icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

monicka7299
15. dec 2010

@zlatanka30 čo je tá rezerva- to je to číslo 7?

evasbk
15. dec 2010

ahojte babenky, kontrola dopadla dobre. Jedna fazulka má 9,5 mm čo zodpoveda 7+0 tt a druha fazulka má 10,9 mm čo zodpoveda 7+1 tt. srdiečka biju ako zvon. Dokonca v papieroch som sa dočítala že som bez známok hematomu, čomu som velmi rada. Tak v car sme sa rozlučili a od zajtra som v rukách mojho obv. gyn.
Už len verit tomu že je všetko ako má byť, šetrit sa a tešit sa a dotiahnut to štastneho konca. 🙂

sunday1
15. dec 2010

@evasbk Gratulujem 😀

annamary27
15. dec 2010

@evasbk to sú parádne správy,gratulujem 😀 😀 😀

nechsazadari
15. dec 2010

@sunday1 - no veď to, nechce sa robota- mrcha jedna, urobiť sama 😉 😀 😀 Dnes som robila takú romantickú- látala som staré monterky na stavbu 😝 😝
@chicca555 - na to odpočívanie sú rôzne názory, ale ja by som nič neriskovala a aspoň do krvných testov sa radšej nechala žrať mrlami, len aby sa maličké chytilo... Tiež bacha na horúce kúpele, to som si ja ako vrchný zmrzlúch musela odpustiť. 😉 😎 😎
@evasbk - jééj super, akých už máš veľkých potomkov 😀 😀 😀 Som rada, že ste v poriadku.

sunday1
15. dec 2010

@nechsazadari Príjemná zábavka, ale aspoň sa pri nej nazapotíš 😀 😀 😀

chicca555
autor
15. dec 2010

@nechsazadari vanu mam uz za sebou, ale vo vlaznej vode, horucu som si tiez musela odpustit, nic ine mi neostavalo... 😝
a co hovorite na vykladanie noh? 😀 dnes ma kamoska "buzerovala", ze mam len s vylozenymi nohami lezat, no ale to je dost neprijemne 😝 😝 mne je najlepsie na boku s pokrcenymi nohami, to aspon menej citim vajecniky...

dandy914
15. dec 2010

baby, mali ste niektora IUI? aj vtedy ste boli na PNke a v kludovom rezime? ja som po IUI, a chodim normalka do prace, a ked vas tu tak citam rozmyslam ci som nemala radsej zostat doma.

chicca555
autor
15. dec 2010

@evasbk super spravy evi 🙂 🙂 🙂

nechsazadari
15. dec 2010

@chicca555 - ja som si podkladala panvu aj nohy, aby to bolo pohodlné a prvých pár dní som sa to snažila vydržať...S tým podľa mňa nič nepokazíš. Vydrž Prťka, vydrž! 😀 😀 😀
@dandy914 - ja osobne som IUI nemala, museli sme rovno na IVF a keďže bol toto druhý pokus, ako skoro u všetkých báb tu- tak som sa snažila robiť na čo si človek len zmyslel, že by mohlo pomôcť. Ale sú lekári, ktorí uprednostňujú aj po IVF normálne fungovanie, ako po prirodzenom počatí. Je to asi vec názoru, len my sme sme už asi trošku úzkostlivejšie. Veľa šťastíčka! 😵 Kedy ideš na krvičku?

chicca555
autor
15. dec 2010

@nechsazadari to mi ani zo srandy nehovor 😀 😀 😀 no dnes je uz streda, to je uz asi neskoro zacat nieco podkladat 😝 drobec sa bude musiet chytit a pekne zahryznut aj bez vylozenej prdelky 😀 😀 ach jo...

sony44
15. dec 2010

@dandy914 - ahoj- ja som mala iui v pondelok, a tiež chodím do práce ( toto je naše 2. iui) ,ale nemám náročnú prácu a snažím sa byť v kľude - neupratujem, nenaťahujem sa a pod.. Máme za sebou aj 2 ivf-ka a pri 1. ivf som bola doma od odberu vajíčok a pri 2. ivf som bola doma od pichania menopuru.

piskotka207
15. dec 2010

@monicka7299 Nasla som viac info k AMH:
AMH Reference ranges
AMH levels do not change significantly throughout the menstrual cycle and decrease with age. Healthy women, below 38 years old, with normal follicular
status at day 3 of the menstrual cycle, have AMH levels of 2.0 – 6.8 ng/ml (14.28 – 48.55 pmol/L). High levels are found in patients with PCOD.

