co dalej.Nasadila mi duphaston aby som dostala mrchu a v pripade,ze nezareaguejm tak mam dobehnut ,to sa mi strasne paci lebo v GF nic take neriesili ale mala som to riesit s mojim gynekologom a teraz mi Dr.povedala ze uz budem riesit vsetko spolu. 🙂
@annamary27 - neviem, čo ma už zajtra naháňajú na kontrolu, ale veď sa preveziem. A zajtra počítam kliknutia na každej strane 😀 😀 😀 Hoci to bude asi z mojej strany ťažko vedecká a spoľahlivá metóda. Tak zajtra mávam, zdravím, vyškieram sa smerom k brčkavej hlávke 😉 😀
@yeliel - ahoj, rada ťa tu vidím! 🙂
@ noe - moja spiatočnú má, ale až tak za 9 mesiacov a peniaze len na pohľadnicu. Veď má všetok komfort v hoteli, tak nech nešpekuluje, že by sa vrátila skôr. Navyše je v dobrej spoločnosti 😀 Keby si niekto myslel, že nám šibká - tak výhovorka na hormóny to istí! 😎
@nechsazadari ahojcek pipinka 🙂 😉 ako pokracujes? kedy bude punkcia? zvladas vsetko v pohodicke?
@annamary27 cavelo...neako sa mi sem nechcelo 😀
ako pokracujes?
@nechsazadari jááááj,ja by som šla najradšej v teplákoch na kontrolu,všetky nohavice mi prídu jak elasťáky ,všade ma tlačia,asi ma tá stimulka nafúkla a to množstvo tekutín čo vypijem denne.zapnem radar a budem aj ja sledovať blondínečku ,že by v sukničke?! 😀 😀 😀 😀 😀 keby som ťa nejak nespoznala,hod sa mi pod nohy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@yeliel aké nechcelo,šak si tu bývala varená pečená 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .ja idem zajtra na tretiu kontrolu počas stimulky,boli sme aj v nedelu,to som si trufla odšoférovať sama do BA a späť,ale s manželom po boku.OPU sa nám už blíži. 😀 😀 😀
@annamary27 tak na chvilu som sa odpiekla 😀 😀 😀
A foliky ako rastu? posluchaju? 😉
@yeliel asi posluchaju,lebo tvoj býv.doki a včera aj dokina hovorili,že to vyzerá dobre a aj dosť veľa ťukala do stroja aj na lavom aj pravom vaječníku,ťukali tak veľa aj pri prvom ivf,tak to bude asi v poho.Ja som sa viac nevypytovala,šak to aj tak neovplyvním.
@yeliel - fungujem zhruba tak ako @annamary27. Zajtra idem na kontrolu a keď to dobre dopadne, tak koncom týždňa by mohla byť OPU. Som rada, že si sa ukázala, ale chápem, že sú obdobia, keď si treba vypnúť hlavu od všetkého okolo bruškatenia. Budeme sa tešiť, vždy keď si nájdeš chvíľku.
@annamary27 - zajtra možno skúsim rifle a dlhšie pásikavé tričko. Len neviem, či je dosť dlhé... 😝 Inak som tiež ako balón. Dávam nákolenníky a hádžem sa ti zajtra pod nohy. 😀 😀 😀 😀 😀
@nechsazadari 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zítra to roztočíme drahoušku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27
@nechsazadari fiha holky krati sa vam to!!! dzim palce 😉
dievcata, preco sa tak boja lekary davat tri embryjka? je tam nejake riziko, okrem toho, ze budu trojicky? 😕
ahojte kočky je tu niekto kto stimuloval menopurom?
@kukucka78 ahoj,ja pichám menopur ako tretiu injekciu popri diphereline a puregone.
@chicca555 za malicko, mne radili nenechavat si to naposlednu chvilu, tak som si to odbavila hned na zaciatku 😉
@annamary27 teda ty si si to pekne zariadila 🙂 takto maminu zneuzivat na vcelicky 😀
@yeliel ahojky no ja budem za tyzden uz oficialna tehulka 😀 som sa rozhodla 😀 zatial som len neoficialna, ale ako hovorim, za chvilu sa to zmeni 😉
@sunday1 to je krasne ako pises, ze 1 chlapcek a 2 dievcatka 😵 😵 😵 to nieje bezne zistovat pohlavie, ako ste sa k tomu dopracovali?
@annamary27 vieš mne napísala do protokolu menopur 3 amp.i.m. od 2DC a 6DC kontrola a dosť tomu nerozumiem
@yeliel tesim,sa, ze si spat a spokojna v novom a budem sa tesit este viac, ked zmena CAR prinesie svoje ovocie, a ty budes tehulka 😉 Teda budeme vsetky spolu tehulky 😵 😵 😵
@nechsazadari to si jej dala skoro spiatocnu, to ledva porodis a uz ju chces mat spat? Ja potrebujem este nejaky cas, aby som si zvykla, ze pride 😀 Ten rok je fajn 😀 😀 😀
Babule ved nerypte 😀 😀 😀 @yeliel je spat a to je dolezite.
Inak kde je @wera ????? 😕 😕 😕 ziadne TTTTTTTTTTTTTTTT neposiela, ako mam byt zo mna potom tehulka 😀

@sunday1 take ste si chvilu popracuj potom uz nebudes 😉 😀 😀 😀