2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 To hej, ale myslim, ze kazdym neuspechom menej verim.
@slavka35 tak to ti verím 😖
@annamary27 ahoj ako si uz tehulka????
@wera jeeeeeeej vitaj vcera som na teba myslela,ze nic o tebe neviem a ako sa maju krpcekovia ???
@noe mrzi ma , ze to nevyslo
@kefalinek mas presne ten isty protokol a aj lieky ako pri prvom ivf?
@kefalinek ahoj,no velice dúfam,že som,ale na prvu krv ideme až v piatok a na druhu buduci utorok. 😉
@zlatanka30 ano mam
Ahojte kočky, práve sa chystám vyraziť do mesta za vybavovačkami. Dúfam, že sa vrátim v jednom kuse vzhľadom na úžasný stav chodníkov. Takže ak sa nebudem dlho ozývať.... 😕 😀
ahojte, dnes nášmu maličkému kráásne bilo srdiečko....
🙂
@nechsazadari ahoj moja,aj som myslela na teba,že či si už doúradovala dnes na tých úradoch a asi ti ešte začalo do toho parádne snežiť,lebo u nás to sype od obeda .Ja som objavila fasa stránku so špica tričkami www.supertricko.sk ,sú tam aj také tehu,že je mimi v brušku s rôznymi nápismi,že tu rastiem ja,pohladkaj ma mám to rád clapec alebo dievčatko?neprezradím,budem mamina a pod.určite to stojí za to nejaké z nich si zadovážiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Po obede som táááák zaspala,že som sa 20min prebúdzala,taká som bola slabá.Teraz som vyriešila jednu záhadu.Včera jak sme išli k našim,tak sme obiehali auto ,ktoré malo zažaté blikačky a stálo tak trochu na ceste,po ceste späť tam furt bolo,ale už okolo sanitka,poliši,odťahovák a zdalo sa mi,že je prestrelené sklo.Celý den som kukala na zoznam.sk a teraz sa to tam objavilo,nahánali nejakého chlapíka,aj po aute strielali,ale vraj im ušiel a potom si niekde inde strelil do hlavy,no rozuzlenie bude určite v správach,ale vraj prežil.
Dnes som sa dala trochu pristihnúť,tak som taký malý baranček 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Pichanie v bruchu dnes necítim skor ms pocity mám,ale snažím sa na to radšej nemyslieť aj ked mi to moc neide. 😉
@mirka321 jéééé,parádna správička,gratulujem 😵 😵 😵 😵
@mirka321 - to je úžasné 😵 😵 😵 pohladkaj maličké cez bruško aj za mňa a nech maminu naďalej takto teší 🙂
@annamary27 - už som dávno doma, ale nešiel net. Prašina akási 😝 😀 Teraz som len tak nakukla a môžem s radosťou ohlásiť svoj návrat v pôvodnom stave. Až teraz, keď si znovu čítam tvoju správu mi došlo, že si nedala pristihnúť, ale pristrihnúť. Konečne mi to dáva zmysel 😀 😀 😀 Som blond, veď vieš. Ja som pre zmenu zlikvidovala rašiacu inteligenciu a včera som sa čerstvo zosvetlila. To strielanie....snažím sa odblokovať od "škareďáckych" vecí a tlačím si do bruška kaleráby, ako je krásne na svete. Ani kriminálky teraz nepozerám 😝 Ale tiež je to s tými mojimi stavmi všelijaké a snažím sa pripraviť na nie veselého Mikuláša. Bodaj by som nemala pravdu. Ale rozprávku som čítala nahlas pre maličké aj tak 😵
Napriek tomu si myslím, ba som skôr presvedčená, že ty tehu si. A mám aj optimistický výmysel, že keď už sa raz emrijko zavŕta, tak už vŕtať nemusí.... No veď v piatok budeš múdrejšia. A ja snáď v pondelok.
Halóóó baby ste túúú? Ako sa máte?
