icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
18. nov 2010

@noe Ďakujem 😀 😀 😀 Mrcha Ti neprišla, určite bude krvička pozitívna 😉

noe
18. nov 2010

@sunday1 keby som sa tak nebala, tak mozno by uz na teste nieco bolo 😉 😀 😀 😀
Mozno zajtra naberiem odvahu, alebo cez vikend 😉 Ty ides, na ktory den testovat?

sunday1
18. nov 2010

@noe Ja tiež nebudem testovať, počkám si na krvičku, možno takto budeme mať viac šťastia ako minule 😕 A akého máš tušáka?

nechsazadari
18. nov 2010

@annamary27 - ahoj pipinka, som rada, že ti to tak krásne dopadlo. 15 vajok je krásne čísielko. Ja som, trubka, úplne čakala, že ťa ešte uvidím, keď vyjdem zo sona a budem ťa ešte popľúvať. Ale aj nevyslovené želanie malo hádam svoju moc, keď to tak dopadlo. Celý deň som na teba myslela. Teraz už prebieha ten zázrak a vajíčka sú splynuté so spermijkami a určite okolo lietajú malinkaté hviezdičky a z teba a mužíčka sa stávajú nové bytosti 😵 😵 😵 😵
@martinaaaaa - joj moja, keby si tak mala pravdu. Neviem ako sa mi podarilo ťa zaviesť, ale ja tehulka nie som. Ale snáď čoskoro 😀 😀 😀
@yeliel, @annamary27 (a všetky, ktoré to zaujíma 🙂 ) - moje dnešné novinky: na sone, práve keď som bola roznožka na koze a mala som zavedený ultrazvuk, z jedných dverí dofrčala doktorka Stenová a v pohode preplávala cez ordináciu do druhých dverí, kde sa berie krv. Pohodička, súkromie, vrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠 Moja lekárka mi povedala, že z ľavého vaječníka toho veľa nebude, ale napravo, že je toho až, až. Tak som sa jej spýtala, ako to vyzerá na pravo a na ľavo a odpoveď bola, že Pekne. Hmmm, niet nad konkrétne, presne merateľné číslo "pekne" 😒 😉 Ale nakoniec som rada, lebo dnes ideme na pregnyl a v sobotu mám OPUúúúú 😀 😀 😀 😀 Zmierujem sa s tým, že bude menšia úroda ako minule, ale chystám sa na lepší, čo lepší- najlepší! konečný výsledok! 😎

sunday1
18. nov 2010

@nechsazadari To sa už len 2x vyspinkáš 🙂 Koľko si mala vajok minule?

nechsazadari
18. nov 2010

@sunday1- minule bolo trinásť vajíčok a len jedno bolo nezrelé.Ale teraz z tých na ľavoboku vraj bude zrelých málo. Ale nevadííí, nevadíííí 😝 😀 Dúfam, že vy sa celá čata poslúchate 😉

mirka321
18. nov 2010

@nechsazadari držím silno palčeky, nech je úroda čo najväčšia a nech sa krááásne oplodnia 🙂 😉

nechsazadari
18. nov 2010

@mirka321 - ďakujéém, bodaj by tvoje slová boli sväté 😀

annamary27
18. nov 2010

@nechsazadari juj moja,normálne som ti priala na dnes ten pregnyl,tiež som na teba myslela.Aj ja som mala menšiu urodu oproti prvému ivf,ale dufam,že bude o to kvalitnejšia,lebo ked som vravela embryologičke,že minule som mala z 19tich 9nezrelých tak len zaufkala,že až tolko??Nevrč na moju dokinu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,ona mi robila OPU,som sa tešila,že práve ona mi vyšla.
Manžel už rozhodol,že po ET ideme inou cestou domov,po dialnici cez Trnavu,lebo k nám tá cesta strašne trasie a to by naše deti už tam vytrásol zo mna a sestričky sme sa pýtali aj na to cikanie a kakanie po ET a vravela,že je lepšie to taku hodinku zadržať,aby sme hned netlačili.
V sobotu ti budem držkať palce,idete na siedmu ráno?My pojdeme k mužovej býv.kolegynke a zároven to je jeho svedkyna zo svadby ,ona má 11mesačnú Nelinku,tak sa teším jak sa s nou zabavím 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 a kam ideš natankovať pregnyl? 😎

sunday1
18. nov 2010

@nechsazadari Tak nech je ich čo najviac a aby z nich boli krásne embryjká a potom bábätká 😀 😀 😀
@annamary27 Plánuješ PK?

annamary27
18. nov 2010

@sunday1 ked to bude možné,tak ano ,plánujem PK a rozmýšlam aj nad tým hatchingom,to som minule nemala.

annamary27
18. nov 2010

@noe dakujem,aj ja som rada,len ešte mám malú dušičku ,že aby bolo čo najviac zrelých 😉

nechsazadari
18. nov 2010

@annamary27 - vidíš to, a ani neviem- máte len ivf, alebo aj icsi? Áno ideme na 7:00 ráno a pregnyl dnes- buď na pohotovosť, alebo pootravujeme švagrinú. Ale myslím, že o desiatej večer bude vhodnejšia tá pohotovosť. Nech si zarobia 😝 A v sobotu si nastav budék, aby si nezabudla držať tie palce 😀 😀 😀 Každý palec dobrý! Ďakujem!
@sunday1 - ďakujem za želanie! Chodila som kedysi na prednášky z etnológie a tam som sa dozvedela, že želania (aj napr. na pohľadniciach) sú formou mágie 🙂 Tak verím, že budú mať želaný magický účinok 😀 😀 😀

tinna13
18. nov 2010

@sunday1 ahoj len pekne oddychuj ved mas v brusku 3 babetka. nad selekciou ani neuvazuj, je to hrozny zakrok. ja som ho absolvovala / tiez som cakala 3 ale jednovajecne/ a dnes uz lutujem, ze som sa nechala od doktorov presvedcit, mala som to nechat na toho hore. no ale co uz ☹
ale aj tak ti radsej prajem iba 2 😉

