2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@nechsazadari Ako sa cítiš, tehuľka?
@nechsazadari no este si na tu chvilu pockam ale dak dufam,ze sa zadari a ked nie tak pokracujeme..treba vydrzat je to hra nervov 😝 ...Zajtra drzim palceky nech hcg narastie..ozaj a ake bolo na 10den? 🙂
@yeliel Že keby niečo 😉 V Prahe mi napísali, že ho mám brať stále a pokúšať sa prirodzene. Chcela-nechcela, až tak som sa tomu nebránila. Len sme museli kupovať milión leteniek, lebo cestou tam sme mali let cet Gatwick, ktorý práve vtedy zatvorili a keď sme sa mali vracať, tak zase štrajkovali Španieli. Ale dobre mi padlo vypadnúť 😵 😵 😵
@sunday1 hej hej tak som to pisala,lebo tak neako mi to vysvetlili alebo som ta ja zle pochopila... 😀 😀 ale tak na trofoblast tak ci tak v Ke nevysetruju..na spermosky to mam aj ja hranicne a dokonca aj proti ovariam..Ale Prahu uz odmietam 😀 😀 😀 aj tak mi nedaju nic ine len prednison a na tom sme sa dohodli s Durechovou..
Vies tak musis este bojovat..netreba to vzdat..niekomu sa zadari na 4 ci 5 krat treba len vydrzat ja si to tiez stale opakujem do kola..
@yeliel Ja už fakt na IVF nechcem, nemá to zmysel. Ja sa nemôžem ukľudňovať tým, že však určite boli malé choré, keď som ich dala vyšetriť. Problém je jednoducho niekde vo mne, preto chcem ísť po liečiteľoch. Len ešte musím presvedčiť svoju polovičku, on týmto veciam moc neverí, hoci mi už od januára poctivo zaväzuje kabalu a ešte k tomu aj prečíta modlitbu, ktorá je priložená 😀 😀 😀
@yeliel To je tá červená šnúrka, ktorá sa nosí na ruke. Objednala som si ju hneď ako ma v januári pustili z nemocnice. Nosí sa na ľavej ruke a musí Ti ju uviazať niekto, kto Ťa ľúbi, a to na 7 uzlov. Vraj odháňa negatívnu energiu a funguje proti urieknutiu. Ja som už asi prípad pre psychiatra 😀 😀 😀 No čo, topiaci sa aj slamky chytá 😀 😀 😀 Ja sa bojím, že som ten správny čas už prepásla, ale nejak už bude 😉
ahoj babule 🙂 co je tu dnes take ticho? 😕
@yeliel ja len ležím a nudím sa. babatka ma stále pichajú v podbrušku, dufam že to tak ma byť. No a dnes je prvy den čo zatial nešpiním, ak sa to zas rozbehne, tak ma trafí.
Ked mi niekto povedal, alebo napísal aby som to nevzdávala, tak som to nemala rada, ale je niečo na tom pravda. Ja som to naozaj chcela vzdat, ale povedala som si že pokial je mm ešte doma tak stihame ešte jedno ketko, tak ideme do toho. Bol to moj 5 transfer, tak som proste tomu neverila, že sa to može podarit, cely čas pred Ket som nadavala mm na čo sme sa do toho dali, ked to aj tak zas potratím.Jedine mm tomu veril a verí doteraz, mne to stale nedochádza.
