2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@kukucka78 dakujem 😀 😀 😀 😀 😀 takže si želám,aby ste boli vy čakatelky teraz tehu a ja v novom roku 😀 😀 😀 😀
@annamary27 dakujeme aj my teda píšem za všetky ti želáme čo najskôr v novom roku //
Vianocneeee TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
Bambulky prajem Vam tie najkrajsie Vianoce. Hlavne pre mamicky, buduce mamicky urcite su 🙂
ahojte bambulky prajem vam stastlive sviatky plne pokoja a rodinnej pohody nech sa vam splnia vsetky tajne snicky...ja by som len chcela vam povedat ze som mala 20 .12. ET a bolia ma krize:(...ci to nie je zle znamenie ...strasne ma bolia prsia a mam ich naliate ako neviem co...brucho ma neboli len tie krize.Dufam ze vam vsetkym to vide !!!
kocky, takze u nas je to negativne... takze nic z toho, co uz... akosi som s tym aj ratala, embryjko nebolo moc kvalitne, takze by to bol zazrak... 😕
@chicca555 to je uz definitivne? ☹
@zlatanka30 ano... nevadi, idem konecne schudnut tie nabrate kila 🙂
@evasbk to vyzeralo, ale zazrak sa nekonal... aspon sme sa on pokusili 🙂 a radsej byt bez babatka, ako pak riesit, ci bude zdrave alebo nie, ked uz ta spermoska bola dost zla...
aspon pol roka si chcem dat oddych a pak zacnem premyslat co dalej...
@chicca555 je mi to luto.bud silna a drz sa
@zlatanka30 neviem preco, ale som v pohode, ani slzy mi akosi nejdu... idem si po 100 rokoch kavu spravit, zajem ju marlenkou a vecer si dam konecne s muzom vino, tesim sa 🙂
uzite si pekny dnik kocky
@chicca555 ak budu slzy nevadi aj u mna boli aspon sa mi ulavilo.i ked mi trvalo dlho pokial som sa s tym vyrovnala.
ahojte babmuľky, čo ma poznáte aj nepoznáte...
dnes som bola u dokiho na kontrole a nášmu maličkému prestalo biť srdiečko a máme ho v nebíčku...
prosíme ho , aby si tam dával pozor a postaral sa o svojich súrodencov
a že mamička a otecko ho nesmierne ľúbia a chýba nám , veeeeľmi srdiečko naše
zajtra ráno idem na kyret.....
je mi strašne , tá nekonečná bolesť sa nedá opísať....
tak sa tu mávajte a držte sa....
ahojte
@evasbk ahojky dakujem. Ako sa mate? Co drobcekovia? posluchaju?
Ja som si trochu ale len trosku odplakala Vianoce a teraz cakam na cervenu, ktora si dava nacas - mrcha 😠 a potom zacinam uzivat lieky na KET.
Mame dvoch mrazacikov, tak nech necakaju dlho.
Tak sa zaciname zas s manzelikom tesit, ze snad to vyjde 🙂
@chicca555 zlatinko moje, je mi to moc luto. Ale ty si silna a ked to preboli tak snad najdete s manzelikom riesenie ako dalej. Moc na vas myslim. Aj ked som tu nebola, lebo sme zariadovali novy dom a s netom je este problem.
Chodte niekam zmenit vzduch, to urcite pomoze na bolave srdiecko 🙂
@mirka321 mirka moja, co to citam 😢 😢 😢 a ja kazdu chvilu rozpravam manzelikovi, ze aky zazracny bojovnicek je vas malicky. Je mi to velmi velmi luto.
No mate este vela mrazacikov, ktory cakaju na teba. A raz budeme aj my stastne mamicky i ked cesta za babatkom je taka velmi tazka.
Vela sil zajtra aj tie dalsie dni, moc na teba myslim. Dufam, ze sa coskoro stretneme v Heliose a pustime sa spolu do boja.
Ahojte babenky, dúfam, že pekne medzi -sviatkujete a snažilky naberáte sily na blížiaci sa súkromný zázrak.
@chicca555 - máš pravdu moja, radšej nech si človek troška dlhšie počká, než by maličké nebolo o.k. Bude dobre! Pekne si uži príjemný večer s drahým 😉
@mirka321 - moc mi to je ľúto ☹ Som v mysli s tebou.
Zajtra ideme na prvé sono, tak dúfam, že budeme o.k. Držte palce! pa
@chicca555 ahoj,tak to mi je lúto 😒 úspešne schudni a držím palce do dalšieho boja
@annamary27 ahojky no tvoje priania nepomohli mimi neni hcg 0....nevieš za aky čas môžem absolvovať KET a čo to obnáša???
@mirka321 ahoj,je mi to veľmi ľúto ☹ ,čo sa Vám prihodilo,to je strašné,pred týždnom radosť a teraz taký žial ☹ ☹ ☹ ☹ na dialku ťa objímam 😔
@kukucka78 ahoj,jaj to mi je lúto.No ja sa chystám na svoje prvé Ket a ešte neviem kedy,ale myslím,že po prvom ms od neuspechu sa už môže isť na Ket,musíš brať od 1dna cyklu estrofem na maternicu,na 10ti a 14ti den cyklu sa ide na kontolu a potom ti povedia kedy prídeš na vklad.
@annamary27 a tie lieky su finančne náročné ??? lebo na IVF sme boli ako samoplatci a sme vyžmýkaný ako neviem čo
@kukucka78 estrofem neviem kolko stoji ešte som to nevybrala a potom mi tam napísali utrogestan,ale z toho ešte mám skoro 4krabičky.
@annamary27 no ten utrogestan zostal aj mne ja už neviem či sa vôbec aj tešiť teraz som tak verila že to víde a nič...no dala som si vložiť len jedno možno som spravila chybu
@kukucka78 ked sa to má podariť,tak aj jedno stačí a ešte aj to sa môže rozdeliť 😎 ja som si dala vložiť po oba razy dve a nič.

@annamary27 si zlatá ...tak nech sa ti v ten tvoj narodeninový den splnia tie najtajnejšie sny