2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@rozsa to si bola na ktorý den na krvičku?na 14ti den od vkladu?parááádne čísielko,gratulujem. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Nám to opäť nevyšlo.,tak pondelok už idem späť do práce.
@chicca555 ahojky..... precitala som si tvoj dlhy prispevok a je mi to velmi luto a obdivujem ta ako to zvladas. Ale aj zazraky sa deju a budem moc mysliet na vasho drobceka, aby to nezabalil a bola si mamickou.
Je to smutne, ze niekto tak premysla, ale moj byvaly priatel bol taky isty, jednoducho by nedokazal milovat cudzie dieta a preto tiez adopciu odmietal. No urcite je tvoj manzel to vynimocny muz a nieje dovod na rozvod 🙂
Kedy mate ET?
@annamary27 Ano 14 ti deln bolo tak ja neviem ci dobre take cislo .Lutujem ze takto mate,ale ver tomu raz sa to podari mozno o nedlho..
@rozsa to je určite dobré,neboj.potom daj vedieť ako dopadla dalšia kontrola 😉
Trosku som vas zanedbala tak extradavka TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@janemari vezmem si do špajze do zásoby na dalšie pokusy 😉
@chicca555 držím pästičky,aby boli zajtra dobré správy o bojovníčke 😵
@annamary27 dakujem, necham sa prekvapit
@noe ahoj,chcem sa ťa spýtať,ideš prvýkrát od neuspešného ET do centra a hned ti daju aj lieky na Ket alebo ste tam už boli a hovorili ste im,že by ste chceli isť na Ket.A ked dostaneš lieky,tak záleží len nod teba kedy sa ich rozhodneš brať,že?nedohoneš sa s lekárom na konkrétnom čase.
taaaaakze, ten maly zasran (teda skor zasranka) ma 8 buniek a zatial sa vyvija... embryologicka vravela, ze ma teraz pred sebou najtazsie obdobie, lebo sa odovzdava geneticky fond aj zo spermie a kedze ta bola taka aka bola je to velmi otazne (skoro mrtva)... v nedelu rano mam volat zas a ak to bude ok, tak v nedelu-pondelok mame vklad...
@chicca555 jéééj,paráda,tak nech vydrží 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte,tak som volala predsa do GF a spýtala som sa na volný termín u mojej dokiny,mala ešte na 22.12. o 11tej,tak tam vybehneme,že čo dalej,ked su tam ešte tie naše 3zmrzlinky.
@annamary27 drzim prsty 🙂
@yeliel, @mirka321 - ďakujem!!! 😀 😵
@rozsa - blahoželám, krásne hcg! 😎
@noe - takže budete mať Vianoce v krásnom, voňavom, novučkom domove. Troška ho zabehnete, zabývate a určite sa čoskoro pridá aj maličký človiečik 😵
@chicca555 - maličké je veľká šikula, nech sa mu darí aj naďalej!
@annamary27 - správne, len tam pekne bež, veď ak by zafungoval liečiteľ, tak zmrzlinky ešte počkajú, alebo ťa ujo pripraví na prijatie práve malých nanučkov. 😵 😵 😵
@rozsa Gratulujem 🙂
@noe Len aby to už bolo... To je super, že zariaďuješ, aspoň máš plnú hlavu iných vecí 😉
@nechsazadari Som rada, že HCG rastie, ideš nám dobrým príkladom 😀
@annamary27 oni ti daju lieky hned len ty mas potom volat kedy idete do KET ,a ak ti mozem poradit pockaj taky mesiac, my sme do toho isli hned po neuspesnom IVF a sice sa to podarilo, ale cakala som dvojicky a moja maternica ich po tej stimulacii pred IVF neudrzala, lebo bola oslabena...
@chicca555 mate silneho bojovnicka super
@rozsa tak je paradne HCG krasa
ja uz picham puregon a pondelok mame kontrolu akosi mi to rychlo ubieha ani to nestiham sledovat 😀 😀 😀 😀
@kefalinek dík za info,určite si počkám,mesiac-dva,aby sa telo spamätalo a aby pán liečitel trošku zaúradoval. 🙂
@annamary27 ahoj no pri sone doktor nechcel vobec hovorit o KET, lebo podla sliznice to vyzeralo slubne. Tak preto sme boli vsetci aj on prekvapeny, ked krv bola negativna. Sestricka v telefone mi hovorila,ze ked sa budem citit, sa mam objednat na pohovor, kde mi daju lieky a zacnem papat od 1dc. Ale este niesom ista ci uz teraz alebo az v novom roku. Ale chcem mat lieky doma.
No Mirka dostala lieky uz pri prvom sone po ET, lebo si mysleli, ze z toho nic nieje a pozri uz je tehulka. Tak este mali starosti a lieky na KET vracali.
No mame len dvoch mrazacikov, takze to bude len jeden pokus, no verim, ze uspesny 😵 😵 😵
@chicca555 krasne tvoja bojovnicka je sikulka, len tak dalej 😉
@nechsazadari @sunday1 veru som rada, ze to tak vyslo a mam prace plnu hlavu. A velmi sa tesim z domceka 😵 A bude aj pre manzelika prekvapenie, predsa ako to videl naposledy a ako vyzera teraz je velky rozdiel. Som nam vymalovala spalnu na sivo zeleno, tak cakam co povie 😀
Čaute kočky, ako prebieha nedeľa? U nás troška ospalo, ale v pohodke.
@annamary27 ahoj,... prosím Ťa akého liečiteľa tu spomínaš??? .......dlho som tu nebola.... že by som vyskúšala... inak my nič nerobíme.... nejak to neriešime..... až na budúci rok............... hádam bude šťastnejší ako tento 2010
@monicka7299 Tak to dúfam aj ja 😒
@chicca555 - tak ako sa darí? Myslím na teba a fazuľku.
😵 @monicka7299 ahoj,liečitel Peter Šmidriak z Nitry ,0905275450,lieči väčšinou homeopatickými prípravkami,celú ťa premeria prístrojom a zistí kde je pes zakopaný,u mna je to vraj v štítnej žľaze,tak uvidíme ako pokročíme. 😵 😵
@nechsazadari ahojky, dnes sme mali transfer, tak uvidime 🙂 uz je to iba na tom krpcovi...

@annamary27 Mala som 1455 sestricka vravela ze pravde podobne dvojicky budu...Tak neviem 21 ho idem na ultrazvuk ale moj ginekolog uz spavil zo spodku tak nebola som rada lebo to este skoro...