@evasbk skús zavolať a spýtať sa ...
my máme zajtra 10 deň od prvého dňa akcie srdiečka....
tak asi aj ty by si tak mala ísť...
lebo v 10 tt sa už berie krv na prvé vyšetr.
chceli by sme , aby sono robila Gáťová, ale čo už musíme brať toho kto tam bude.... moc nechcem Galu
pre istotu zavolaj 😉
@nechsazadari waw takze pekne podskocilo hcg.. 😉 🙂 blahozelam 🙂
@nechsazadari gratulujééém , krásne HCG mamina 🙂
ahojte.no bolo to zaujímavé u toho liečitela,mám z neho dobrý pocit.Najprv ma premeral s takým prístrojom a hádal choroby moje a v mojej rodine,trafil mamin žlčník,problémy so štítnou žľazou,myom u tety,obezitu,tráviace problémy u otca,aj to že som bola krátko kojená z čoho vychádza aj to,že aj ja mám vraj problém v štítnej žľaze a preto sa mi embryjká neuchytia a po čase pustia.Uhádol,že mávam problémy žalúdočné,že som mala zápaly moč.ciest,že mávam búšenie srdca,že mávam bolesti krčnej chrbtice ,ktorá vyžaruje do pravej lopatky,no proste nevídané ako sa trafil.
Odporučil mi obmedziť kávu,viac vody piť,menej soliť a vraj bude so mnou lahká robota,lebo moje telo si velmi rýchlo pýtalo tie liečiky,ktoré mi ponukal a potom kyvadielkom kukal či a ktorý chcem.Teraz má tri prípady,kedy ženy po návšteve u neho do mesiaca otehotneli.
Chcela som zajtra zavolať a prihlásiť sa na konzultáciu do GF,ale normálne rozmýšlam,že to asi nechám na neho.utorok by nám mali prísť tie lieky od neho.Moja gyn mi síce robila štítnu žľazu,ale asi pred rokom,ked ma pripravovala do CAR a vtedy som mala výsledky negatívne.ešte sa jej spýtam ,ked pojdem po ms na dalšiu kontrolu,lebo mi akurát počas návštevy volala,že hcg mám už iba 3,8,tak ju poprosím,aby mi štítnu zas vyšetrila.
Ešte mm poprosil ,aby kukol,že čo budeme mať a vyšla nám dcérka ako prvé.
Ahojte.Kto ste my pisali tak krvicka bola pozitivna som tehotna.... 😀 😀 😀 Dakujem Bohu ze sa to podarilo na prve IVF...
ahojte babulky.... som tu dlhsie nebola. Nemala som ani cas na kona a vecer nejako strajkoval. Zariadujem nam domcek, vcera som malovala spalnu, cez vikend nas caka vymalovat obyvacko - kuchyna a uz len zmontovat novy nabytok. Tak sa tesim, ze na Vianoce budeme konecne vo vlastnom a uplne novom 😉
@evasbk GRATULUJEM MAMICKA 😵 😵 😵 tak sa to podarilo a hned 2x. Drzim moc palce a myslim na teba, aby babatka posluchali.
@mirka321 skvele spravy, balhozelam k srdiecku a nech bojovnicek pekne rastie.
@nechsazadari wow.... dalsia mamina. BLAHOZELAM 😉
hned je tu krajsie a veselsie, ked je tu tolko tehuliek.
@yeliel @annamary27 @sunday1 a my musime bojovat dalej. Raz aj my budeme mat take krasne Vianoce 🙂
V utorok si ideme pre lieky na KET a uvazujem kedy zacat, ci uz teraz alebo az od noveho roka 🙂
@rozsa parááááda ,gratulujéééém,dávno si sa neozvala a aké si malé vysoké hcg?vieš už aj kedy ideš na ultrazvuk?

@yeliel Ahoj 🙂 No že sa tu konečne aj ukážeš 😀 Ja som v pohode, neriešim, čo bude. Vypadli sme na pár dní do Portugalska a nemohli sme sa dostať späť, tak bola sranda 😀 Prvých 6 týždňov som brala 5 mg, potom už len 2,5. Beriem ho stále. To je super, že už máš naplánovanú stimulku, zase to rýchlo ubehne a ty budeš za chvíľu tehuľa. Aspoň nám vylepšíš štatistiku 😀 😀 😀
@annamary27 Ďakujem 😉 Daj potom vedieť, ako to prebiehalo.