Ovarian Fertility Potential pmol/L ng/mL

Optimal Fertility 28.6 - 48.5 4.0 - 6.8
Satisfactory Fertility 15.7 - 28.6 2.2 - 4.0
Low Fertility 2.2 - 15.7 0.3 - 2.2
Very Low / undetectable 0.0 - 2.2 0.0 - 0.3
High Level > 48.5 >6.8
AMH levels do not vary with the menstrual cycle and can be measured independently of the day of the menstrual cycle.

dandy914
16. dec 2010

@nechsazadari
@sony44
my sme boli teraz 3. krat. na krv som bola v pondelok, zatial to vyzera pozitivne 😀 😀 , zajtra idem na druhu, tak dufam, ze to vyslo.

kefalinek
16. dec 2010

@dandy914 tak drzim palce

annamary27
16. dec 2010

@dandy914 držím palce,aby to bolo veľmi pozitívne 😀 😀

nechsazadari
16. dec 2010

@dandy914 - jéj parádička, budeme sa tu tešiť na skvelé správy! 😉 😵 😵
@chicca555 - hádam je emryjko riadne zubaté a hlboko zahryznuté 😀 😀 😀

kefalinek
16. dec 2010

ste sa tu nejako roztehulkovali pockajte aj na mna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chicca555
autor
16. dec 2010

@nechsazadari snad ano... vcera ma este pichali vajecniky, dnes uz moc nie... tak zacinam mat obavy, ci je to dobre alebo zle... cela som dopletena... ty si sa ako citila po ET?

dandy914
16. dec 2010

baby dakujem. 😀 😀 viem ze som mimo v teme, ale zacala som vas citat lebo sme sa chystali na IVF a medzitym sme skusili este posledne IUI.

chicca555
autor
16. dec 2010

@dandy914 to je super 🙂 🙂 🙂

dandy914
16. dec 2010

@chicca555 dufam, ze to bude super. bojim sa este tesit. ak by nahodou... aj brucho ma trochu pobolieva ako pred MS, tak neviem co si mysliet. ty ides kedy na krv?

chicca555
autor
16. dec 2010

@dandy914 ja az 27.12., len teraz v pondelok som bola na ET... mna uz dnes vajecniky prestali pobolievat, tak neviem ci je to ok, alebo nie... mozno sa ukludnili po tej "hormonalnej burke" tolkych injekcii, bohvie...

dandy914
16. dec 2010

aspon keby sa ten cas do kontrol tak nevliekol. 😒 aj testujete doma? ja si vzdy poviem ze nebudem a potom aj tak nevydrzim. den pred kontrolou som si vzdy spravila test. manzel mi hresi, ze naco to robim, ale neviem si pomoct. ale dnes sa mimoriadne bojim, tusim si ho nespravim.

chicca555
autor
16. dec 2010

@dandy914 ani mi nehovor, dnes je "len" 16teho, do toho 27meho ma asi porazi 😝 ja som sa pri prvom IVF netestovala a nebudem sa asi ani teraz... aj ked... vysledky z krvi su najistejsie, to sa neda oklamat...

annamary27
16. dec 2010

@chicca555 musíš mi toho 27.12. napísať tú najsam pozitívnejšiu správu a ja ju patrične zapijem,kedže sa v tom čase už niekolkýkrát,,narodím,, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
16. dec 2010

@chicca555 - jaj moja, môžem ti napísať, ako som sa cítila, ale už z koníka určite aj ty vieš, že to má každá z nás po svojom. Čo pri jednej znamená dobré veci, pri druhej nie. Ja mám vaječníky po stimulke tuším zblblé ešte teraz- keď si idem kýchnuť, alebo zakašľať, tak radšej po čupačky, lebo by mi ich asi odpálilo 😝 Ale teraz, narozdiel od 1.pokusu ma popichávalo na jednom mieste v maternici, čo si namýšľam, že sa drobček zavrtával. No a behám na wc a hlavne si to uvedomujem v noci 😀 A s tým čakaním- ja mám deň po tebe sono a tiež tŕpnem, či pokračujeme v poriadku. Tak nás snáď @annamary27 bude môcť poriadne zapiť. Marika- budeš to mať ťažké, toľko vecí na oslavu 😀 😀 😀
@dandy914 - pri prvom pokuse som netestovala, ale teraz som to na 9 deň riskla. Išla som na krv na 11 deň namiesto 10 a už som to nevydržala 😀

chicca555
autor
16. dec 2010

@annamary27 budem sa snazit sefe 😅 😀

chicca555
autor
16. dec 2010

@nechsazadari toto poznam, ja sa radsej nesmejem 😀 😀 vcera som kukala bez servitky a ked som sa zasmiala na mokreho vymysloch, tak som myslela, ze umriem... dnes citim menej vajecniky, ale pri komedii som ich zase poriadne zacitila, tak sa snazim nesmiat, nekychat, nekaslat 😀 😀
to s tym wc poznam, tiez chodim min. 2x v noci, ale mozno je to aj tym, ze sa snazim viacej pit vody 🙂
ale ze si sa testla, teeedaaaaaaa 😀 😀 😀 ja sa bojim 😅
sona sa neboj, urco je vsetko ok ! 😉 😉

yeliel
16. dec 2010

ahoj babule ...co je tu noveho? 😉
@sunday1 pokladik,ja som sa na Vas nevykaslala to v ziadnom pripade 😉 🙂