icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

karolina23
6. jan 2011

annamary27 aha no mne vraveli ze pergoveris stipe , dipherline tiez stipal ale kamoska mi to rychlo spravila sice pomaly vstrekla ale tak sikovne, no a v nedelu nemôze tak si to budem musiet sama zatat zuby a pichnut sama potom mam aj pera gonal f to je lahsie a neboli to tak ale ved vydrzime vsetko no nie ?????? 😅 😅 😅

deni73
6. jan 2011

Ahojte, v októbri som mala 1. ivf, neúspešné, dlho som čakala na ms, došla až koncom decembra. Už mám schválené aj druhé, teraz budem mať dlhý protokol, len neviem sa rozhodnúť, či ísť čím skôr, alebo počkať ešte nejaký ten cyklus. Čo vám odporúčali v centrách?

annamary27
6. jan 2011

@deni73 ja som mala po oba razy dlhý protokol a doporučili pauzu minimum 4mesiace.asi by som na tvojom mieste počkala ešte na jednu ms,či príde už normálne.lebo keby dlho meškala musela by si stimulku prerušiť.

renka1801
6. jan 2011

Ahojte @deni73 ja som mala 1,ivf v septembri a tiež nam povedali že skor ako za tri mesiace nezačneme. žiadosť nam schválili tiež 29.12. ale ešte počkáme začneme asi až vo februári.

nechsazadari
6. jan 2011

@karolina23 - máš lieky, ako som mala ja. 🙂 Čo sa týka bolestivosti, tak Gonal je úplná lahoda, diphereline štípe a pergoveris bola taká sviňucha hnusná. Snáď ti bude všetko prebiehať v pohode, mne sa stimulka natiahla na 4 týždne, ale zatiaľ to vyzerá dobre 😵 Tak aj tebe želám veľa šťastíčka a nech stimulka rýchlo ubehne! 😉
@annamary27 - chi, chi švagroš je intelektuál 😝 U cudzích to človeka aj pobaví, ale mať ho doma...Aspoň, že kúri.

kefalinek
7. jan 2011
karolina23
7. jan 2011

@nechsazadari dakujem velmi pekne no hadam to bude dobre prebiehat dufam, no dipherline stipe trosku ale nevadi pergoveris hadam prezijem som zvedava ako nam to bude trvat a tebe drzim palcuchy nech malinke rastie 😀 🙂

sunday1
7. jan 2011

@kefalinek Tak to gratulujem, dobrý začiatok roka 😉 Snáď je to nákazlivé a prenesie sa to na nás všetky v tejto témičke 😀 😀
@karolina23 Mne po 1. IVF doki povedal, že sa môže začať najskôr po dvoch cykloch, tak by som aspoň na jednu mrchu ešte určite počkala.

kefalinek
7. jan 2011

@sunday1 keby si tak mala pravdu pondelok podam info, len asi az poobede, lebo mam toho moc na praci , zatial to vyzera nadejne

sunday1
7. jan 2011

@kefalinek Držím palce, určite to bude OK 🙂

nechsazadari
7. jan 2011

@karolina23 - ďakujem, budeme sa snažiť 😉
@kefalinek - už sa teším, ako sa tu budeme v pondelok s tebou tešiť 😀

kefalinek
7. jan 2011

viete ,co je stranda, ze sme tri kamosky ,co sa snazime o babo,vsetky tri po dvoch potratoch a ono to vyzera , ze sme rovnako tehotne, vsetkym nam vychadza termin okolo 15-20 septembra , normalne z toho nechapem ja som uz tomu musela smiat, takze dufam, ze pondelok to bude pozitivne, az netrham partiu 😀 😀 😀 😀

sunday1
7. jan 2011

@kefalinek To je milé 🙂

zlatanka30
7. jan 2011

@kefalinek neboj dobre bude 🙂 kiez by som to mohla povedat sama sebe

janemari
7. jan 2011

@kefalinek tak pre poistenie TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
A nieco aj pre ostatne kocky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

kefalinek
8. jan 2011

@janemari dakujem papapam papapapam

janemari
8. jan 2011

@annamary27 mas krasny status,zavidim ti,ale uprimne 🙂

annamary27
8. jan 2011

@janemari ďakujem 😉 😉 😉 viem,že je to v dnešnej dobe vzácnosť a preto si to aj cením 😵 😵 😵

