icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
3. dec 2010

@monicka7299 , @yeliel , @wera , @miselka77 ahojte sestrička v GF mi oznámila,že som tehotná 😵 😵 😵 😵

wera
3. dec 2010

@annamary27 úúúúúúžasnéééééé strašne moc moc moc gratulujem, perfektná správa pod stromček
a aké HCGčko si mala? tak a teraz už len a len oddychovať a dávať na drobca alebo drobcov pozor

annamary27
3. dec 2010

@wera dakujem, 😀 😀 hcg bolo 48,ale sestrička vravela,že na 10ti den je to dobré a ešte k tomu ani nekrvácam.

wera
3. dec 2010

@annamary27 a ideš na krvičku ešte aj v utorok? dovtedy HCGčko krásne stúpne, moc Ti to prajem strašne sa teším s Tebou

annamary27
3. dec 2010

@wera ano ideme v utorok,práve som vyluštila z jednej hcg tabulky,že 4týždne po oplodnení može byť priemer hcg pre dvojičky 64,7,takže ešte mám šancu 😵 😵 😵 😵 😵

wera
3. dec 2010

@annamary27 to by bola paráda, dve jednou ranou a máte vybavené... veď uvidíš ako stúpne HCGčko do utorka... inak ja som tiež nemala na 14 deň až také vysoké hcg a predsa sú dvojky...

nechsazadari
3. dec 2010

Nechcem sa chváliť, ale tá nová tehuľka @annamary27 - to je moja kamoška 😀 😀 😀 😀 😀

sunday1
3. dec 2010

@nechsazadari Tak ju pekne nasleduj 😉

franina
3. dec 2010

@annamary27 vidiiiiiiiis? moje nohy nesklamali 😀 😀 😀 tak ti gratulujem tehulka 😎 drzkajte sa 😵 😵 😵 😵 😵

mirka321
3. dec 2010

@annamary27 gratulujem
teším sa , že k nám pribudla ďaľšia tehulka... 🙂

chicca555
autor
3. dec 2010

@annamary27 lebo vacsinou davaju len 1 embryjko 🙂

annamary27
3. dec 2010

@nechsazadari ano ,ano som tvoja kamoška 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a taká kamoška po ktorej sa celý čas opičíš 😎 😎 😎 😎 😎 ,takže budeš musieť byť aj ty tehulka,inak to nevidím 😵 😵 😵 😵 😵

annamary27
3. dec 2010

@franina
@mirka321 dakujem 😵 😵 😵 😵 😵 😵

cherryl
3. dec 2010

@wera nebola si to ty co mala HCG 322 na 10 den ? ja som sa tak nejak prirovnavala k tebe 11.den som mala 400 a na 15.az 1162 a tak nejaky cas predychavam dvojicky ale uvidi sa az na UTZ 😉

wera
3. dec 2010

@cherryl ja som mala na 14 nejako okolo 330....
jeeeej tak super by boli dvojky, môžeme normálne založiť občianske hnutie toľko nás bude

cherryl
3. dec 2010

@wera tak to som z to hcg úplný blázon http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as... na spodku rataju aj s IVFkom
tak predýchavala som dvojky ale ked porovnam 330 a mojich 1162 tak mi je na omdletie 🤐

kefalinek
3. dec 2010

koceny dnes som musela malej zrusit skôlku,kedze je 20 km od nas a ja neviem,ci nastupim do prace, mala nastupit od januara (z celeho srdca verim ,ze nie) tak dufam, ze nam to vyde,lebo inak budem na urade prace evidovana a to neni pekna vyhliadka ...... 😅 😅 😅 😅

wera
3. dec 2010

@cherryl chi no aby ešte neboli trojky... ale neboj a vkladali Vám embryjká po PK?

cherryl
3. dec 2010

@wera no to tak 😅 😅 😅 nemala som PK len som trochu smutna odvtedy co mam HCG na 15.den necitim v podbrusku ziadne steklenie-hrykanie ako dovtedy 😨 chýba mi aspon takýto kontakt s bublinkami mojimi

wera
3. dec 2010

@cherryl neboj to je v pohode, raz bruško cítiť budeš a raz nie, to je normálne...aj ja som to tak mala a teda mám stále...

cherryl
3. dec 2010

@wera 😅

rozsa
3. dec 2010

Ahojte.Bola som na IVF a dneska mam 10den a urobyla som test a mam dve vyditelne ciarky....Od radosty som plakala ale len utorok idem na krv ...co vy povyete???

nechsazadari
3. dec 2010

@sunday1 - ja by som strááášne rada. Áááách jo, ten pondelok je v nedohľadne. Vonku sype sneh, potom má človek niečo vidieť 😀 😀 😀
@annamary27 - všetko zlé je na niečo dobré. Keby som v pohodke otehotnela prirodzene, tak sa nespoznáme. Tento raz chcem byť absolútne neoriginálna a opakovať po tebe a opakovať.... 😉 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
3. dec 2010

@rozsa - ja si myslím, že keď je to na 10 deň, tak je to na dobrej ceste. Parádička!!! Už len potvrdenie z krvných testov a môžeš otvoriť detské šampanské 😉 😀

rozsa
3. dec 2010

@nechsazadari Dakujem ta sampanska bude dufajme 🙂 Robyla som aj na 6 den ale bolo negat. tak som stratila nadej ale vcera som zase robyla a mala dve ciarky take velmy slabe.No a dneska som zopakovala a boli vyditelne dve ciarky...ale mam aj bolesty brucha ale ne silne len take cudne ...

annamary27
3. dec 2010

@wera jéééé ked si mala na 14ti den okolo 330,tak mojich 48párkrát znásobených do utorka,by mi to ešte mohlo hodiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
3. dec 2010

@rozsa ahoj,myslím,že povieme,že gratulujéééém 🙂 🙂 🙂

annamary27
3. dec 2010

@nechsazadari 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rozsa
3. dec 2010

@annamary27 Ahoj!Velmy pekne dakujem ste velmy myle somnou.Som rada a bojim sa aj byt taka stastna uvydim co utorok bude krvicka ukazat aj to sa dozvyem len o 13:00 poobede....Ale uz tolko vydrzim..Bolo to vytuzene babetko verte tomu ze to je jedno ze clovek kolko caka na babo je to velky bolest ked sa nedari...Sme aj dakedy velmy netrpezlivy to bola som aj ja sama,ale su aj ty ktory maju chorobu....Tazke aj otom pisat lebo aj ja sama som prezila svoje ale bojovala som zato aby aspon jeden drobcek bol moje zato aby som sa dostala na tu IVF..Pol roka stalo zato vela inekcii vela tabletky vela odber krv..Vsak vieme zivot neny lahky...aj kvoly tomu nedam si tu fotky a nic lebo su aj taky ludia co nas nepotporuju....Ospravedlnujem sa su aj samozrejme vynimky!!!!!

kefalinek
4. dec 2010

@rozsa aj si mylsim ,ze je to vyborne, neboj krvicka bude pozitivna