2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
dakujem kocky, uz je to len na tom krpcovi...
ale bolo to dnes zaujimave, hodinu a pol v zapche kvoli nehode a pak v heliku nefungovalo sono, museli ho restartovat... den na transfer ako sa patri... 😝 😝
@chicca555 ahoj,paráda,tak predsa sa transfer s hrdinkou vydaril 😉 😉 😉 😉 😉 jupí,dobré správy a nech Vám čarovná Lucia prinesie aj šťastie 😵 😵 😵 😵
ahojte kočky,tak ja som dnes po neuspešnom ivf a skoro mesačnej PNke zasa zarezávala v robote 😝 😝 😝 😝 😝 😝 a hned som sa stretla s narážkami na to prečo som bola doma a šu-šu-mu-šu,fungovalo zas na plné obrátky medzi nemocničnými klebetnicami.
@annamary27 Klasika 😖 A vymysleli aspoň niečo zaujímavé? 😀
@sunday1 nič nové,len,že nech sa držíme/v množnom čísle/ a ,že či som pribrala,ale ved to vôbec nevadí v mojom stave/potom som sa dozvedela,že tá konkrétna osoba sa vypytovala mojej kolegyni,že kde som a či som v tom a počula,že mám problémy a či nevie kam chodím a bla bla bla bla.chudery 😠 😠 😠
@annamary27 Ako si im spríjemnila pracovnú dobu, majú si o čom šepkať 😖 Nabudúce to už musíš zariadiť tak, aby mali na klebetenie 9 mesiacov + 3 roky (minimálne) materská 😉
Nejak je tu v poslednej dobe mŕtvo, nezdá sa Vám? 😕
Nejak je tu v poslednej dobe mŕtvo, nezdá sa Vám? 😕
@sunday1 preto je tu mŕtvo,lebo je už pracujem a z roboty sa sem moc nedostanem,hi hi. 😀 😀 😀
@annamary27 😀 😀 😀 Baby sa na nás vykašľali, už sú v iných fórach ☹
aj ja som tu s vami este a asi tu aj dlho budem 😎
@evasbk - tak nech ťa zajtra v Helíku upokoja a nech ti to vydrží čo najdlhšie. Aspoň počas sviatkov nech ste v pohodičke a potom určite bude zasa nejaká kontrola a tá zasa zhodí nejaký ten kamienok zo srdca. 😎 😀
@annamary27, @sunday - ja sem tiež stále chodím, ale keď u mňa sa nič špeciálne nedeje. Len cítim, že už uvládzem viac trošku porobiť, lebo doteraz som sa viac menej len povaľovala. A čítam každý deň jednu rozprávku. Dnes to bol Popolvár- hnusná tvár 😀
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@evasbk veľa šťastia zajtra v centre,nech ťa sono poteší,už budeš počuť aj srdiečka?
@nechsazadari
@annamary27 ďakujem, srdiečka som už počula ked som tam bola naposledy, to bolo 6.12. Revala som tam ako malé decko, bol to krasny zážitok. Ja sa len bojím aby bolo všetko ok, ked mávam to špinenie. Síce je už slabšie, tak uvidím či ten hajzlík hematon odpochodoval.
@nechsazadari jej gratulujem k novinke 🙂
@evasbk - takže dnes bude opäť krásne stretko so srdiečkami. Mňa sono čaká až 28.12., dovtedy sa asi nedočkám... 😕 😵 😵 😵 Dúfam, že je drobček v poriadku. Myslím, že je u teba všetko na dobrej ceste, keď to špinenie slabne. Veď nám hádam napíšeš. 😉
martinaaaaa - ďakujem 🙂 Skoro mi oči vypadli, keď som pozrela, že tebe už svieti 29 týždeň. Normálne už zaslúžilá tehulka 😀 Ako sa poslúchate?
ahojte, ako sa tu mate? 🙂
ja od pondelka len polehavam, uz ma zacinaju "mrle" zrat 😀 kolko ste po ET oddychovali? ja mam zatial PN, ale rozmyslam, ze aspon buduci tyzden by som uz zbehla do prace cosi porobit... snad od utorka... aspon na tych par dni do vianoc...
krv a sono mam az 27meho, to je este daleko...
Ahojte: 😨
Výsledky z Viedne :
Anti-Mulerian-Hormon: 1,07 ng/ml
ovarielle Reserve erschopft: 7.0
....neviete čo to znamená?????
a čo je hematológia?
Ďakujem Vám moc
@nechsazadari Len sa pekne povaľuj, robota Ťa celkom iste počká 😀 😀
@monicka7299 AMH hormon podla neho sa zistuje aka je tvoja rezerva vajicok.mas ho super hranica je od 1-3. 🙂 dnes som bola aj ja znova na odbery aj hematologia.som sa pytala,ze naco a sestricka mi povedala,ze sa tam zistuje ,ci nemam aj hustu krv.som bola z toho paf 😀 😀 😀

@chicca555 - super, že ste sa prebojovali k transferu. Keď je drobček u mamičky, verím, že to teraz nevzdá a poriadne sa zavŕta. Snažilo sa na sklíčku, tak teraz si svoju šancu nenechá ujsť 😉 😵 😵 😵