janemari
8. jan 2011

@annamary27 nech vam to navzdy vydrzi 😉

annamary27
9. jan 2011

@janemari dakujem 🙂 🙂 🙂

sunday1
10. jan 2011

Tak zase v práci 😖

yeliel
10. jan 2011

@sunday1 dobre ranko..ako sa mame? 🙂

annamary27
10. jan 2011

@yeliel cavelo,ja zas liečim nejaké Zoo,ale domácou terapiou Canesten tabletka a krém,lebo sa už hanbím chodiť k mojej gyn furt s nejakými problémami,ked prestane účinkovať tableta,dám si ešte výplachy čajovníkom,naposledy mi to zabralo a chrúmem aj probiotiká.U vás čo je nové?ja čakám na zrážanlivosť,štítku a imuno a mohla by som isť na Ket vo februári,ale asi to posuniem a trošku sa povenujem samej sebe,musím zhodiť pár kíl.

yeliel
10. jan 2011

@annamary27 cavelo..daj pokoj zo zoo podobne sa citim aj ja ked idem na gyndu 😝 myslis,ze to aj tie stimulky nam oslabuju organizmus.
Ja mam zas problem z uchom celu noc som nespala a na 10tu idem na krcne.
S prednisonu som vzdy strasne hladna ako vlk 😝 a celkovo mi je po nom divne.
Dnes som volala co Car,ziadost este nemame schvalenu ale ja sa ani niekm neponahlam.
Bola som na imuno tam zistili,ze mam alergiu takmer na vsetko a 😀 ostatne vyseldky budu tak do 3 tyzdnou,imunologicka nieje velmi za ten prednison,ze vraj mi moze skor pokskodit ako pomoct,tak teraz neviem ci je dobre ,ze ho beriem alebo ani nie..tak asi tolko mame nove 😝

nechsazadari
10. jan 2011

@kefalinek - myslím na teba a držím palce! 🙂
@yeliel - no radosť aj s uškom aj s alergiou. Nech to lekári chytia čo najrýchlejšie za správny koniec a pomôžu!

sunday1
10. jan 2011

@yeliel Ahoj 🙂 Tak po vyše 3 týždňoch v práci, začiatky sú ťažké 😀 Zase Ťa uško neposlúcha? To je divné, že práve imunologička nie je za prednison, myslíš že kvôli alergiám? Inak ja by som sa spoliehala na úsudok Ďurechovej, ja si myslím, že vie, čo robí. Kedy si si dávala žiadosť, že ju ešte nemáš schválenú? Mne sa zdá, že už dosť dávno 😒
@annamary27 Neskúšala si lokálne probiotiká?

yeliel
10. jan 2011

@sunday1 moje ty si nebola s prednisonu hladna? 😀
imunologicka to berie asi z toho svojho hladiska,ze sa mi stale opakuje tie baciliky v uchu a to nieje sradovny ten co ho mavam ja ☹ teraz ma pre istotu boli lave ,doteraz to bolo len prave..
A ak mi este predison bude znizovat imunitu,tak asi toho sa obava,kazdopadne uvidim co vysledky lebo chce sa zamerat halvne na ten opakovany bacil.
Vies,ze ani neviem kedy sme spisovali ziadost ale nie az tak davno tusim 😀 ale mne to neponahla tak to ani neriesim 😉 Tie alergie,,bola sranda,vsetko co mi pichli na vsetko som zareagovala ruky som bola sami pupacik 😀 ale sak neva 32r mi to nevadilo,ze som alergicka 😀

yeliel
10. jan 2011

@nechsazadari ahojcek tuhuliatko 🙂 no mam pocit,ze najlepsie bude ked ich nebudem vídať vobec 😀

sunday1
10. jan 2011

@yeliel Ťažko povedať, či som bola hladná z prednisonu, je pravda, že som bola dosť rozožratá, ale to aj kvôli stimulke, lebo som si hovorila, že načo si budem strážiť váhu, keď budem za chvíľu aj tak tehu. Ale v podstate som asi ani veľa nepribrala. Teraz si robím očistnú kúru a nie som nejak extra hladná, aj keď ho beriem stále.

yeliel
10. jan 2011

@sunday1 tak ja som potom asi ina ☹ ja mam vazne divne stavy ..ach,,jo 😝