icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
17. nov 2010

@janemari Vzťahy sa ešte stále nedali do poriadku?

janemari
17. nov 2010

@sunday1 nie nedali a ani nedaju,mm ma vyhodil zo svojho zivota,momentalne sa venuje svojej byvalej a snazi sa vybudovat buducnost ,samozrejme bezomna a maleho. Keby si vedela co vystraja,ako uraza,psych.vydiera a podobne.Budem si musiet aj ja zariadit zivot bez neho,naucit sa zit pre male a dufat,ze sa este najde niekto v mojom zivote kto ma bude naozaj lubit a nielen mna ale aj male. 😔

sunday1
17. nov 2010

@janemari Samozrejme, že sa nájde, však z toho čo tu čítam vidím, že si fajn kočka a malé bude určite nádherné. Ani si Vás nezaslúži 😖 Nerozumiem tomu, aspoň o malé by sa mohol zaujímať, ale to sa mu všetko vráti. Však vieš, božie mlyny... Hlavne, že si aj Ty aj mimi v poriadku 😉

janemari
17. nov 2010

@sunday1 co sa tykamaleho pre neho je jedine to,ze on sa financne o dieta postara.To je vsetko co ho zaujima.Na druhej strane som rada ze som od neho prec,lebo ked by bolo male na svete tak by som ho nemohla vychovavat.Bola by u nas dennodenne svokra ktora by sa do vsetkeho starala,tak ako sa starala do domacnosi a do toho co robime.Bola by som len v strese a to by na male nebolo dobre.Bola by som nerada,keby z neho vyrastlo to,co je moj mm.Okrem toho mm tvrdi,ze male nieje jeho a ide ho dat na testy DNA a to hovori za vsetko. 😔

sunday1
17. nov 2010

@janemari Asi je to takto naozaj lepšie 😒 Možno keď sa malý narodí, aj on sa uvedomí a úplne sa zmení. A to, že nie je jeho, odôvodňuje čím, že sa Vám dlho nedarilo? 😕

janemari
17. nov 2010

@sunday1 to ze nieje jeho hovori preo,lebo zo zartu mu niketo polozil otazku a je to dieta tvoje?On dobre vie,ze som ho nikdy nepodviedla.Ved si zober keby som chcela dieta od ineho tak si nezaplatim ivf 🙄 A on sa nezmeni,zatial mu je dobre,ma zariadene komplet byvanie,stara sa o neho mamicka.Co vsak urobi ked si zariadenie zoberiem a ostane mu holy dom,si neviem predstavit.Nebude mat ani sporak,ani chladnicku,pracku skratka nic 🤐

sunday1
17. nov 2010

@janemari Chlapi sú fakt z inej planéty 😒 Každopádne Ty si hlavne dávaj pozor a stresuj sa čo najmenej, aj keď sa to ľahko povie.

janemari
17. nov 2010

@sunday1 Nemyslim,ze vsetci su taky,ale ked sa najdu vynimky tak to stoji za to. 😠 Ja tazke zahodit tie roky,co sme boli spolu,ale zase urcite by som nechcela zit taky zivot aj nadalej. A ako pokracujes ty?

sunday1
17. nov 2010

@janemari Ja len čakám. Ešte som len 4. deň po ET, takže krv je ešte strašne ďaleko a testovať nebudem. Zajtra už pôjdem do práce, aby som sa prestala v jednom kuse sledovať.

nechsazadari
17. nov 2010

@sunday1 - aj budú v práci vedieť, koľko sa im tam vráti ľudí? (lebo ja sa tajím s našimi pokusmi, aby som bola pod menším tlakom) Mali by rovno zvýšiť plat za takú účasť. 😀
@janemari - si si inak predstavovala obdobie, až budeš tehotná, že moja? Ja už svoje plánovanie tiež beriem s veľkou rezervou. Skôr to nazývam snívaním. V každom prípade v tebe rastie človiečik, ktorý ťa bude mať bezvýhradne rád. Nejaký ten pre teba pravý so širokým srdcom aj náručím sa časom tiež nájde. Môj bratranec, mladý chalan, si zobral babu s dvoma už relatívne veľkými deťmi. Teraz majú svoje bábo a sú nádherná rodinka.

sunday1
17. nov 2010

@nechsazadari Našťastie robím v rodinnom biznise, tak keď neprídem, nikomu nemusím nič vysvetľovať. V podstate si väčšinu roboty viem vybaviť aj z domu cez email a telefón. Som rada, že nikomu nič nemusím prezrádzať, asi mi zašibáva, ale pri všetkých tehotenstvách som potratila do 2 dní po tom, čo sme to prezradili, tak to tajíme 😖

nechsazadari
17. nov 2010

@sunday1 - to je na porazenie. Človek sa chce potešiť, podeliť sa o úžasnú správu s blízkymi a ono to takto vypáli. 😠 Ale neboj, to bola len taká stupidná náhoda. Už to tak nebude a všetko dopadne tak ako má- zdravučkými detičkami! 😵 Howg!

