2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Kocky nebola som tu,par dni som bola v nemocnici,ale teraz vam posielam specialnu nadielku TTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@kukucka78 mne prisiel menzes na den presne ako mal,aj ked som ho drzala na uzde utrosom,ale vedela som ze je to zbytocne.A pokial ti test nic neukazuje netrap sa,niekedy to dlhsie trva,kym sa hcg zacne uvolnovat.Vsetko zavisi od toho kedy sa embrijko uchyti.Takze este trosku trpezlivosti a ked nie test tak krv ti da 100% odpoved 😉
@chicca555 dakujem 😵 😵 😵
@kefalinek krásne sa Vám to oplodnilo,určite to musí vyjsť 😀 😀 😀 😀 držím palce
@sunday1 ahoj,tak tieto vyšetrenia som nemala doteraz,kedže sa nevydarilo len 1ivf,ale teraz nám to už navrhli a ja si dám asi znova prezrieť štítnu žľazu,lebo pred rokom bola o.k,ale to je dlhá doba.Asi máme embryjká zmrazené všetky 3spolu,lebo dokina vravela,že je to na 1transfer a vraj blastocysty sa najhoršie rozmrazuju,a ja mám práve tie zmrazené,takže ešte je otázne či budu o.k.,ked pojdeme na Ket.
@kukucka78 ahoj,tak ja som pri prvom ivf dostala krámy aj napriek utrošu a pri druhom mi neprišli.
@kukucka78 den vkladu sa nepočíta,ja som sa to pýtala sestričky.
@annamary27 a kedy by mi mal test niečo ukázať???
@kukucka78 tak v tom ti neporadím,pri prvom mi ukazovali testy negatívne ešte aj 14ti den,aj ked bola krv pozitívna a pri druhom pokuse som už radšej netestovala a nechala som to na krv.
@annamary27 a čo sa stalo ked si mala pozitívnu krv a nečakáš mimi?
@kukucka78 proste sa embryjko pustilo,bolo to biochemické tehotenstvo,.aj teraz som mala hcg pri prvom teste o.k, a pri druhom kleslo,tak pátrame dalej kde je pes zakopaný.
@annamary27 tak to mi je velmi luto nech máš čím skôr v brušku mimi ktoré tam vydrží až do šťastného konca....
@kukucka78 dakujem 😀 😀 😀 😀 aj ja ti držím palce,kedy ideš na krv?
@annamary27 na krv idem 27 už 3dni mi je ráno na vracanie točí sa mi hlava skoro celý den
@kukucka78 ja verím,že kto pojde v tento den na test ,tak to bude šťastný den 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 určite to každej z Vás vyjde a ja Vás potom zapijem,mám v ten den narodky 😵 😵 😵 😵 😵 😵

Ahojte kočky viete mi poradiť????? 13.12 som mala ET a na teste ešte ani dnes nič nie je....a ešte jedna otázka menzes by som dostala aj ked beriem utroš???