icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
18. nov 2010

@nechsazadari moj drahý mu odkazuje,že ked sa dostane do tej miestnosti kde je aj dvd,tak nech si vymení dvdčko,neviem čo tým myslel 😀 😀 😀 😀 asi sa mu nepáčil príbeh 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no už som papala aj maslový chlieb s horčicou.
Trošku ma aj pobolievajú vaječníky,ale je to v pohode,dufam,že ma zhltnutý utrogestan večer poriadne uspí 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

nechsazadari
18. nov 2010

@annamary27 - môj mm sa asi bude snažiť presvedčiť sám seba, že tam vôbec nie je. Úbohá rusalka bledá!
Snáď ten utroš zafunguje, zvlášť po tej viac menej prebdenej noci. Ešte raz ďakujem za odpoveď na poštu a želám dobrú noc- Tebe, manželíkovi aj všetkým 15 -tim potomkom 😀 😀 😵 😵

annamary27
18. nov 2010

@nechsazadari dakujem a ideš na pregnyl alebo švagrinka príde k vám?

nechsazadari
18. nov 2010

@annamary27 - idem k nej, zasa nebudem toľko otravovať, aby o desiatej ešte ona chodila. Radšej sa nanominujem v noci k nim. Tí budú radi! Už sa maľujem, už sa chystám. A medzi tým mrknem "Médium" na Hallamarku, čiže Universal chanel. Snáď stihnú záhadu vo filme rozlúsknuť skôr ako pôjdem preč 😕 😀

annamary27
18. nov 2010

@nechsazadari tak ajoj 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
18. nov 2010

@annamyry27 - budem sa zajtra tešiť na "hlásenie" o bojovníčkoch! Dobrú noc a pekné sny v utrogestanovom rauši 😀 😀

franina
18. nov 2010

@annamary27
@nechsazadari joj holky radost Vas citat 😵 drzte sa !

annamary27
19. nov 2010

@franina dakujeme 😀 😀 😀

annamary27
19. nov 2010

@nechsazadari dobré ránko,mužíček vypravený do roboty,teleráno zapnuté,ešte si spravím kafe a vezmem nejaký croassant do postielky a do takej 10tej poležím,kým mám v sebe tú narkozu. 😀 😀 😀 😀 a možno ked sa rozprší vonku,tak si pospinkám aj dlhšie.

nechsazadari
19. nov 2010

@franina / 😀 😀 😀 😀
@annamary27 - dobré ránko, pregnyl mám v zadku a je mi fajn 🙂 Idem byť užitočná- upratovať. A po sobote budem deň, dva polihovať. Potom sa uvidí, kedy bude ET. Dúfam, že bude dosť embrijok, aby sme mohli mať PK a za tých 5 dní ešte aj čo - to postíham.
Chcela som sa ťa spýtať- kosa ti v tých krátkych rukávoch nebolo? Lebo som nejaká uzimená. Teraz mám župan cez normálne domáce oblečenie 😕 😀

sunday1
19. nov 2010

Ahojte kočky 🙂 Nejak ste tu dnes skoro 😉 Mňa išlo rozhodiť, keď mi ráno 6.38 zvonil telefón, niektorí ľudia skutočne nemajú súdnosť. 😒

kukucka78
19. nov 2010

nemate meriona? prosím

janemari
19. nov 2010

Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

annamary27
19. nov 2010

@nechsazadari ahoj ,tak kosa mi vobec nebola,ešte sme si aj vetrali,ja som sa tak potila pod paplonom ,až som si myslela,že som sa pocikala.Manžel,teraz ide zvoziť svoju mamku,lebo som jej vravela,že som mala 14zrelých vajok a máme 7embryjok a ona mi na to,že iba tolko???a to ešte musia prežiť,nie?no optimistka jak nechcem napísať čo.to aj ked som pri prvom ivf krvácala,tak som od nej počúvala,že podla nej ked krvácam ,tak nie som v tom,to mi tak dodávalo energiu v úvodzovkách.

annamary27
19. nov 2010

sunday1 , @franina , @yeliel , @wera , @noe , takže z 15tich vajok,bolo zrelých 14 a máme 7embryjok,ktoré vyzerajú zatial o.k.,zvolili sme PK,hatching vraj nebude treba a volajú mi v pondelok poobede,že kedy bude v utorok presne transfer.Máme zas 7mich statočných ako pri prvom IVF.

