2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 ďakujéééém...
@kukucka78 v tom ti asi neporadím,ja som mala menopur od 9dna cyklu po 12den,čiže po dnes,lebo mi už stoplu stimulku a idem štvrtok na výber.
@sunday1 dakujem aj ja všetkým babuľkám
@sunday1 dakujem uz som sa docitala http://www.doktori.sk/index.php?go=novinky-a-ak...
@annamary27 budem na teba vo stvrtok moc mysliet 😉 no vestica sa zda ma pravdu, len nech jej vestba vychadza 😉
@nechsazadari dufam moja,ze mas pravdu, dnes mam takmer cely den mrcha bolesti, vzdy ked idem na zachod mam hrcu v krku, ze ci nenajdem krv 😠 ale ako babulky pisali, ze je to aj pri uhniezdovani, tak verim, ze to mi len moj milacik dava o sebe vediet 🙂
@mirka321 moja, zlaticko 😵 😵 😵 😵 GRATULUJEEEEEEEEEEM !!!! tak aj napriek krvacaniu sa babulko udrzal. Musi byt velky bojovnicek 😉 Velmi sa tesim, nech len bojuje dalej a za par dni nech ukaze aj srdiecko 🙂
@noe dakujem krásne 😎 😎 😎
@mirka321 - ahoj maminááá 😵 😵 😵 To je krásne a potešila si nás, ktoré takto frčíme na plné obrátky, ale určite aj ostatné babenky. Motivácia a povzbudenie ako svinka 😀 😀 😀 Že pozdravujem malého bojovníka do bruška!
@noe - jasnačka, žiadne mrcha bolesti- to malé používa taký obrovský nebožiec, aby sa zavŕtalo! 😉
@annamary27 - ja som s tým viac menej počítala, hoci by mi to padlo 100x lepšie, ak by sme tam ležali spolu. Snáď budeme mať na izbe komunikatívne fajn spolubojovníčky. A hlavne, aby to všetko dopadlo na výbornú! Aj pregnyl ideš natankovať ku vašim?
@chicca555 no v pondelok 😵 😵 😵 dnes sme 9 den po ET 😉
@nechsazadari no ak mas pravdu, tak to potom bude chlapcek a sidielko po manzelovi 😉 po mne by bola nezna princeznicka, ktora by ani nepipla 😀
@nechsazadari jasan,že k našim idem na pik-pik,ja si netrúfnem 😀 😀 😀 😀 ,babička si ,,vypichá,, svoje vnúčence 😎 😎 😎 😎 😎
ahoj posielam vam vsetkym narodeninove TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂 🙂 🙂
@nechsazadari ďakujem a držím veľmi palčeky, aby si aj ty pribudla k tehuľkám.... 🙂
@chicca555 dakujem, veru hned sa tu vyjasnilo, ked pribudla nova tehulka 😵 😵 😵
@martinaaaaa dakujem za virusiky, nech sa na mna lepia a milacik ostane u mna v brusku 😉
ďakujem všetkým za gratulácie a prajem Vám všetko najlepšie , nech sa Vám darí.... 🙂 😉
@noe coby nezostal to by bola chyba 🙂
Gratululujem novej tehulke a pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@janemari @martinaaaaa Ďakujeme 🙂
Dobré ránko 🙂
@annamar27 - tak dnes máš po dlhej dobe konečne jeden nepichací dník. Tie naše dieťatká budú ťažko kolektívna práca. 😝 😀 Dúfam, že budem mať zajtra poslednú kontrolu v GF a pôjdem sa trochu opičiť s pregnylom po tebe 😀
@noe - ty princeznička jedna 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@martinaaaaa - pekné narodeninky a dobručké vírusíky, podarili sa 😉
@janemari - okrem vypekania vírusíkov sa ako mávaš? O nejaký ten týždeň by si mala začať cítiť aj pohyby maličkého, že? Poslúchate sa? 🙂
@sunday1 - dobré ránko! Ako sa má tvoja mini škôlka?
@nechsazadari Zatiaľ sa nejako neozývajú, tak dúfam, že sú tam a majú sa dobre 🙂 Prsia mám síce naliate, ale to ja mávam bežne aj pred mrchou, tak buď-alebo 😖 Takže zajtra kontrola?
@nechsazadari no robim kadeco,nejake rucne prace/anjelikov hackujem na vianoce na stromcek/,pomaly kupujeme vybavicku,pozerame co kde je najlacnejsie,obcas ma zoberu kolegyne,kamosky na pizzu a ak sa nic nestane budem sa buduci mesiac stahovat. 😉

@mirka321 gratulejéééééééém 😀 😀 😀