2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Ahojte 🙂 Dievčatá, ja si myslím, že v konečnom dôsledku je jedno, či si budeme podkladať zadok alebo nie, keď sa ten krpec rozhodne, tak sa zakusne aj tak. Robíme to ale pre pokoj duše, lebo sme také bezmocné. Hlavné je, aby sme nerobili nič, čo by sme si neskôr mohli vyčítať.
cauteeeeeeeeee, tak aj druha krvicka vysla. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
strasne vam vsetkym drzim palce!!
@dandy914 - blahoželááám tehulka! 😉 😵 😵 😵 😵 Aj ti povedali výšku hcg? 😵 Budú krásne vianoce 😀
@dandy914 gratulujééééém 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ahojte kocky a gratulejem novej tehulke.Ja v poslednej dobe nestiham mam toho vela.Ale teraz snad okolo sviatkov sa cas najde.Posielam vam virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
dakujem. vysku HCG neviem,povedala len ze je to v poriadku a po novom roku mam ist na sono. 😀 😀 fuj, ale co mi spravili, asi za pol hodinku mi volali z centra, az mi zle doslo ze sa pomylili, a oni ze robia statistiku, ze maju v evidencii, ze som u nich uspesne absolvovala IUI a ze ako dopadlo tehotenstvo 😀 skoro som odpadla, hovorim ze ja som sa len pred pol hodinou dozvedela ze som tehotna. 😀 😀 😀 😀 maju velmi rychlu statistku. 😀 😀 😀
@dandy914 - 😀 😀 😀 tiež by ma asi vystrelo, keby mi takto volali, ale nakoniec sranda 😝 Za 8 a pol mesiaca im brnkni, že si ťa môžu dať do vydarených tehotenstiev. 😎
@annamary27 - tiež pozeráš Pána prsteňov? 🙂 Idem sa popri tom nachystať a vyrážame na oslavu.
@nechsazadari dnes som pána prstenov vymenila za film na Jojke-Základ rodiny,mám rada herečku Diane Keaton a tento film je taký srandovný aj smutný zároven,tak smiech striedal slzy. 😀 prajem príjemnú zábavu 😵
kde ste kdo ???? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@kefalinek ahoj moja co ten smutok ako pokracujes 🙂
ahojte nie nic, ja len tak ,ze tu nikoho nie je , všetci zhanaju darceky asi 😀 😀 😀
@martinaaaaa ja mam zajtra OPU a v nedelu na sone mi naratali 41 vajok tak som ako balon....
ahojte kocky viete mi poradit??na 29 den od ET mi robil ultrazvuk...diktoval sestricke ....dutinka....vajec.zvacsene...cisty...nedal mi ziadne papiere,lieky uzivat dalej...a 4.1 prist na dalsi ultrazvuk som zmatena z toho...nebol ochotny vysv.nic...
@kefalinek ahoj ,ty kokino,že aká si ty nosnica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 držím palce,aby sa to zajtra vydarilo na výbornú 😵 😵 😵 😵 😵
@kefalinek - si ty iná mega nosnica. 😀 😀 😀 Také čísielko som ešte ani nepočula. Tak nech zajtra OPU v pohode prebehne a vajíčka nech sa s láskou spoja so spermijkami. Veľa kvalitných embryok želám! 😉
tento rok to akosi vyšlo všetko na poslednú chvíľu - zajtra idem ešte vo veľkom nakupovať a vo štvrtok piecť- aspoň bude čerstvé 😝 Aj som vám tu ráno písala, ale koník si to rozmyslel a vypol sa... Pekné "pred sviatkami" !
@kefalinek 41 to fakt 🙂 ty si aka dobra 😎 budem na teba mysliet posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂
baby, dnes som 9den od ET a mam slabucke spinenie ☹ tak neviem ci je to ok alebo nie... ach jo

@dandy914 - tak to je super....držím palce, nech je všetko v poriadku 🙂