@noe drzim palce k // ciarockam, ak sa bojis tak netestuj, pondelok uz nie je daleko 😉
@nechsazadari prajem kvalitne embryjka, na pocte az tak nezalezi

nechsazadari
18. nov 2010

@tinna13 - máš pravdu. Ale my mamonári....najradšej kvalitné a veľa 🙂 A ďakujem!

sunday1
18. nov 2010

@nechsazadari To určite, už som Ti to vybavila 😀 😀 😀
@tinna13 Ďakujem 😉 Keď sa kočky pýtali na redukciu, spomenula som si na to, čo si si musela vytrpieť Ty ☹ Je to strašne smutné, ale asi to tak malo byť. Veľmi Ti prajem, aby už konečne bolo dobre a aby sme už všetky mali naše bábätká v náručí 😉

sunday1
18. nov 2010

@nechsazadari A ešte aby som bola zase premúdrelá - aj u mňa to vyzeralo len na 6 a nakoniec bolo 12 vajok 😉

annamary27
18. nov 2010

@nechsazadari podpisovali sme aj icsi a rozmýšlam aj nad hatchingom,keby mali hrubý obal. 😵 a kolko pregnylu ti kázali šupnúť?ja som mala 10000jednotiek.
Som nadopovaná ako keby mi dali kofein do narkozy,zatial som len podriemkavala,vobec som poriadne nespala a furt by som jedla len sprostosti,hamburger,kinder čokoláda,slané mandle,no jablko-to bolo normálne jedlo zatial 😵 😵 😵

nechsazadari
18. nov 2010

@sunday1 - si ma potešila hneď 2X 😎 😀 😵

tinna13
18. nov 2010

@sunday1 dakujem, ja sa dnes tesim 😀 😀 😀 , lebo mi schvalili ziadost a pani v poistovni mi slubila ze hned zajtra ju posiela doktorovi, takze este stiham do vianoc 2 IVF.

annamary27
18. nov 2010

@yeliel cavelo moja,tak zniesla som 15vajok ,d úfam,že budu aj zrelé a zajtra volám čo dalej,dávame icsi a rozmýšlam aj nad hatchingom 😀 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
18. nov 2010

@annamary27 - jéééj, ty máš tehotenské chute už teraz? Tak to sa príroda asi posnažila a navarila veľa potomstva, keď to na teba vplýva aj na diaľku 😉 😀 A s tým icsi ste sa ako rozhodli- myslím počet, ak sa teda môžem spýtať? U nás bola minule úspešnejšia "klasická" ivf metóda než icsi, tak sme si hovorili, že dáme len tú prvú cenovú hladinu, čo je myslím 1-3 napichnutí. No veď podľa počtu vajíčok a kvality bičíkovcov...Mám mať len 5000 jednotiek. 10 000 som mala minule. Som teraz vôbec nejaká iná... 😅 😝

nechsazadari
18. nov 2010

@tinna13 - dnes je vôbec taký fajn, pozitívny deň. Super správa, držím palce, aby boli rozprávkovo krásne vianoce! 😉

sunday1
18. nov 2010

@tinna13 To je super 😉

tinna13
18. nov 2010

@nechsazadari
@sunday1
@noe
@annamary27 dakujem baby budem vas priebezne informovat a samozrejme vas budem citat ako uspesne pokracujete 😎 a vobec mi nevadi, ze vsetky budete tehu skor ako ja 😀 😀 😀

annamary27
18. nov 2010

@nechsazadari nám hned povedali,že to bude icsi,inak by sa nespojili. 😉 nemáme tolko a tak kvalitné spermošky,aby sme si mohli vyberať,my musíme pichať.

nechsazadari
18. nov 2010

@annamary27 - no, veď štatisticky je icsi úspešnejšie. Minule nás prekvapili, keď nakoniec povedali, že môže byť aj ivf, tak sme to dali pol na pol. Uvidíme, či teraz budeme vyberať, alebo tiež všetko napichávať. Teraz som sa dozvedela, že švagriná je už zaktivizovaná, tak predsa len to zostane v rodine 😉

annamary27
18. nov 2010

@nechsazadari to som rada,že ti to pichne švagrinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zas mi je táááák teplo,manžel si prikúril,aby sa mohol isť kupať,ked už má spermiogram za sebou,on sa čvachce aj 3hodiny. 😝 😝

franina
18. nov 2010

@sunday1 velmi z prace nemoze odbehavat aj takto to bolo pre mna dost narocne... ☹ to by som nemohla s manzelom dat dokopy
spln je sukromne centrum a to druhe centrum je statne a tam je to este horsie...

@noe uz s tym nic neurobim cakam na druhu ms sice prva mi este stale nekoncila a ochvilku zacinam s ms druhy tyzden.... neviem som z toho celeho znechutena.... ☹
a ty sa ako mas?ako sa citis co nove??? ty mi povedz aspon dobre spravy

nechsazadari
18. nov 2010

@annamary27 - ja som sa bola vo vani nahrievať teraz a tam ma napadla tá skvelá otázka, čo som ti poslala do internej pošty. Ale inak som kompletná- dúfam 😝 Pozdravuj manžela, môj už teraz trpí, keď si zmyslí na odber. 😀