2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera no mne zatial tiez vzdy nieco nasli 😝 a z endokrynologoiu ti neviem poradit...ale mysli,ze tam sa posiela na zaklade vysetrenia z krvicky a ak si mala dobry HP tak asi to nieje nutne..nieco mi hovori,ze sa robievaju aj testy T3 a T4 a ako su tie Ok myslim endo dalej neriesia 🙂
tak nejako, ona svinucha nie a nie prist
nie je to stimulka, ale priprava pred KET,mam uzivat lieky ked dorazi 😢 😢 😢 😢 😢
@yeliel no to aj moj tak frfle a robi si z konika srandu...tak ale ja na neho nedam dopustit, neviem kde inde by som tieto info pozbierala, kedze ti nasi doktori su taki "ochotni". hej zalozme si ordinaciu, kludne aj v ruzovej zahrade 😀 😀 😀
@wera no u mna to zatial vzdy tak dopadlo, ze na ktore vysetrenie som sla, tam sa cosi zistilo 😀 . tak uz som toho nazbierala celkom dost. ja som na endokrinologii bola, lebo mne padali dost dlho vlasy a vo velkom mnozstve, tak mi kadernik poradil, nech si necham vysetrit stitnu zlazu, no a samoska sa teda aj liecim 😀 . niekde ti urobia hormony SZ aj v ramci hormonalneho profilu, tak si treba pozriet vysledky a hodnoty TSH, T3, T4 alebo fT3, fT4, aTPO aTG, niektori zistuju len niektore parametre...brali mi krv, vysetrili ma a este som sla na sono stitnej.
inak to PCOS byva casto spojene s ochorenim stitnej, cize tu je na mieste skontrolovat aj stitku. radsej jedno vysetrenie navyse ako by malo chybat...
@kefalinek a testik? ides na KET ci?
shandy nebooj tebe bude meskat a ja dufam, ze to bude moja posledna za dlhych 9 mesicov pride opat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte,tak samoliečba doma nejak nezaberala,tak som sa nasrala a šla som k lekárke.Nasadila mi Ambrobene sirup a Azitrox500/24hodinové antibiotikum/hned 2balenia,vibrocil gel do nosa .Nemala tam nikoho,tak som bola s cestou aj vyšetrením pekne za 15minút doma a dúfam,že sa z toho konečne vymocem,lebo ma už bolí hrudník od tolkého kašla.
@annamary27 tak skore uzdravenie ti zelam, a ako pokracuje vasa cesta k babetku???
@kefalinek 20.8. máme konzultáciu v centre,dúfam,že hned vypíšeme aj papiere do poisťovne,aby som mohla začať koncom septembra stimulku.
mne sa to zda vecnost my ideme do centra 23. augusta a zda sa mi ze uz uplynul rok
ahojte dievcence,
dnes som trosku rozlietana, rano akupunktura potom obed, tak az teraz som sa ku vam dostala 🙂
@kefalinek ok, tak takuto pauzu s mrchou by som brala aj ja.
@annamary27 no ak si to uz mala v takom pokrocilom stadiu, tak si dobre urobila. drzim palce, nech si rychlo fit 🙂
veru babulky ten cas sa vlecie pokial ide o stimulku, ale vzhladom na moj vek mam pocit, ze skor leti 🙄
pekny den vam 😵
@annamary27 moje skore uzdravenie prajem 🙂
@shandy ahojcek ani ja nedam na konika dopustit..nech si ten moj hundre kolko chce 😀 😀 😀
@kefalinek no mne mrcha tiez uz poriadne dlho meska ale ja ju sama od seba aj tak nedostanem 😝
baby ale to uz neni sranda s tou mojou mrchou,a kedze som este aj po potrate a cisteni, by som bola rada keby prisla aspon viem,ze je vsetko ok, ale takto ☹
ahojte babulky, už som tuuuuuu 🙂 🙂 🙂
@annamary27 tak dobre si spravila že si bola u doki, aspoň Ti antibiotiká pomôžu a budeš čoskoro fit 🙂
@yeliel no lístoček mám zatiaľ iba jeden na endokrinológiu a tam sa budem objednávať budúci týždeň, tam mi potom povedia čo ešte ďalej 🙂 tak ale aspoň som si dnes spravila krásny voľný deň 🙂 ...som bola so sestrou nakupovať detské vecičky, hmmmm no aspoň že si môžem spraviť radosť takto 😉
@kefalinek zlatinko po čistení môže prísť mrška neskôr... ktorý si teraz deň cyklu? doki Ti čo povedal v nemocke? ...prípadne ak sa nechceš moc dlho trápiť tak choď k Tvojmu gyn pre injekcijku agolutinu...
@shandy teeeeda akupunktúra? parádička 🙂

@yeliel tak ja sa bojím že dopadnem tak že keď pôjdem na ďalšie vyšetrenie tak mi zase nájdu niečo ďalšie...
babulky ešte mám na Vás jednu otázočku, na endokrynológii ste boli? a tam Vám čo robili?
a keď už pôjdem zajtra k obvodnej tak nech si dám predpísať papieriky na všetky možné vyšetrenia 🙂