icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
25. nov 2010

@nechsazadari kočena moja,silno myslím na teba,som chvílenku na nete pak si idem zas poležkať kým príde čas utrogestanu 🙂 🙂 🙂 🙂

annamary27
25. nov 2010

@yeliel moja,ak si dobre pamätám,tak ty si chodila k Drábekovi,však?no on mi teraz robil ET 😀

annamary27
25. nov 2010

@janemari podte moje krásne vírusíky,mnam-mnam-mna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dejka12
25. nov 2010

Ahojte babulky, posielam vam aj ja par cerstvych TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt virusikov, aby sa to tu poriadne roztehulkovalo 🙂 🙂 🙂

katuliks
25. nov 2010

Ahoj @smejko. Vobec to neni po IVF ICSI povinne.Asi v 14 alebo 15 tyzdni Ti budu brat krv na skriningove testy (AFP a HCG).Az ked budes mat zle vysledky tak na zaklade toho Ta odporucia. Ja som mala pozitivne testy 1:230 a narma u mna bola 1:250.Poslali nas na genetiku do Ba a tam mi odporucili amniocentezu ale ja som ju odmietla.Pockala som si na morfologicke sono a to ukazalo,ze vsetko je v poriadku.Aj na 3D sone mi malu pekne pomerali a vsetko je o.k. Tak sa teraz s tym vobec netrap.

yeliel
25. nov 2010

@annamary27 cavelo pipinka 😀 dik dik tesim ako male deco 😀
hej hej Drabecek bom moj doki ale nikdy som ho nemala pri zakroku..tak Verim,ze mal stastnu ruku a fazuky pekne zostanu tam kde maju 😉 🙂

sunday1
25. nov 2010

Baby, mňa začalo bolieť podbruško. Asi sa hlási mrcha. Ja ju nechcem 😢 😢 😢

smejko
25. nov 2010

katuliks dakujem moc za podporu ...

posielam dvojickovske tehu virusy TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sunday1
25. nov 2010

@dejka12
@smejko Ďakujeme za vírusíky.

annamary27
26. nov 2010

@dejka12 dakujeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
26. nov 2010

@yeliel dakujem ,aj my s manželom veríme,že bambulky už zatínaju horolezecké mačky do maternice 😀 😀 😀 😀 😀

sunday1
26. nov 2010

Ahojte 🙂

nechsazadari
26. nov 2010

Ahojte všetky! Ja len na chvíľu- prišla som včera na ET, ale nakoniec mi vložili jedno kuriatko, namiesto dvoch. Dr. mi ukazovala môj 9 cm vaječník, vraj ešte oba po stimulke pracujú a som fajn kandidát na OHSS, takže mi vložili jedno embrijko. Ale zato výstavnú blastocystu, už vykúkajúcu na svet z obalu. Snáď odtiaľ vystrčila pazúrik a už sa drží 😉 😵 Dnes okolo 11 mám volať, či ostali z PK nejaký snehuliačikovia.
@annamary27 - ďakujem za telepatickú podporu. Už som včera prečítala pol rozprávkovej knižky 😀 Pozdravujem malých súrodencov 😎
@janemari - tlačím sa vírusíkmi ako zbesnená 😀 😀
@sunday1 - všetko je o.k., že moja? Už nech máš pozitívne krvné testy! Mimochodom mi ideme na Mikuláša...

annamary27
26. nov 2010

@nechsazadari jéééé,paráda,tak aj tvoja sa už predierala z obalu?jupijéééé,tak už možno cítiš aj nejaké pichanie,lebo aj ja to cítim skor ako v minulom pokuse.Určite napíš kolko pribudne zmrzliniek k tým prvým dvom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vela oddychuj a pi vela tekutín,aby ohss neprišlo ani náznakom.Ja práve kukám na Markíze český film,milujem tie staršie filmy 😵 😵 😵 😵 😵 😵

sunday1
26. nov 2010

@nechsazadari Ahoj 🙂 Takže budeš mať krásne bábo (ak sa ešte nerozdelí a nebude ich viac 😀 😀 😀 ). Daj vedieť o zmrzlinkách, nech je ich čo najviac. Mne zatiaľ mrcha neprišla, okolo 13.00 budú výsledky krvi. Tak čakám 😖

diwoska
26. nov 2010

ahojte som 5den po IVF,vlozili 2emb.tak som zvedava ci sa udrzia,citim sa fajn,obcas ma boli v podbruzku sa uvidi....kocky poradte...kedy urobit testi???dik

evasbk
26. nov 2010

@nechsazadari tak super 🙂 maličke už isto hryzie do maternice 🙂
@annamary27 babenky držím nám všetkým palce aby sme uspešne dobojovali až do konca a v lete sa predbiehali ktorá skor porodí 😀 😀

sunday1
26. nov 2010

@evasbk Strašne by som rada 🙂 🙂 🙂

evasbk
26. nov 2010

@diwoska Ahojky, len si prosím ťa nerob testík už teraz 🙂 Ja som nikdy netestíkovala až teraz pri tomto Ketku som mala také nutkanie, že mi to nedalo. ale testla som až na 12 den . Možno bude vidiet niečo už aj na 10 den. Pichali ti po ET pregnyl??

annamary27
26. nov 2010

@diwoska ja radím nerobiť doma test..v predchádzajucom pokuse som mala 4negat.testy doma a testy z krvi boli pozitívne,takže ma to len zbytočne zmiatlo.v tomto pokuse určite netestujem a nechávam to na krvičku. 😉 ale asi na 9ti den od Et ostatné baby testujú.

annamary27
26. nov 2010

@evasbk dakujem a aj ja držím palčeky 😵 😵 😵

evasbk
26. nov 2010

@sunday1 🙂 😉

diwoska
26. nov 2010

@annamary27 dakujem ....ty si uz ako daleko,??

chicca555
autor
26. nov 2010

@nechsazadari mne zasa na mikulasa vychadza zase OPU 😀 cca + - den - dva

annamary27
26. nov 2010

@diwoska ja som mala ET tento utorok,prvá kontrola o týžden v piatok 😉

evasbk
26. nov 2010

@chicca555 tak dufam, že to bude štastný den 🙂

chicca555
autor
26. nov 2010

@evasbk dufam dufam 🙂 🙂 🙂

diwoska
26. nov 2010

@evasbk mne nasadil lecbu pred tym 5bal.bravele do brucha,pregnyl som dostala do brucha 2 dni pred odber.vajok,a konic s pichanim....tak kazal uziv. este pred vlozenim dufast.2x2,extrimax 3x1,ustogen 2 vecer 22.vkl.2embr.ostatne neprez.tak nemam mrazacikov....ta len cakat co bude.....1IVF bolo neusp.,teraz to beriem trocha inac ale neviem uvidime...

evasbk
26. nov 2010

@diwoska Viem, že niektorým dievčatám pichajú pregnyl aj po Et a vrajže to potom skresluje vysledok testu, ale neviem či je to naozaj tak.
Neboj, viem že je to na psychiku , ale sme tu jedna pre druhu aby sme sa podporovali 🙂 Ja som mala v utorok potvrdené tehu a čo by som sa mala tešit , tak sa stale pozorujem, myslím na to a tak......
Ale stačí mi ist sem a hned mám lepšiu naladu a potom si aj viac verím 🙂
Aku si mala sliznicu pri transfere?, Pýtam sa len preto , lebo píšeš že berieš aj estrimax

sunday1
26. nov 2010

@evasbk Máš aj nejaké príznaky?