icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
22. dec 2010

@chicca555 Niečo by už mohol, ale zase na druhej strane nemusel. Ale aspoň duch by tam podľa mňa mal byť, len treba kúpiť najcitlivejší test. Ty si mala PK, však? Pichali Ti aj Pregnyl?

chicca555
autor
22. dec 2010

@sunday1 ano, mala som aj PK - 6 dni, pregnyl som pichala 5.decembra, cize ten uz asi nemam v tele... co ak mi ukaze negativny a nahodou budem "pozitivna" 😕

chicca555
autor
22. dec 2010

baby, mam tam slabu druhu ciarku, je ju ale vidiet, nie je to taky "duch"... co to znamena? moze to byt este pregnyl? dnes je 22.heho a pichala som ho 5.teho... a co to spinenie?...

zlatanka30
22. dec 2010

@chicca555 pregnyl to uz neni urcite.ak mas mat v tomto case mrchu,tak to spinenie niekedy byva.neboj bude to ok 🙂

chicca555
autor
22. dec 2010

@zlatanka30 ano, dnes by som mala mat mrchu... kukam na to stale ako puk 😅

zlatanka30
22. dec 2010

@chicca555 niekedy to tak byva,ked je zena tehu a ma mat mrchu aj trochu spini.verim ti je to pekny pocit najst dve //.poznam to,ale .... ☹

chicca555
autor
22. dec 2010

@zlatanka30 ja sa este moc netesim, pockam si na krv na buduci pondelok, az potom sa zacnem tesit 🙂

zlatanka30
22. dec 2010

@chicca555 dufam,ze bude pozitivna. 🙂 do ktoreho car ides?

evasbk
22. dec 2010

Ahojte dievčatá, ako sa mate??? U mna všetko po starom, len mm mi už odišiel do italie za pracou, 😢 , tak budem tehulkovat sama, aspon že existuje skype 🙂
@chicca555 ahoj, podla mna ked su tam dve čiarky, tak je to ok, no a tom špinení by som ja mohla napísat aj knihu 😀
Viem že je tažke nestresovat , druhemu sa to lahko povie. Ja som špinila na 6 den po ET na 8 som krvacala, potom to prešlo, test bol pozitívny , na 20 den som začala špinit zas a tak to mám doteraz, raz trochu , potom vobec nič a to som na začiatku 9 tt. Mala som tam nejaku krvnu zrazeninu, ktoru naposledy už nebolo vidiet, ale aj tak ešte trochu špiním. Dr povedal, že pokial je to hnedé, že to je stará krv a to nevadí. Ale aj tak sa stale bojím. Držkám palce, aby to špinenie prešlo, aby si sa mohla konečne tešit z tehulkovania. 🙂

chicca555
autor
22. dec 2010

@zlatanka30 snad ano 🙂 helios

zlatanka30
22. dec 2010

@chicca555 bude 🙂

chicca555
autor
22. dec 2010

@evasbk evi, tak to ti verim, spinenie nie je moc fajn, najma ked si tehu... ale pokial su babatka v poriadku, tak je to len taky neprijemny "doplnok" 😉

ja to mam tiez take do hneda, par kvapiek, staci mi intimka... pre istotu beriem duphaston, ako mi odporucila gatova... mala som z toho taky pocit, ako keby oni ratali, ze nejake to spinenie sa vzdy objavi... bohvie

len do pondelka daleko... 😅 aspon pre mna teraz 🙂

zlatanka30
22. dec 2010

@chicca555 aspon,ze mas duphaston.ja som ho po et nemala a tak som dopadla. 😠

evasbk
22. dec 2010

@chicca555 Máš pravdu, mne tiež v Heliku to prišlo tak ako by to špinenie bola normálka, nejak sa ani Krajko ani Gatova nevzrušovali nad tím, len mi kazali byť na PN a kludový režim. To skor moj obv. gyn. stresuje a straší. Teraz v pondelok idem ešte pre istotu na sono do heliku, tak som zvedavá čo bude nové.

chicca555
autor
22. dec 2010

@zlatanka30 mne ho gatova predpisovala, ze "keby nahodou"... vraj ale spinenie a slabsie krvacanie byva normalka, ze sa moze kusok sliznice odlupnut a to sposobuje to spinenie... tak neviem...

@evasbk ja som zatial PN, od OPU som vlastne PN, dnes su to uz vyse 2 tyzdne... min. tyzden po ET som viacej polihavala, ale od nedele uz zacinam pomaly fungovat beznym zivotom, hoci som doma... chcem pomalicky aj poupratovat, do vianoc to stiham v pohode 🙂 dnes ma caka stromcek, mamina ma dovolenku, tak mi podvecer pride pomoct 🙂 zatial vsak nikomu nic nepoviem... vsak nie som si na istom

sunday1
22. dec 2010

@chicca555 No vidíš, gratulujem k čiarkam. To je ale poriadny bojovníček 😉 Hlavne dávaj na Vás pozor a krvička je tu už za chvíľku 🙂

chicca555
autor
22. dec 2010

@sunday1 dakujem 🙂 este nie je nic iste, pockam si na krv a sono 😉

kefalinek
22. dec 2010

@chicca555 neboj to este nie nic zle,skus si test spravit

@martinaaaaa
@diwoska
@nechsazadari
@sunday1 ahojte tak sa hlasim vybrali mi ich 28 ostatne boli vraj male, z toho 3 maju 3jkovu znamku a ostatne su jednotky a dvojky , trosku ma brusko pobolieva ,ale inak som ok ......

