icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

balinka
4. jan 2011

@mirus11 mam obavy,ale verim,ze vsetko bude v poriadku a ja uvidim na utz najkrajsiu bublinku,alebo bublinky 😉 dufam,ze to spolu dobojujeme do stastneho konca 😀

annamary27
4. jan 2011

@franina Ketko je vklad rozmrazených embryí,ostali na 3mráčikovia pri druhom IVF 😀 😀 😀

kefalinek
5. jan 2011

@janemari dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

janemari
5. jan 2011

Dnesna davka virusikov pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

nechsazadari
5. jan 2011

@mirka321 - joj, ešte sa ti takto komplikuje a pripomína... 😖 Nakoniec, ale bocian napevno zahniezdi aj u vás a najlepšie na tom je, že potom, akoby všetko, čím sme si prešli, prestáva byť pravda. Tá radosť to vygumuje a polieči! 😉 A ďakujem za želanie! 🙂
@yeliel - to je dobre, že nemáš hlavu upnutú len na tú jedinú myšlienku. Čo lepšie sa dá urobiť? 😉 😀 (Srdiečko som len videla preblikávať, nepočula som ho, ale hlavne, že je drobúch v poriadku.)
@franina - ja sa mám (aspoň zatiaľ- ťuk, ťuk, ťuk) dobre. Dúfam, že sa vás, vrátane s tebou, popridáva v krátkom čase, čo najviac. 😵 😵 😵
@annamary27 - zlaté s tým mm 😝 😀 My až budeme môcť, už to ani nebudeme vedieť 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Našťastie som v tomto smere ako vymenená a väčšinou to zvládam 😝
@kefalinek - to preletí. Vydržať! 😀 Už máš väčšinu za sebou a na dobré správy sa predsa oplatí počkať. 😉

evasbk
5. jan 2011

Tak ja sa hlásim z mojej prvej poradne. Všetko je ok, malé majú 33mm a 34mm, sme 10+2 a dostali sme tehuuu knižku 🙂 Najkrajšia kniha aku som kedy videla 🙂 Už som o trošička pokojnejšia. Dalšia poradne 20.1. Budem chodit asi cele tehu každe 2 týž. na poradne, tak som aj rada.
Len som bola trošku zaskočená z dr., robil sono nič nehovoril, na všetko som sa musela pýtat sama, to som v Heliose nepoznala.

kefalinek
5. jan 2011

@evasbk neboj ani ti to tak nepride ja som pri malej tiez chodila kazde 2 tyzdne na poradnu, aspon som mala stale verstve info 😵 😵 😵

noe
5. jan 2011

@evasbk juj april je daleko, ako rychlo ubehne a hlavne uz niesi sama 😉 a GRATULUJEM, nech sa dobre cita 😉 a bozkavam bobacikov 😵 😵 😵

@nechsazadari jej ako krasne sa to cita 😵 musi to byt uzasny pocit pocut srdiecko a vidiet drobceka. A som rada, e si empaticka 😀 nemozes mat vsetko, ked my sa musime aj v tutu - mutu uskromnit 😀

@mirka321 moja drzkaj sa. Musi to velmi boliet ale ty to zvladnes, koli zmrzlinkam, ktore mas ☹ myslim na teba 🙂

@annamary27 😀 😀 😀 chudak muzicek 😀 😀 😀 zas ho nepretazuj, na chlapov treba pomaly 😀

@franina ahojky 😉 ja papam lentilky na KET a okolo 17.1. ak bude vsetko OK si idem pre mojich dvoch milacikov/ mrazacikov 😵
Inak @annamary27 myslela recept na lieky pred KET. Asi take ako ja teraz papam 🙂 je to malina v porovnani so stimulaciou.

@kefalinek drzim vsetky 20 palcakov, aby sa to tu 10.1. rozsvietilo 😵 pretoze je planujem tehulkovat, tak nech niesom v tom sama 😀

zlatanka30
5. jan 2011

@noe ajoj ake liecky papas pred ket??

noe
5. jan 2011

@zlatanka30 volaju sa ETHINYLESTRADIOL a v Heliose ich beru z Rakuska, niesu bezne predajne ani na recept. Takze sa kupuju priamo v CAR. Ale su to take male zlte lentilky, takze mnam 😀
Normalne mam pripomienky aj v diary aj na telefone, lebo by som zabudla 🙂

mirka321
5. jan 2011

@noe ďakujem Ti, si zlatá
a držím silno palčeky, aby rok 2011 končil s bábätkami v náručí...
pekný večer

kefalinek
6. jan 2011

@noe tie tabletky som mala aj ja. uvidime pondelok a dakujem, ze na mna myslite 😎 😎 😎

sunday1
6. jan 2011

@yeliel To je dobré, že si v pohode a netrápiš sa zbytočne, to je už polovica úspechu 😉 Aj ja mám také kľudnejšie obdobie, voľno mi prospelo, pred sviatkami to bolo dosť blbé 😖 Je to divné, ale zalial ma akýsi optimizmus, uľavilo sa mi, keď starý rok skončil, mám tušáka, že tento bude (musí byť) oveľa lepší 😀

sunday1
6. jan 2011

@kefalinek Netestla si? Ako sa cítiš?

kefalinek
6. jan 2011

@sunday1 ale testla na 9 den a boli tam krasne //. akosi ma picha v brusku kazdu chvilku, no nechcem sa predcasne radovat , pockam na krvicku v pondelok

franina
6. jan 2011

@annamary27 a kedy ides na ketko? ja si 14, alebo 17 tak ako noe, uz papam lentilky 😀

