icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kukucka78
23. dec 2010

Ahojte kočky viete mi poradiť????? 13.12 som mala ET a na teste ešte ani dnes nič nie je....a ešte jedna otázka menzes by som dostala aj ked beriem utroš???

chicca555
autor
23. dec 2010

@kukucka78 ahoj, neviem ti sice moc poradit, ale co sa tyka utrosu, kramosky by si mala dostat po vysadeni... aspon co mam ja vedomost

kukucka78
23. dec 2010

@chicca555 takže ked som ich mala dostať dnes tak ich nedostanem???

balinka
23. dec 2010

@kukucka78 ahoj 😉 ked beries utros,tak mozes dostat mrchu,aj ja som ju po ET dostala na osmy den po vklade 😒 potom utros zapijas 😉

kukucka78
23. dec 2010

@balinka no dnes som ju nedostala a tes nič neukázal

balinka
23. dec 2010

@kukucka78 ja som dnes desiaty den a mam tam dve //,tak na trinasty uz by tam malo byt nieco vidiet 😒

kukucka78
23. dec 2010

@balinka tak to blahoželám k peknému darčeku ale ja nie som 13 den ja som mala ET 13.12 ani neviem či sa už počíta aj den vkladu

balinka
23. dec 2010

@kukucka78 tak to si potom desiaty,ako ja 😉 niekto hovori,ze sa pocita,niekto,ze nie 😒 tak skus urobit test zajtra,niekedy sa embryjko uchyti neskor 😉 drzim palce,nech tam najdes // 😉 dakujem

kukucka78
23. dec 2010

@balinka asi ešte počkám už som minula dosť na testy....skusim v sobotu alebo v nedelu

janemari
23. dec 2010

Kocky nebola som tu,par dni som bola v nemocnici,ale teraz vam posielam specialnu nadielku TTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

janemari
23. dec 2010

@kukucka78 tak ja som ho dostala aj napriek tomu ze som brala utrogestan,aj ked pocas jeho brania som mala len silnejsie spinenie a po vysadeni uz normalny menzes.

kukucka78
23. dec 2010

@janemari tak by som sa už mohla aspom trošku tešiť že to vyšlo???? vždy som mala menzes presne nikdy mi nemeškal len ma trápy ten test že nič neukazuje

janemari
23. dec 2010

@kukucka78 mne prisiel menzes na den presne ako mal,aj ked som ho drzala na uzde utrosom,ale vedela som ze je to zbytocne.A pokial ti test nic neukazuje netrap sa,niekedy to dlhsie trva,kym sa hcg zacne uvolnovat.Vsetko zavisi od toho kedy sa embrijko uchyti.Takze este trosku trpezlivosti a ked nie test tak krv ti da 100% odpoved 😉

janemari
23. dec 2010

@balinka velke gratulujeeeeem a TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

balinka
23. dec 2010

@janemari dakujem 😉 dobre boli virusiky,budem ich potrebovat vela vela 😉 😉 😉

janemari
23. dec 2010

@balinka no 50% uspechu mas za sebou a teraz len drzat palceky aby sa to dotiahlo do toho 100% konca 🙂

annamary27
23. dec 2010

@chicca555 dakujem 😵 😵 😵
@kefalinek krásne sa Vám to oplodnilo,určite to musí vyjsť 😀 😀 😀 😀 držím palce
@sunday1 ahoj,tak tieto vyšetrenia som nemala doteraz,kedže sa nevydarilo len 1ivf,ale teraz nám to už navrhli a ja si dám asi znova prezrieť štítnu žľazu,lebo pred rokom bola o.k,ale to je dlhá doba.Asi máme embryjká zmrazené všetky 3spolu,lebo dokina vravela,že je to na 1transfer a vraj blastocysty sa najhoršie rozmrazuju,a ja mám práve tie zmrazené,takže ešte je otázne či budu o.k.,ked pojdeme na Ket.

balinka
23. dec 2010

@janemari musime iba verit,nic ine nam neostava a dufame,ze krvicka v pondelok to potvrdi a my budeme bojovat dalej 😉

annamary27
23. dec 2010

@kukucka78 ahoj,tak ja som pri prvom ivf dostala krámy aj napriek utrošu a pri druhom mi neprišli.

janemari
23. dec 2010

@balinka ale aj tak je t krasny daecek pod stromcek testik z // 🙂

annamary27
23. dec 2010

@kukucka78 den vkladu sa nepočíta,ja som sa to pýtala sestričky.

kukucka78
23. dec 2010

@annamary27 a kedy by mi mal test niečo ukázať???

balinka
23. dec 2010

@janemari to je a velmi sme sa potesili,kedze po osmich rokoch vidime tie ciarky prvykrat a uz to nebol duch,boli viditelne,tak zajtra sa v kostoliku pomodlime,aby to nevzdali a ostali spolu s nami 😉

annamary27
23. dec 2010

@kukucka78 tak v tom ti neporadím,pri prvom mi ukazovali testy negatívne ešte aj 14ti den,aj ked bola krv pozitívna a pri druhom pokuse som už radšej netestovala a nechala som to na krv.

kukucka78
23. dec 2010

@annamary27 a čo sa stalo ked si mala pozitívnu krv a nečakáš mimi?

annamary27
23. dec 2010

@kukucka78 proste sa embryjko pustilo,bolo to biochemické tehotenstvo,.aj teraz som mala hcg pri prvom teste o.k, a pri druhom kleslo,tak pátrame dalej kde je pes zakopaný.

kukucka78
23. dec 2010

@annamary27 tak to mi je velmi luto nech máš čím skôr v brušku mimi ktoré tam vydrží až do šťastného konca....

annamary27
23. dec 2010

@kukucka78 dakujem 😀 😀 😀 😀 aj ja ti držím palce,kedy ideš na krv?

kukucka78
23. dec 2010

@annamary27 na krv idem 27 už 3dni mi je ráno na vracanie točí sa mi hlava skoro celý den

annamary27
23. dec 2010

@kukucka78 ja verím,že kto pojde v tento den na test ,tak to bude šťastný den 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 určite to každej z Vás vyjde a ja Vás potom zapijem,mám v ten den narodky 😵 😵 😵 😵 😵 😵