martinaaaaa
22. dec 2010

@kefalinek super tak to musia vyjst jedine dvojcata 🙂 🙂

kefalinek
22. dec 2010

@martinaaaaa potesilo by ma

sunday1
22. dec 2010

@kefalinek Ty si strašná šikulka. Tak nech sa všetky pekne oplodnia 😉 Nezabudni pravidelne podávať správy 😀

annamary27
22. dec 2010

@kefalinek gratulujem,parádne číseilko,držte sa a nech je čo najviac kvalitných embryjok 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sunday1
@chicca555
@evasbk
@zlatanka30
@nechsazadari Ahojte,tak dnes sme boli v GF na konzultácii.Zajtra tam idem ráno na krvičku,urobia mi test na zrážanlivosť,či nemám nejaké mikrotromby,ktoré by mohli upchávať cievky ,ktoré vyživujú embryjko a ešte teraz maju akciu,že robia aj testy na imunitu,tak mi spravia aj to.O tri týždne budu výsledky tak uvidíme kam nás to posunie,potom vo februári by mohol byť Ket.
Mali sme to dnes perné,lebo pred odchodom mi volala kolegyna,že v robote nám neide počítač a to sme dnes robili posledný den,takže sme potrebovali urobiť aj mesačnu a ročnu uzávierku.Letela som tam s mužom aj so švagrom,či to nevie urobiť,nevedel,tak sme museli isť do mojej firmy v BA,ešte že je to po ceste do centra.Vyložili sme počítač a chvalabohu to náš programátor dovted,kým sme skončili v centre opravil.Leteli sme domov,porobila som v robote čo bolo treba a smer reštika,kde ma už čakala rodina na obede,otec nás pozval na taký vianočný obedík, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 síce už hltali posledné kusy jedla,stihla som si objednať,spapať,potom som mala aj super dezertík a ešte som aj 2hrušky lupla 😉 😉 😉 😉 😉
a môže začať volno do 3.1.2011,jupijéééééééééééééééé
želám Vám šťastné a veselé sviatky kočky,hlavne zdravíčko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

chicca555
autor
22. dec 2010

@annamary27 fuuuuha, tak tomu sa povie perny den 😀 😀 😀 ale super, ze si si dala take vysetrenia, dufam, ze budes mat dobre vysledky 🙂

takisto prajem krasne a pohodove sviatky prezite v kruhu rodiny 🙂 🙂 🙂

kefalinek
23. dec 2010

ahojte takze sa nam oplodnilo 26 vajok prirodzenou metodou. zelam krasne sviatky , prijemne prezite v kruhu rodiny

sunday1
23. dec 2010

@annamary27 Z Teba srší energia 😉 Tie vyšetrenia si naozaj treba dať urobiť, myslela som, že ich už máš 😕 Tie dva mesiace ubehnú raz-dva a už budeš mať embryjká v brušku 😉 Koľko si ich dáš vložiť?
@kefalinek To bude detí jak smetí 😉 Dávaš ich na PK? Kedy bude ET?

chicca555
autor
23. dec 2010

@kefalinek to su super spravy!!!! 🙂 🙂 🙂 krasne a pohodove sviatky aj tebe a uspesne ET prajem 🙂

nechsazadari
23. dec 2010

@annamary27 - super, že sa hneď niečo deje. Február je co by dup a dovtedy pomôžu určite aj liečiky od liečiteľa. Možno embrijká čakajú na valentína, aby sa s láskou zahryzli do maminky 😉 😀 😀 😀
@kefalinek - to máš na celú triedu 😝 Úplne prekrásna nádielka pod stromček 😵 😵 😵 Nech sa len naďalej snažia a s niektorými o 9 mesiacov dovidenia 😀 Súrodenci budú musieť chvíľku počkať.
@chicca555 - tak už aj ty ducháriš 😎 Aj ja som s nimi začínala. V pondelok očakávam krásnu správičku 😵 😵 🙂
@evasbk - tak teda mm išiel zabespečovať rodinku z Talianska? Nech ti čas bez neho rýchlo ubehne. Hlavne, že máš takú skvelú spoločnosť v brušku!

ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE VŠETKÝM!!!!!

chicca555
autor
23. dec 2010

@nechsazadari vyzera to uz tak 😝 dnes som 10 den od ET, zajtra bude 11ty, tak zajtra skusim este raz testnut... ci to tam bude zas... snad jo 🙂

krasne a pohodove sviatky aj tebe moja a aj drobcovi v brusku 🙂 🙂

nechsazadari
23. dec 2010

@chicca555 - ďakujééém a nápodobne 😉 😀 😀

kefalinek
23. dec 2010

@chicca555 duch je superrrrrrrrrrrr,teda ta druha ciarocka 😀