annamary27
19. nov 2010

@nechsazadari teraz ma napadlo,že sa idem kuknúť do cenníku,že kolko vycálujem za 14tich napichancov 😀 😀 😀 😀 😀 ty kokino 400eury,hlavne,aby sa všetkým 7mim darilo až do konca 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

nechsazadari
19. nov 2010

@annamary27 - jéééj, potencionálnych 7 detičiek 😵 😵 😵 😵 To máte krásne! Držím palčeky, aby zostalo aj do bruška aj na súrodencov. Keby všetko dobre dopadlo, tak máte do bruška aj na 3x. Ale vás doma bude! 😀 😀 😀 A svokre daj metlu a nech odletí! Také krásne vnúčence bude mať, keby len vedela. 😉

kefalinek
19. nov 2010

babenky tak zase ide m volat do heliosu kvoli tej ziadosrti a vyzeraa to tak,ze ju stratili
@annamary27 gratulujem , krasne ciselko

annamary27
19. nov 2010

@nechsazadari mohla by odletieť aj so svojim prvým nepodareným synom,ktorý tu už vyše mesiaca oxiduje.napadla ma taká blbá štatistika,že minule sme mali z 9tich napichnutých 7 a teraz zo 14tich je tolko,jaj dufam,že to bude o.k.,alo ET mi vychádza na 23.11.ako som chcela,lebo 23.1.sme sa brali s manželom,tak to musí vyjsť. 😎

annamary27
19. nov 2010

@kefalinek ježišmária,stratili?!!!!a neexistuje ani žiadna kópia?či záznam?aby sa to nemuselo robiť odznova?a dakujem ku gratulácii 😀

kikus77
19. nov 2010

@annamary27 gratulujem 🙂 7 je stastne cisielko , my sme dnes spisali ziadost na 2.IVF, ale teda uz nie v GF- tam stacilo 😉 Drzim palce aby PK dopadla uuuuuzasne 🙂 🙂 🙂

annamary27
19. nov 2010

@kikus77 dakujem,takže na nový rok sa do toho pustíte? 😉

kikus77
19. nov 2010

@annamary27 naplanovali mi to , ze zhruba 10.1. zacnem so stimulkou, na december mi chce nasadit antokoncepciu nakolko po 1.IVF mi to chodi, lepsie povedane nechodi ☹ . Este zvazujem ci si dovtedy nemam dat spravit imunologiu a hematologiu- v podstate ani neviem co to je, len citam, ze kopa bab si to po 1. neuspechu dava robit. Zvazujem aj DNA spermii nakolko tie nase su pomale a este ich je aj malo ☹. Nevies nieco o tychto vysetreniach?

A kto Ti robil OPU?

annamary27
19. nov 2010

@kikus77 o tých vyšetreniach nemám šajnu a OPU mi robila moja dokina Stenová,konečne som mala na nu šťastie 😵 😵 😵 😵

zlatanka30
19. nov 2010

@annamary27 super drz sa.
@kefalinek to je sila,ze stratili.potom musia mat v heliku pekny poriadok 😠 😠 😠

kikus77
19. nov 2010

@annamary27 s nou som sa nestretla ani raz, ja som mala Habulaka, len skoda ze nemal asni raz stastnu ruku ☹ U vidime ...po Novom roku v novom Care hadam stastnu ruku mat budu 🙂

kefalinek
19. nov 2010

@annamary27 vraj mi napoistovni mozu vystavit kopiu , ale tam sa nemozem dovolat,ta pani co to ma starosti nedviha telefon a na email mi neodpisuje , ja uz som v koncoch

nechsazadari
19. nov 2010

@annamary27 - tandemová metla to istí 😉 😀 A jasnačka, že to bude všetko úplne na parádu. Hlavne, ak to bude v taký symbolický dátum. 😵

annamary27
19. nov 2010

@nechsazadari díky moja,ty vieš povzbudiť v každej situácii.Vieš čo je zaujímavé,že mám také plnšie prsia a aj ma bolia bradavky,nepamätám sa,že by to bolo tak skoro už aj počas 1.ivf.Zajtra ti budem držať móóóóóc palčeky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,určite si na teba spomeniem aj ráno,lebo o 6tej mám budíček kvoli utrošu.Možno sa dostaneš aj skor na sálu ako tomu byva cez týžden,že až po 9tej.

annamary27
19. nov 2010

@nechsazadari Trochu som driemala po obede, manžel došiel z práce,tak ideme na nákup a potom k našim,aspon tí sa budú tešiť, ako zdravoťáci vedia pochopiť aký je tento proces náročný a zároven aj krehký ako domček z kariet 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