icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kukucka78
27. dec 2010

@annamary27 kam chodís do centra ja do Iscare Ba

annamary27
27. dec 2010

@kukucka78 ja chodím do Gyn Fiv v BA.

evasbk
27. dec 2010

@chicca555 Takto som sa aj ja citila po druhom potrate, ked som bola po kyrete a prebudila som , cítila som sa vyrovnaná, ani som neplakala, sama sebe som sa čudovala či je to normálne.
@noe Ahojky, tak to je super že idete do toho, držím palčeky. A ver že Ketko je uspešnejšie ako Et, vid.mna 😉
Dnes som bola ešte v Heliku na kontrolné sono, jedno babatko má 22mm a druhé 21,6 mm 🙂
Moj gyn. mi ešte nechce dat tehu knižku ☹ 5.1 idem k nemu na prvé sono, tak že ak bude všetko ok, tak potom mi ju vypíše. Tak som z toho trochu nervozna, ked sa gyn. tak k tomu stavia. Mám pocit akoby si myslel, že to nebude dobre ☹
@kefalinek Sme traja ja a moje 2 fazulky 😀 😀 😀
@annamary27 máš pravdu, ja som si dala vložit 2, uchytilo sa jedno a to sa nám rozdelilo 😅

chicca555
autor
27. dec 2010

kocky, fakt som akasi "apaticka", akosi mi to este mozno nedoslo... najprv dva testy pozitivne a pak negativny, tak som uz akosi aj cakala, ze to nevyslo... co uz... do 30tky mi chybaju este 3 roky, snad dovtedy to babatko poriesime...

annamary27
27. dec 2010

@chicca555 jasné,že to poriešite a určite sa podarí v ten správny čas 😉

chicca555
autor
27. dec 2010

@mirka321 mirkaaaaa ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ doriti!! tak som sa s tebou tesila!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ bola si taky moj vzor... ach jo... drzim prsty, nech ti to vyjde s mrazacikmi...

chicca555
autor
27. dec 2010

@annamary27 no len s tymi muzovymi vysledkami asi budeme cakat na zazrak... mne sa uz do 3. ivf moc nechce, dost mi tie hormony narobili galibu s telom ☹ ☹

chicca555
autor
27. dec 2010

@noe ja som stale silna, ale uz ma to niekedy nebavi... potom vyzeram ako "ladova kralovna" ☹ co uz...

annamary27
27. dec 2010

@chicca555 a nechcete skusiť nejakého liečitela-homeopata alebo bylinkárku?to su predsa prírodné veci,čo vám uškodiť nemôžu.

chicca555
autor
27. dec 2010

@annamary27 neviem moja... moj muz to ma geneticky dane, ze ma malicko a malo pohyblive spermie, jemu to vitaminy nezlepsia... 😒 a myslim, ze ani liecitel asi moc nepomoze

annamary27
27. dec 2010

@chicca555 aj moj má oligoasthenoteratozoospermie a liečitel-homeopat mu nasadil prípravky,ktoré zlepšuju funkciu obličiek,lebo nadobličky tvoria spermie a pri druhom ivf mal počet spermií väčší a aj lepšiu pohyblivosť.mne teraz dal zas také prípravky,aby sa mimi uchytilo.

chicca555
autor
27. dec 2010

@annamary27 da sa o tom niekde precitat na nete?

annamary27
27. dec 2010

@chicca555 to neviem.My sme boli u liečitela menom Peter Šmidriak v Nitre a vraj pomohol už skoro 600párom s problémami otehotnieť.

nechsazadari
28. dec 2010

Ahojte kočky, sono dopadlo dobre. Máme 12 mm a doma fotečku 😵

martinaaaaa
28. dec 2010

@annamary27 vsetko naj naj naj k narodeninkam aj ked trochu neskoro 🙂 🙂 🙂

annamary27
28. dec 2010

@nechsazadari supééééér 😀 😀 😀 😀 😀 ,kedy dalšia kontrola?to už bude u tvojho gyn doma?

nechsazadari
28. dec 2010

@annamary27 - dostala som správu pre moju gynekologičku, ale ako som ti písala do internej- asi ju zmením, aby som mala lekára v mieste môjho terajšieho bydliska. To bude zaberák pre moju spomalenosť 😀

sunday1
29. dec 2010

@chicca555 Je mi to strašne ľúto 😢 Máš pravdu, chvíľku si treba oddýchnuť a nabrať silu bojovať.
@mirka321 Prajem veľa síl. Viem, že je to ťažké 😢

sunday1
29. dec 2010

@evasbk Závisí od gynekológa, kedy Ti dá tehotenskú knižku. Aj moja dáva až v 12tt, tak sa nemusíš báť, je to OK 😉
@nechsazadari Gratulujem, konečne aj dobré správy 😀 Už mi začínalo byť smutno 😉

nechsazadari
30. dec 2010

Ahojte babulky, ako budete silvestrovať? My pôjdeme ku kamarátom a už teraz je jasné, že manželík bude piť a mne bude zle 😝 😀 😀 😀 V každom prípade sa odreagujte, prečistite hlavičky a príjemnú zábavu! 😉 😎 😎

kefalinek
30. dec 2010

@nechsazadari gratulujeeeem

nechsazadari
31. dec 2010

@kefalinek - ďakujem 🙂

kefalinek
31. dec 2010

Prajem všetkým babuľkám krásneho Silvestra, a výbornú zábavu, a krásny, šťastný, zdravý Nový rok, a aby sa nám splnili všetky naše sničky 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
31. dec 2010

Posielam vas Silvestrovske TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT a nech buduci rok je pre vas vsetkym uspesnym a nech ste vsetky tehulky a potom stastne maminy 🙂

kefalinek
2. jan 2011

@janemari dakujeme

janemari
2. jan 2011

Ahojte kocky zostali mi este nejake injekcie a lieky ak bude nejaka chciet : Estrimax,Pregnyl 5000,Puregon 600,Diphereline a Utrogestan. A ktomu posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

annamary27
2. jan 2011

@chicca555
@kefalinek
@nechsazadari
@sunday1
@evasbk
@kukucka78 šťastný nový rok kočky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kukucka78
2. jan 2011

@annamary27 aj tebe....šťastný Nový rok a hlavne úspešný

martinaaaaa
3. jan 2011

@evasbk nic si z toho nerob ja som dostala tehotensku knizku az v 12 tt a v pohohode 🙂
a vsetkym posielam nove TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂 a prajem uspesny novy a hlavne TTTTTrok 2011 😎

sunday1
3. jan 2011

@annamary27 Aj Tebe prajem krásny bábätkovský rok. Kedy bude KET?