2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 ďakujééééme....
@yeliel @nechsazadari HCG 0,99
@sunday1 to je málo?lebo niektoré kočky zvykli tuto hodnotu označovať ako hcg b a tomu ja nerozumiem.
@annamary27 To je prakticky 0. Pri takomto čísle sa ani neopakujú odbery. Proste smola. Už zase.
@sunday1 aha,tak to mi je veľmi lúto ☹ ☹ ☹ a čo teraz ,ako sa rozhodnete dalej?
@sunday1 - no teda zlatíčko to je hnusný pech! 😨 A ja už som bola naštartovaná, ako sa budem s tebou vytešovať. Ale budem, neboj, len neskôr. Človek by počkal aj 5 rokov, len keby sme vedeli, že kedy to bude. Opatruj sa, oddychuj a nech ten zlý pocit čo najskôr odzneje! Drž sa.
@nechsazadari ahoj moja,ako sa mi mávaš?všetko o.k.?oddychuješ,šetríš sa?Ja som dnes varila,bola som odvoliť,doniesla som z pivnice pár ozdôb,kedže zajtra je už 1.adventná nedela.Pre adventný veniec si pojdem zajtra k našim,mama mi spraví nejaký pekný červeno-zelený ako mám tu výzdobu,ona je strašná šikula,robieva nám aj košíky na jesen na stol,ikebany do cintorína na hroby,aj na velku noc.Mohla by sa tým kludne živiť.
boli sme odvoliť so svokrou a pak som si dala po obedíku šlofíka aj s krpcami a čakáme na drahého,trvá mu príchod dlšie,lebo na Orave odkial ide od včera sneží.
Práve som čítala na nete,že u žien ,ktoré dobre reaguju na stimulku a maju odber vajíčok vyšší ako 10ks a vkladaju sa im blastocysty,tak uspešnosť je 70-80%.pekné,že? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahoj babule 🙂
mam otazocku..po duphastone mam do kolko dni zacat krvacat? 😕
@annamary27 @yeliel @nechsazadari Ďakujemm dievčatá za podporu, niekto musí kaziť aj štatistiky. Na chvíľu som uverila, že aj my môžeme mať trošku šťastia, ale život nie je spravodlivý, to všetky vieme.
@annamary27 Teraz už nič. Ja do ďalšej stimulky nechcem ísť, možno pred štyridsiatkou ako posledný zúfalý pokus. V našom prípade to zrejme nemá zmysel.
ahojte babuľky, ako sa tu mávate? čo máte nového?
ja som sa tu dlhšie neukázala... v 10tt som začala krvácať tak som bola v nemocke, mala som hematóm teda ešte ho mám, ale vyzerá že je už potvorka malá na ústupe aj keď stále špiním... takže mám prísny kľudový režim a z postele môžem tak maximálne na wecko... ale nevadí vydržať sa musí všetko...
@ wera vitaj spat 🙂 ale iba na chvilocku, sup do peliesku, nohy hore ... aj ja sa toho bojim, sice som doma na PN, ale tak sa ticho tmolim, obcas nieco uvarim, upracem, kludovy rezim si zatial neviem velmi predstavit - aj ked po ET som poctivo lezala 10 dni, okrem kuchyne, wcka som nemala skoro ziaden pohyb ... Ale co by zena neurobila pre svoje deturence, ze ? 🙂 tak sa drzkajte, uz ti robili aj prve merania (NT a podobne ?) ste ok ?
@wera ďakujem,
transfer som mala 2.11.,
16.11. sme boli na sono a HCG som mala 83, potom sme boli 22.11. a HCG 240 , ale doki skonštatoval, že nie som tehotná, že tam nič nevidí... a boli sme 3x včera , už bublinku bolo vidieť a HCG 618, ale v stredu ideme na Ďaľšie sono a HCG, lebo sa im to nezdá, že ked som 24 Deň po transfere, mám nízke HCG a že už by malo vidieť aj srdiečko...
včera skonštatovala, že mne sa embryjko neuchytilo v deň transferu , ale až po krvácaní....
ja som totižto na 6 deň po transfere začala krvácať a krvácala som 5 dní, takže naše maličké, že sa uchytilo až po krvácaní,
preto ideme už 4x na HCG....lebo podľa tabuliek im to nesedí...
sú z toho vyvalení a nie sú sami, manžel sa smeje, že som unikátny prípad....
no napísala som Ti celú knihu... 😀
a ver mi, že sme z toho na nervy aj my s mm, samé stresy....
@mirka321 waw tak o takomto pripade som este nepocula 😲 a virusiky pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@wera ahoj,som rada,že si o.k 🙂 ,trochu si nás vystrašila svojou neprítomnosťou,pekne sa šetri a laptopík maj radšej dalej kvoli žiareniu.
@sunday1 ahojky....sa na nas nase vianocne darceky pekne vykaslali 😠 😢 😢 😢 moja viem presne co citis, plac kolko sa ti da a potom sup do prace.
Ja som stastna, ze mozem zariadovat nas dom v BB, a tak riesim nabytok, malovanie, kuchynu..... a aspom nemyslim na blbosti. A ked je toho uz na mna vela, tak som zla na nejaku milu predavacku... 😒 ale musi ist ten smutok von, inak by som sa asi zblaznila.
A dostala som od manzelika nove auticko, tak aspom take male bolestne 🙂
Babulky dakujem vsetkym, ze na mna myslite. Ja sa sem vratim, ked budeme riesit KET prevdepodobne zaciatkom roka. No teraz by som len vytapala laptop slzami. Velmi mi je smutno za nasim milacikom. no som sucasne stastna, ze mame este dvoch mrazacikov a oni musia zabojovat 🙂
Pomaly vyskrtavam vianocny zoznam, co uz mam. Inak som pisala Jeziskovi, ze chcem psika, tak uvidime co prinesie 😉
A este pre bratislavcanky 🙂 v stredu idem na vylet do Ikei, tak ak sa bude chciet niekto pridat, skocit na kavu, tak budem rada 🙂
@noe ďakujem zlatinko joj už aby som si mohla vychutnávať tehuľkovanie, zatiaľ sa viac bojím ako teším...ale dúfam že čoskoro sa to zmení..... a verím že u vás za chvíľku smútok vystrieda sila do ďalšieho boja... teraz cez vianoce sa určite dáte dokopy a môžete sa pustiť do ďalšieho boja... a ten havinko je skvelý nápad, aj mne keď je zle tak sa pritúlim k tomu nášmu malému bielemu pokladíku a hneď mi je lepšie, držkaj sa
@annamary27 a Tebe budem moooooc držať palčeky aby sa drobáčikovia uchytili, keď ste mali také krásne embryjká tak to budú určite bojovníčkovia
@wera dakujem krásne 😀 😀
@annamary27 - ty si mi pekne akčná 😉 Ja som včera bola prvý krát po ET vonku, išli sme pešo na nákup. Teraz práve dováram obed. Už tu na mňa v byte kadečo vykukuje a pýta porobiť, ale snažím sa ovládať. Určite by som si nepovedala- no bábo nevyšlo, ale hlavne, že mám umytú chladničku...Takže chladnička ešte vydrží a ak nie tak nech pustí 😝
@wera - takto drobčekovia strašia? To je tým, že sú dvaja a dohovárajú sa na lapajstvá. Ale ty si nejaká mamina, to zvládneš! Budeme sa tešiť na infošky o magickej trojke 😀

@nechsazadari ďakujéééme...