2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Idem vam zavirusit TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@rozsa ježiši, fakt nechcem byť veľmi múdra, ale ked niekto napíše, velmi s s ,,y", milé s ,,y" , dozviem, kde má byť ie a dá tam yem, že dozvyem , tak to je už silná káva...
naozaj sa ospravedlňujem, nechcem kritizovať sme tu , aby sme si pomáhali , ale bože, kde si bola na hodinách slovenčiny...
pekný večer
ahojte kočky kolko sa stimuluje v krátkom protokole?
@annamary27 tak som dnes precitala super spravy tehulka straaaaaaaaaaaasne gratulujeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 a tesim sa s tebou
@martinaaaaa dakujééééém 😉 😉 😉 😉
@janemari - aj ja som si zasa raz poriadne napratala bruško z tehu vírusíkov. Budem hrozne moc potrebovať na zajtra... 😅 😉
@annamary27 - som zvedavá zajtra na cestu. Aj dnes by v tej hmle bolo zaujímavé sa dohrabkať do BA a to je akože mierne víkendové počasie...Snáď sa nestratíme. Nebudem stresovať, verím, že by ma odkrvili, aj keby sme prišli kvôli počasiu čosi neskoršie. Stresovať budem až, keď budem čakať na výsledok 😝 😀
@nechsazadari drzim prsty na zajtra 🙂 🙂 🙂
@nechsazadari vyrazte včas,aby si potom nestresovala 🙂 🙂 🙂
@chicca555 - ďakujééém- budem potrebovať 😉 🙂 😵
@annamary27 - to presne máme v úmysle. Pokúsim sa potlačiť svoju prirodzenú zamotanosť a nezdržovať 😝
Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@nechsazadari drzim palce 😵
@nechsazadari vieš,že som celé dni v mysli s tebou,s mojou spolubojovníčkou a kámoškou a pevne-pevne-pevne dufam aj spolutehulkou 😵 😵 😵 😵 .Jak sa mi dnes ťažko vstávalo a to už budem zajtra o takom čase dávno v Blave. 😀 😀 😀 😀 aj vy ste tam už asi 😀 😀 😀 😀 čakám dobré správy.Prosím ťa,vy ste už platili za to zmrazenie embryjok?
@franina - ďakujem, ešte chvíľku ich podrž, tak cca do 15:00 😀
@janemari - hltám, tlačím, ďakujem 😉 Ako sa darí? Maličké poslúcha?
@annamary27 - ja to vnímam a opätujem 🙂 😉 Momentálne riešim dilemu, či ísť radšej spať, alebo na nákupy, alebo ako prečkať tieto mrchavé hodiny...Dnes bol v GF nával- pondelok a k Mikulášovi rozdávali zdobené medovníčky 🙂
Embrya máme zamrazené a zaplatené- 150 Eur, mrazenie do 1 roka.
KRÁSNEHO MIKULÁŠA VŠETKÝM! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@nechsazadari tak eset specialne pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@janemari - moja zlatá- ďakujem! 🙂
@nechsazadari moja a aké boli cesty v Blave,dúfam,že si mi nejaký perník nechala na zajtra 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja mám v pláne zajtra kukať film na laptope,lebo už mi nabehol do archívu TV Doma,tak si aspon tak zamestnám myseľ. 😀 😀 😀 😀 a svokru upozorním,že možno aj zaspím,tak nech na mna nekričí,aby ma nezobudila. 😵 😵 😵
@annamary27 dlhsie som tu nebola a co to citam 🙂 , krasa blahozelam 😉
@nechsazadari drzim palce aby ste s annamary spolu tehulkovali 🙂 🙂
@tinna13 dakujem/e/ 😵 😵 😵
ďakujem všetkým za držanie palčekov a prstov a posielanie vírusíkov- pomohlo 😀 😀 😀 😀 😀
Prvá krvička bola pozitívna! 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@tinna13 - pridávam sa k @annamary27 - ďakujem! 🙂 🙂 🙂
@nechsazadari gratulujeeeem 😵 😵 😵 ja idem zajtra na OPU 🙂 dufam, ze ta budem nasledovat 🙂 🙂 🙂
@chicca555 - ďakujééém! 😀 😀 😀 😀 Krásnu úrodičku so samými zrelými a na oplodnenie nažhavenými vajíčkami! 😀 😀 😵 😵 Držím palce, aby všetko dopadlo na jednotku s hviezdičkou -OPU, ET, kontoly, pôrod, škôlka, škola.... 😎 😀
@nechsazadari dakujeeeeem mamina 😵 😵 😵 😀 😀
@nechsazadari uroda bude u mna asi fajna, len aby sa aj muz "pochlapil" 😀 😀 😀 😀 😀
@chicca555 - ak bude aspoň toľko spermošiek ako vajíčok, tak sa o to už postarajú- ta ňe? 😝 😀 Veľa šťastíčka 😵 😵 😵 😵

@kefalinek Dakujem tak dufajme asi by som uz bola teraz velmy sklamana..