icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
24. nov 2010

@nechsazadari A prežili všetky? Ja zatiaľ fajn, mrcha sa nehlási, ale nechcem to zakríknuť 🤐

janemari
24. nov 2010

Idem vam zavirusit TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sunday1
24. nov 2010

@janemari Jééééééééj, konečne 😉 Ďakujeme 😀 😀 😀

janemari
24. nov 2010

nieje zac,dnes som bola troska na damsku jazdu tak az takto vecer TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sunday1
24. nov 2010

@janemari Len si užívaj, kým Ťa bruško pustí. Aj ja mám dámsku jazdu, s prachovkou 😀

janemari
24. nov 2010

@sunday1 no ja som si po dlhe dobe vysla.U mna je to tak bud mam skoro kazdy den nieco a beham cez vychadzky ,alebo dlho dlho nic a potm zase sup ... 🙂

sunday1
24. nov 2010

@janemari Treba si občas povyraziť, človek si prevetrá hlavu 😉 Čo nové s bytíkom?

janemari
24. nov 2010

@sunday1 ak sa nic nestane tak buduci tyzden sa lady pohnu a vsetko bude na poriadku.

sunday1
24. nov 2010

@janemari Takže sa už sťahuješ? To je paráda 😉

sunday1
25. nov 2010

Dobré ránko 🙂

sunday1
25. nov 2010

@noe Ako sa máš? Už je trošičku lepšie?

tinna13
25. nov 2010

@sunday1 dobre ranko. ako sa mas?. zajtra mas krv, ze?

chicca555
autor
25. nov 2010

@sunday1 asi ano, zavisi od znasky vajicok 😀 sa citim ako taka kvocka, co si vajicka pestuje 🙂 🙂 😀
@nechsazadari praveze nejaky hit a ja tam slzim jak keby to bol sountrack z titanicu aleboco 😀 😀

smejko
25. nov 2010

koceny, je tu nejaka co mala IVF-ISCI a musi ist na amniocentezu ?

sunday1
25. nov 2010

@tinna13 No veru, už sa nemôžem dočkať. Len sa musím opýtať, kedy mi zavolajú výsledky, lebo u nás zvyknú až na druhý deň a ide víkend. Snáď ma nenechajú 3 dni čakať. 😒 Inak sa mám v pohode, zatiaľ ... Snáď to tak zostane aj po krvi 😉
@chicca555 To asi my všetky. Mňa môj muž po OPU volal sliepočka 😕
@smejko ICSI s amniocentézou priamo nesúvisí, prečo? Posielajú Ťa tam?

janemari
25. nov 2010

@sunday1 do vianoc by to malo byt na 100%,ale zatial psssst 😉
A cerstvucke TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
papajte papajte 🙂

smejko
25. nov 2010

@sunday1 zatiaľ nepriamo, ale pri nedávnej kontrole u gynekologicky sa ma na to pytala resp. mi povedala aby som s tym ratala ... lebo vraj pri isci je to povinne ... tak neviem

evasbk
25. nov 2010

Dobre ranko 😉

@smejko Čo ja viem , tak povinné to nie je. Poznám dievčatá, ktoré majú deti po ICSI a ani jedna na tom nebola.

chicca555
autor
25. nov 2010

@evasbk ahoj mamina 🙂 🙂

chicca555
autor
25. nov 2010

baby, co je pravdy na tom, ze uz by som nemala sexovat?? vraj mozu prasknut foliky... a pritom mi vcera Krajkovic hovoril, ze mozeme este s muzom sexikovat... tak som z toho teraz paf 😕 😕 😕

evasbk
25. nov 2010

@chicca555 Ahojky, to oslovenie je pekné, ale u mna tak trochen ešte riskantné. Inač po všetkých neuspechoch, som dnes o jeden den vpred 😉 Včera bol den kedy som vždy prišla o malinké, ani si nevieš predstavit ako sa mi spalo 😒 Tak dufam že budem pekne napredovat 😉
Ja som nesexíkovala, aj ked mi Krajko povedal, že ešte možme. Mna sa mm bál aj pohladkat 😀

chicca555
autor
25. nov 2010

@evasbk ja si myslim, ze ta tak oslovit mozem 😉 😉 😉 uvidis, tentokrat to vsetko dobre dopadne!! 🙂

ja moc chute teraz uz ani nemam, som jak buchta napuchnuta, zavodnena, ale preventivne sa pytam, clovek nikdy nevie 😀

evasbk
25. nov 2010

@chicca555 Jasné že ma tak možeš oslovovat, velmi dobre sa to číta, to len ja som taká trubka stresová a vidím hned všetko čierno . Aj si nadávam sama sebe do sprostých, že si tím len blížim ked tak negatívne stale myslím, no ale čo už, ešte že mám vás tu na koníku a pomáhate mi. 😉

chicca555
autor
25. nov 2010

@evasbk viem, ze sa bojis, ja sa bojim tiez 😒 😒 tiez si nadavam, ze by som sa mala tesit a byt pozitivna, ale ked po niecom tuzis, tak sa aj zakonite bojis, aby to dobre dopadlo 🙂 🙂 🙂

treba verit a dufat, ze vsetko dobre dopadne!!! 😵 😵 😵 amen

annamary27
25. nov 2010

@monicka7299 dakujem za pozdrav 😀 😀 😀 😀 😀 zatial sme v poho a máme aj 3mrazáčikov 😵 😵 😵

annamary27
25. nov 2010

@speranza1 dakujem krásne 😵 😵 😵 😵 😵

sunday1
25. nov 2010

@janemari Ďakujeme 😉 Dúfam, že si ma už poriadne nakazila 😀 😀 😀
@evasbk Viem, ako sa cítiš, ja som niečo podobné už prežívala. Podstatné je tešiť sa z každého ďalšieho dňa. A vydržať až do pôrodu. Držím palce 😉

annamary27
25. nov 2010

@evasbk gratulujem ku krásnemu hcg,len tak dalej 😀 😀 😀 😀

annamary27
25. nov 2010

@sunday1 dakujem ti krásne,mrazáčikov máme definitívne troch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Teraz bola stimulka uspešná,zrelé vajká a aj mrazáci oproti 1.ivf 😉 😉 😉

annamary27
25. nov 2010

@yeliel gratulujem ti cavelo k zlepšeniu výsledkov 😀