@annamary27 ďakujem 🙂
a držím palčeky aj ja Tebe , nech je HCG krásne vysoké... 😉
@nechsazadari ďakujem 🙂
a takisto sa držkaj 🙂
@mirka321 dakujem,budem potrebovať všetky palčeky sveta 😵 😵 😵 😵 😵
@nechsazadari uffff,stihli sme mužíčkovi kúpiť zimné topánky,taká som rada,dúfam,že mu nebudu pretekať.Tie staré mu pretiekli,lebo su šité,tak sme 17.30 utekali do mesta a chvalabohu u maminy mojej kamošky,kde predávaju obleky,saká,košele,kabáty a podobne veci pre pánov ,mali teraz aj 2druhy topánok na zimu a mojmu drahému sa aj páčili a aj mu boli dobré,tak dostal Mikuláša a ja budem kludná,že má poriadnu obuv,šak je celý den na nohách. 😀 😀 😀 😀 😀
vidíš na rozprávku som dnes zabudla,hned to napravím a idem na to,ale osemsmerovkami si stále precvičujem mozog 😵 😵 😵 😵 😵
ahojte holky
@annamary27
@nechsazadari ako sa mate??? nechce sa mi velmi citat tak mi zhrnte co mate nove, ked idete na krvicku, pocity,vsetko vsetko chcem vediet 😀
@franina - ahojky, no ja mám v brušku jeden mikulášsky darček a uvidím, či som poslúchala a 6.12. či mi ho v Care v podobe pozitívneho testu odovzdajú. Včera som necítila vlastne nič, tak som to už balila, ale teraz poobede sa zasa ozvalo pichanie v maternici, čo si možno úplne bezdôvodne, vysvetľujem pozitívne. Takže uvidím v pondelok. A ty ako ? Vytvorený nejaký bojový plán? 😉
@annamary27 - tak už má mužíček nohy v teple? 😎 Mimochodom, mám ťa pozdravovať od toho môjho 🙂 Som rada, že je doma. Chudák, kúpil nejaké veci do baráka a krmivo pre psa, plus boli sme na nákupe a z diét, čo si na služobke zarobil mu ostalo 10 eur 😒 😀 Ale kúpil mi adventný veniec, tak si tam zastoknem sviečočky a budem sa vytešovať. Zajtra prídu naši na návštevu- taky dobrý, teším.
@nechsazadari dakujem za pozdrav ,aj moj pozdravuje Simonku/teda teba/ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa celý den strachujem,aby sa Peťovi niečo nestalo za volantom v takomto počasí a v piatok,že poladovica,no to bude fasa cesta na krvičku,asi vyrazíme už o piatej,aby sme to tam 30tkou stihli. 😉
ja ešte neviem čím sa zajtra zabavím,ale musím zamestnať mozog,aby nemyslel na tie testy.
@franina ahoj,tak mám sa zatial fajn,ale nervičky už začínaju pracovať ,kedže sa mi blíži termín krvičky/3.12/ a aj ms,tak som napnutá jak gumy v gaťách. 😵 😵 😵
@annamary27 - ďakujem za pozdrav. Mimochodom od malička mi hovorili Silvinka, Svetlanka, Sonička... som zvyknutá 😝 😉 😀 Tie cesty sú děs! My už sme robili tiež bojové plány, ak to do pondelka bude takto. Najhorší je taký, že pôjdem na krv k svojej lekárke - výsledok až na druhý deň...Napísala som ti kilometrovú internú poštu, takže ťa chvíľku zabaví. 😀 😀 😀 Idem rýchlo niečo robiť, nech to tu troška skultivujem než dohrmia naši.Čiže idem rýchlo- pomaly niečo robiť.... 😀
@annamary27 ahoj dostala som sa k netu az teraz, a dakujem ze si sa mi ozvala. I ked musim pravdu povedat, ze uz som po IVF a som tehotna. Verim, ze aj Tebe sa to podarilo.
@celiakia ahoj,aj ja som si s tebou párkrát písala na jar ,mne vtedy nevyšlo 1.ivf a zajtra ideme na prvý test hcg v rámci druhého ivf,jééé,že aká paráda 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 ,že z jedného krpčeka budú dvaja krpčekovia,gratulujem a nech je všetko v poriadku,držím palce 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

@diwoska Cauko, mozem ti povedat z vlastnej skusenosti, ze si pocity absolutne nevsimaj a bud v pohode. Zistila som, ze sa to nijako ovplyvnit neda a fakt treba ostat v pokoji az po kontrolu krvi. Ja som bola 2 x na umelom oplodnwni a v prvom pripade som mala celkom ine pocity a prejavy ako v druhom pripade a nevyslo to ani v prvom ani v druhom. Fakt to co pocitujes je u kazdeho individualne u kazdeho to znamena nieco ine.