sunday1
17. nov 2010

@nechsazadari 😀 😀 😀 Dúfam 😀 😀 😀

noe
17. nov 2010

@nechsazadari 😀 😀 😀
@sunday1 ake krasne oslovenie pre tebe, ze miniskolka 😀 inak si uvazovala nad tym, ze co ked sa uchytia vsetky tri 😉 pojdes na selekciu, ci zvladnes trojicky?
@janemari ten tvoj je ako z inej planety. Riadny kvietok 😠 ale ako sa zda, malicke ti dava velku silu a vy dvaja to spolu zvladnete 😉

sunday1
17. nov 2010

@noe Tak nad tým nerozmýšľam, hoci sme to s dokim rozoberali, nemyslím si, že by sme mali až také šťastie, že by sa všetky uchytili. Ale ak predsa, zvládli iné, zvládneme aj my 😉 Neviem si predstaviť, že by som mala v brušku tri zdravé bábätká a ja by som povedala, že jedno nechcem. 😒 Ak by boli nejaké vážne komplikácie, tak potom by to bolo na zamyslenie. Teraz len dúfam, že aspoň jedno je poriadne zakusnuté 😀 😀 😀

annamary27
17. nov 2010

@nechsazadari ahoj,tak to si mala pravdu,bol to ťažko nepichací dník,len zadok ma bolí po Pregnale,ale je to v poho.Som po celodennom nákupe v Madarsku,vzali sme s manželom aj kamošku,pochodili sme obchody/mám dvojo nohavíc,opasok,pulovrík a podprsky/,skočili sme na obed a zacvakali sme aj 15000forintov za papuču na aute,hold stáli sme na zlom mieste a to sme tam parkovali už asi piati krát.
Predchvílou sme došli domov,idem si umyť vlasy,pak telo,pak-pedikúra-manikúra,zbaliť veci a veget pred TV,ak náhodou nezalomím už po správach. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zajtra sa vidíme 😵 😵 😵

franina
17. nov 2010

ahojte dievcata... ja som dostala ms po et minuly tyzden pondelok, lenze dnes je uz streda a ja este furt krvacam... 😕 nie silno len troska... 😕 mate s tym niektora skusenosti?

sunday1
17. nov 2010

@franina Mne sa to zdá byť dlho, skús zavolať do car, aspoň pre istotu.

franina
17. nov 2010

@sunday1 skor asi za mojou doktorkou gynekologickou.... v Car sa na mna asi ten lekar vykasle a povie ze on svoju robotu uz urobil 😔

nechsazadari
17. nov 2010

@annamary27 - takže ste už 4x pred tým za tú papuču ušetrili 😀 Nakúpila si si oblečenie, podprsky? No tak to sa maličké uchytia, aby Murphy zafungoval a ty si si to tak skoro neobliekla 😝 😉 Joj tak to nie sme sami, ja a drahý, keď robíme opatrenia, aby sme "prežili" aspoň do pol deviatej.Dúfam, že sa kliknutia na pravej a ľavej strane troška vyrovnajú... Teším sa, že ťa ešte zajtra uvidím, si sympoška na N-tú 😀 😵 😉

sunday1
17. nov 2010

@franina Rýchlo zmeň car 😉

franina
17. nov 2010

@sunday1 aj by som len keby sme tu mali normalne car, ale nemame...

janemari
17. nov 2010

Kocky pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

annamary27
17. nov 2010

@nechsazadari ja som myslela pri tých nákupoch aj trochu dopredu,takže podprsky sa dajú ešte dosť povoliť a sú celkom elastické,takže chvílku vydržia a gate sú tiež trochu povolné na brušku,ale pri mojom apetíte je to nevyspytateľné ,že dokedy, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Aj ty si sympoška,škoda,že nebývame bližšie k sebe 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 Ked to pojde šikovne,tak ťa možno počkám ešte aj po sone,ked ma zavolajú dnu až o osmej ako minule 😉 Treba pozitívne myslieť,to je fakt a aj ja som si pri tej pokute pomyslela,že kolkokrát sme ju ušetrili predtým 😵 😵 😵 😵
Drahý bol dnes podarený,že či ho zajtra potom vezmem do servisu s autom,a ja mu na to,že halóóóó´,ved ja budem po narkoze a musím 24hodín ležať a neriadiť vozidlo,on už uplne zabudol ako to prebiehalo pri OPU. 😎 😎 😎 😎 😎 😎

annamary27
17. nov 2010

@nechsazadari manžel je smutný,že neidete na OPU aj VY,že by tam mal na ten čas čakania na mna parťáka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sunday1
17. nov 2010

@franina Okrem SPLNu tam v okolí nič nie je?
@janemari Zase si beriem svoju porciu 😀 😀 😀

janemari
18. nov 2010

Tak dnešné,čerstvičké TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@annamary27 držím pačeky aj tie na nohách 😉

sunday1
18. nov 2010

Dobré ránko 🙂
@janemari Ďakujeme, už Ti naskočil 19. tt, však Ty si už skoro v polovici 😉
@annamary27 Držím palce 😉 Daj vedieť, aká je úroda 😀

chicca555
autor
18. nov 2010

@sunday1 dobre ranko 🙂 🙂

sunday1
18. nov 2010

@chicca555 Ahoj 🙂 Ako sa cítiš? Zlepšuje sa to?