2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@nechsazadari chcela som povedat ze sa budes tesit z 2 ciarok na teste 🙂
@nechsazadari No aká si Ty šikovná 😉 Gratulujem a čakám na správičky 😀
@noe Je mi to ľúto, ale nádej ešte je, však Ty vieš 😉 Držím palce, aby to bol nakoniec len planý poplach 😉
@noe - 2 snehuliačikovia sa v každom prípade tešia, až pôjdu k mamičke. Je jedno, či až ako súrodenci k prvému, ak by teraz len strašilo, alebo až sa budeš na to cítiť. Je super, že ich máš a nemusíš podstupovať celú stimulku. Tak, či tak, budem na teba zajtra tuho myslieť!
@annamary27, @martinaaaaa, @sunday1 - tak mi dnes volali. Mali sme 13 zrelých vajíčok, 8 sa oplodnilo, 2 z toho nám už zamrazili a 6 ide na PK. ET bude vo štvrtok a budem veriť, že aj z tých šiestich bude ešte niečo na zamrazenie. Oproti minulému pokusu sú to nádherné výsledky a strašne moc sa vytešujem. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵
@nechsazadari gratulujem ,krásne výsledky 😀 😀 😀 😀 😀 a mne prečo hned nezmrazili 😒 od čoho to závisí 😕
@nechsazadari a o kolkej ti volali?
@annamary27 - ďakujééém! 😀 Já ti nevím Karle. Mne niečo také splietala embriologička už pri posteli (možno to závisí od jej posúdenia?), ale veľmi som tomu nevenovala pozornosť. Ad jedna som bola ešte trochu mimo a ad dve som si hovorila, že uvidíme, ako sa vajká nechajú oplodniť.
@annamary27 - cca o 10:00. Práve som mala plné ústa, lebo som raňajkovala 😝
@nechsazadari ty si na tom lepšejšie 😉 😉 😉 😉 u mna ked sa po ET zas prestanú ostatný vyvíjať zas nebudem mať mrazáka ☹ jaj už som zas odbočila z cesty pozitívneho myslenia.No ja sa spýtam podla čoho to zmrazuju niekomu hned a niekomu potom.
@annamary27 - len sa pekne spýtaj, veď to robia s našimi potencionálnymi detičkami. A nielen, že budeš mať mrazáčikov, ale hlavne - o 2 týždne budeš oficiálna tehulka! Už som ti niekedy klamala? 😉
@nechsazadari o.k, väríme ,aj tebe budu volať až v stredu pred ET?
@annamary27 - presne tak, povedali, že zavolajú v stredu medzi 16:00 a 17:00.... Dúfam, že dovtedy vydrží babuliek, čo najviac. Ty budeš vedieť už zajtra, ako sa veci majú, že? Nech ti po telefonáte držia kútiky nahor! A v utorok 😵 😵 😵 😵
@nechsazadari mne povedali,že po 15tej,pamätám,že aj minule to bolo okolo takého času,lebo som ešte bola v robote a vedela som o tom informovať kolegynu a aj šéfku po PNke.Možno zajtra skočím k mame na návštevu,pak s kamoškou na obed ,nakuknem do obchodu a hned bude 15.00.Stále lepšie jak tvrdnúť doma so svokrou a nepodareným švagrom.
@nechsazadari včera som tu čítala taký smutný fotoblog,po 2mesiacoch odišiel malý Filipko do nebíčka,lebo mal choručké srdiečko ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ahojte kocky....neviete co sa deje s werou?? uz tu dlho nebola 😕
@samia28 ahoj,neviem,už som jej aj ja písala,snád majú len problém s netom. 😒
ahoj babule...co noveho? 🙂
@annamary27 - správne, než sa zožierať doma, radšej si urobiť plány. Len, aby si sa nezabudla a strážila fón. Ja som mala minule volať do GF, bola som u našich a zrazu pozerám, že je 14:15. 😝
Smutné veci radšej nečítať, teraz potrebujeme pozitívnu energiu a trebárs si aj zidealizovať svet, aby sme mali silu na prijatie bubliniek. Ja som včera zhodou okolností čítala o narodení tiež malého Filipka, ale bolo to pekné - malý od monika71. 😵 A zajtra ideme do kina na Haryho Fotra 😀
Ahojte.... 😉
@annamary27
@nechsazadari držím moc palce .... máte krásnu úrodičku 😉
@monicka7299 dakujeme ti krásne 😉 😉 😉 😉 dnes mi budú volať,že kedy bude zajtra ET,juj,pevne verím,že budu mať pre mna dobré správy. 😵 😵 😵
dobre ranko 🙂
@annamary27 no, vajíčok si mala pekne... takže nemaj strach....bude úspešný koniec 🙂 ... a tieto všetky úskalia budú minulosť 😉
dobré ránko dievčatá 🙂 Dnes išla Noe a Mirka 123 na krv a sono, tak im držme palčeky, aby boli dalšie tehulky. Mna to čaká zajtra 😕
@annamary27
@nechsazadari baby mate krasne urodičky, tak do Vianoc nech sme všetky tehu.
@monicka7299 - ďakujem Moni, teraz nás bude čakať najťažšia- čakacia fáza. Počkala by som aj pol roka, ak by bol dobrý výsledok 🙂 Tebe sa ako darí? Hlavička aspoň troška prevetraná?
@evasbk - tak si do hlavy ukladám k @annamary27 a @noe aj mirku123 a na zajtra teba Evi. Nech nám to všetkým vyjde!!! Budem ležať pod stromčekom na vianoce previazaná mašľou 😝 😀 😀 😀
@nechsazadari no ja mám tiež taký plan, že ak to všeko dobre dopadne tak sa rodine hodím pod stromček 😀 😀 😀 a previažem sa velkou mašlou 😀 😀 Velmi si to prejem, ved to budú už 5 Vianoce čo takto planujem
@evasbk - tak šťastné a veselé a nech môžeš ísť zajtra kupovať mašľu čo ti pôjde k pleti 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte babenky tak sa hlasim po krasnom vikendiku sobotu katarinska zabava a v nedelu krasny vylet do vysokych tatier , no manzelik vie ako ma potesit 😀
@martinaaaaa budes mat marcoveho anielika ako mame aj my,ale je straaaaaaaasne tvrdohlavi
@nechsazadari gratulujem k urodicke
@annamary27 drzim palceky zajtra nech to vyjde
@evasbk tak to mas dobre vymyslene s tym darcekom, ale po takej dobe je to o to krajsie
Ahojte 🙂
@nechsazadari No vidíš, ja som vravela, že som Ti to vybavila 😀 😀 😀
@annamary27 Daj hneď vedieť, držím palce 😉

@annamary27 dakujem aj teba to za chvilu caka 🙂
@nechsazadari za dva tyzdne uz budes darmo cakat cervenu najblizsich 9 mesiacov ti bude chybat 🙂