2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 no pretoze tu mam baby s ktorymi som zacinala 🙂
@nechsazadari tak nech sa moja predpoved vyplni 🙂 drzim palce 🙂 🙂
@annamary27 strasne drzim palceky uz sa to musi podarit 🙂 drz sa moja
@martinaaaaa dakujem 😵 😵 😵 😵
@annamary27 asi sa budes smiat ale fakt mi doslo ze som tehotna 😀 tlacim do seba pred pocitacom no hroza 😉
@martinaaaaa teraz môžeš,máš to dovolené 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@martinaaaaa - ďakovala!!! 😀 Tak cca za 2 týždne sa uvidí. To bude zasa raz nekonečné obdobie 😀 😀 😀 A dobrú chuť, tehuľka, nech vám obom padne na úžitok 😉
@annamary27 aj my sme mali 7 gratulujem super .... tesim sa drzte sa 🙂
Dobré ránko 🙂
@annamary27 Gratulujem, nech sa im všetkým darí. Z blbých rečí si nerob ťažkú hlavu, ak sa dá 😉
@nechsazadari Čakám od Teba len dobré správy 😀 😀 😀
@franina dakujem 😀 😀 😀
@sunday1 dakujem Ti 😵 😵 😵 😵
@sunday1 ahoj, dlho som sa neozývala, lebo som bola zo seba zmätená a aj ešte som. V utorok idem na krv, a vobec neviem ako dopadnem. test sa bojím spravit 😅 Aby som to upresnila, čo sa vlastne deje. Na 6 den po KET som začala slabo špinit, potom na 8 v noci v krvacat, ale trvalo to len do 9 dna a len do obeda, potom to krvacanie prešlo a od vtedy nič, ani nešpiním ani nekrvacam. Test som si dnes kupila ale bojím sa testovat. 🙄
@evasbk neboj,to ešte nemusí nič znamenať,že bola krvička,kolko žien má dlho ms a dozvie sa o tehotenstve až v niekolkátom mesiaci.na tvojom mieste by som asi netestovala ,aby si nedostala falošný výsledok a bude to s tvojou psychikou potom horšie .dúfaj-ver-pozitívne mysli,utorok je tu co by dup. 😉 držím silno palčeky
@nechsazadari kde síííííííííííííííííííííí,dúfam,že je všetko o.k. 😉
ahoj babule 🙂
@annamary27 cavelo pipinka pekna urodicka 😉 drzim palce nech sa dari aj nadalej 🙂
@sunday1 zlatko co sa deje? nedepkuj 😉
@yeliel ajoj som rada,ze ta vidim.ako mas??? 🙂
@yeliel dakujem moja a vy ako postupujete?
@sunday1 neboj bude dobre,,,pusti si neaku peknu muzicku 😉 Kedy ides na krvicku?
@zlatanka30
@annamary27 babule ja sa mam tak ,ze v norme 😀 😀 😀 drahy v robotke ja si vegetim 😉
Co sa tyka snazenia sme vo faze oddych ale doma sa snazime 😀 😀 😀
Cakeme na cyto a podla toho uvidime ked bude mat vysledokcy tak sa objednem do Car. 🙂
@zlatanka30 moje a ty ako?
@yeliel tak vseliako sa mam.tiez to uz psychicky niekedy nezvladam.vcera konecne prisla mrcha,tak mozem ist na tie odbery.a podla nich sa uvidi.momentalne mam hak ,aby sa zrovnal cyklus a este mi doky pridal indonal k tomu. 😠 chcem sa opytat tebe navrhli aj odbery na hematologia a imunulogia v care??
@zlatanka30 nie nenavrhli a aj preto som zmenila Car,ze sa tam nic nerieslio,,
Navrhla som si vsetko sama 😀 😀 😀
@yeliel pytam sa preto lebo mne dali samy od seba aj odbery na hematologiu a imunologiu.ale toto mi uz navrhli v novom care nie v heliku.tak hadam nam pomozu aj tie odbery k niecomu. 🙂
@zlatanka30 tak to je fajn,ze aj nieco riesia... 😉
Mne tiez v novo Car dokina brala krv na vsetko mozne aj som jej vravela a dala vysledky,ze stitku mam robenu ale ona chcela este raz aj tak 😉
pod kontrlolou hematologa som tak to sme neriesili
a imuno chce aj ona ..tak uvidime co a ako bude dalej. 🙂
@nechsazadari zlatko a ty si ako dopadla?
silno drzim palceky 🙂
@yeliel ved aj ja som uz rada,ze sa mi to konecne pohne.hlavne ,ze prisla uz mrcha meskala 5 dni.ale je otrasne silna po tom vsetkom,co sa stalo.aj mojmu obvodnemu je to luto,ale slubil ze pomoze nam ako sa da.uvidim zajtra.urcite tam necham zasa 60eur.ma slak uz trafi. 😠

@annamary27 - u mňa to s tými prsiami fungovalo minule a funguje aj teraz. Teda zatiaľ skôr len citlivosť, ale už sa teším, že sa prejavia aj ďalšie vedľajšie účinky 😀 Ďakujem vopred za palčeky- budem potrebovať. Aj minule som bola cez víkend a dávali si načas aj vtedy, ale presne si nepamätám. No veď neodídem, kým nespravia čo majú 😝 Mám ťa pozdravovať od môjho písaného.