@nechsazadari tak sa aj drzkajte nadalej, nech je vsetko ok 😵

@noe tak spolu asi pojdeme na vklad, ja tiez 17 idem, alebo mozno aj 14, tak ze bud piatok, alebo v pondelok .... tak ideme na to spolu 😵

zlatanka30
6. jan 2011

@kefalinek ssssuuuuuuuuuuuuupppppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr 🙂 🙂 🙂

kefalinek
6. jan 2011

@zlatanka30 dakujem dufam,ze to bude aj pondlok super

martinaaaaa
6. jan 2011

@kefalinek ahoj strasne na teba myslim a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky len pre teba a tieto su pre vsetky 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

annamary27
6. jan 2011

@franina ahoj,ja ešte neviem kedy pojdem,až 18.1.budem volať o výsledky kvoli štítnej žľaze a čakám ešte aj na výsledky z GF.Dalo by sa už vo februári,ale v podstate to teraz nejak neriešim,chcem trošku popracovať na mojej postave a oddýchnuť si od centra a gynekologov,lebo tam chodím už ako na hodinu klavíra.Teraz momentálne sa mi zas dostavila nejaká mykoza,tak som si ráno šupla Canesten tabletu a ked ma to neprejde šup zasa k svojej gyn na vyšetrenie,už mi je tam trapné chodiť,furt ma niečo trápi. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

annamary27
6. jan 2011

@kefalinek paráda,držím palce ,aby // vydržali 9 mesiacov 😀 😀 😀 😀

franina
6. jan 2011

@annamary27 ja som si uz povedala ze moja postava je uz v haji, boky mam ako slon nosila som velkost 38 niekedy mi pasovalo aj cislo 36 😒 a teraz nosim velkos 42 🤐 mykozu som mala aj ja tiez som si dala canesten uz to preslo, tak hadam bude dobre.... aj mne je trapne tam chodit a potom doktorka len pozera ze co zase mam 😔 A ako s tvojim svagrom?

annamary27
6. jan 2011

@franina so švagrom nijako,furt je na PNke,chodil na injekcie k neurologičke,lebo krýva na jednu nohu,teraz mu dali rehabilitáciu,tak chodí tam.ešte ide myslím koncom januára na magnetickú rezonanciu.manžel bol s nim včera nahlásiť mu prechodný pobyt u nás,dal to na rok,ale dufam,že dovtedy tu už nebude.je mu dobre,má all inclusive,spinká si do 9tej,.celý den len číta,sedí,kuká tv,jeden osoh je z neho,že kúri,lebo mi tu nemáme zavedený plyn tak kúrime uhlím a ked sme bývali v robote tak sme to prepínali na elektrinu.zo začiatku si zvykol kukať na nete robotu,ale má nenormálne nároky na to,že nič nevie.

nechsazadari
6. jan 2011

@annamary27 - už ti bolo smutno za zoo? 😉 To je nepríjemné, že ťa to zasa trápi, ale hádam, keď si to podchytila včas, tak to lepšie zaberie. A švagrovi nech skúsia skontrolovať aj hlavu, či nájdu mozoček. Možno za to celé chudák prázdny ani nemôže 😝 😀 😀 😀 Ale by ma hnal s tou krivou nohou, keby to čítal, čóó? 😀 😀 😀 😀 Už mlčím, už mlčím! 🤐

franina
6. jan 2011

@annamary27 och tak jemu to tak asi vyhovuje aj bude vyhovovat, aj mne by to vyhovovalo tak dlho spinkat, napapat sa, citat si, pozerat telku, no nie je to parada? postarali by sa o mna no super by to bolo 😎
@nechsazadari on ma ten mozocek vsak je vybity ako mraky 😠

annamary27
6. jan 2011

@nechsazadari ahoj,no to zoo ma štve,ale zatial je to celkom v poho,včera som sa začala cítiť dole tak čuden,ked som sa tam kukla vyzerala som jak popálená.spravila som si hned sedací kupel s čajovníkom,na noc som si aplikovala Femigel,tiež obsahuje čajovník,ale ráno som tam šupla canesten tabletu,dufam,že zaberie.
Tak kontrolu mozgu mojmu švagrovi ani nemusia robiť,škoda vyhodiť peniaze za vyšetrenie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 minule,ked sme kukali film,kde žena mala rakovinu a bozkávala sa s mužom ,švagor sa spýtal,či to nemože ten muž dostať od nej 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨

karolina23
6. jan 2011

ahoj baby ak sa môzem spytat uz druhy den si picham dipherline a mam dnes take naliate prsia ze az je to normalne????? v pohode??? lebo mam aj pred menzesom tak to môze aj injekcia spôsobit kedze su to hormony?????? dakujem za odpoved 😀

annamary27
6. jan 2011

@karolina23 ahoj,jasné,že to môže byť aj z toho,ja som mala počas celej stimulky prsia jak balony.

karolina23
6. jan 2011

annamary27 jeeeej dakujem som sa trosku naplasila ze preco potom som si precitala ze co to obsahuje tak som sa trosku ukludnila ked su to hormony tak to môze byt mam pocit ze mi prasknu trosku aj pobolievaju mozno aj preto ze mam pred ms, ja sa tak tesim ze som si zacala konecne pichat tak dlho som nato cakala ze az🙂))))))drzim vam vsetky palceky aby ste mali vytuzene bublinky🙂)))))))))))))))rok 2011 je urcite nas🙂)))))))))) aj ta stipali trosku lebo mna hej mne to kamaratka picha je zdravotacka picha ma len ta vodicka trosku a pergoveris zevraj stipe viac je to pravda?🙂))

annamary27
6. jan 2011

@karolina23 mna diphereline trošku štípal,tak vtedy mama prestala na chvílu s dávkovaním a potom to šupla už celé,ale pri druhom ivf som zaťala zuby a vydržala som celú dávku.ja som mala ešte menopur a puregon takže neviem ako štípe pergoveris.